vineri, 26 mai 2023

 

DESFIINȚAREA PENSIILOR ROMÂNILOR ”PAS CU PAS”

IN VIZIUNEA S.C.M.D.

1.     Desfiintarea CARTII DE MUNCA (document probator);

2.     Inventarea (2001) ”punctului de pensie” pentru eludarea contributiilor pe acord global (vezi Decizia ICCJ nr. 19 in Dosarul nr. 18/17.10.2011);

3.     Devalizarea fondului de pensii civile prin ”imprumuturi” nereturnate (vezi cele 3 miliarde lei imprumutate de Câțu) si prin inventarea ”Bugetului de Asigurari Sociale” in locul Bugetului sau Fondului de pensii civile. Se adauga repetatele tentative din ultimii 5 ani de adujudecare a Fondului de pensii militare prin ”civilizarea” rezervistilor;

4.     Emiterea de legi ale pensiilor civile FARA DEFINIREA IN TEXT A OBIECTULUI LEGII – PENSIA SI PENSIONARUL;

5.     Declansarea (2009) a razboiului psihologic si de imagine impotriva tuturor pensionarilor (si civili si militari) prin:

a.      OUG-uri care modifica legile organice neconstitutional, introducand discriminarea atat in randul aceleasi categorii socio-profesionale cat si intre categorii socio-profesionale diferite;

b.     stimularea propagandistica, prin media a disensiunilor intre categoriile socio-profesionale si, in special, de varsta.

Scop – disolutia natiunii si a statului român.

6.     Amestecul propagandistic al pensiilor civile cu ajutoarele sociale, rentele viagere si indemnizatiile ”electorale” (ex. asa-zisa ”pensie minima”) sau ”de merit” (indemnizatiile parlamentarilor, primarilor, revolutionarilor, sportivilor olimpici etc.) prin formula basista ”5milioane de pensionari”.

     Real: Casa Nationala de Pensii face 4.600.000 de plati/luna din

              care doar 50% sunt pensii, restul fiind ajutoare sociale si

              indemnizatii de merit stabilite ”din burta”, fara calcule

             decurgand din contributiile pe baza contractelor de munca

             (civilii);

      Scop – DISTRUGEREA STATUTULUI JURIDIC AL

               PENSIEI, DE DREPT PATRIMONIAL (adica de

               proprietate) dobandit in baza unor contracte de munca

               normata (c. 168 ore/luna - civilii) ori de prestare a

               activitatii la ordin (732 ore/luna) – rezervistii.

7.     Legea 195/2022, privind pastrarea nu 90 de ani, nu 50 de ani (ca in legislatia precedenta) ci doar 5 ani a statelor de salarii, care includ ”obligatiile de plata a contributiilor sociale” (document probator esential pentru calculul pensiei), ceea ce DESFIINTEAZA CONTRIBUTIVITATEA;

8.     Stabilirea ”vechimii complete” de contributivitate, de la 20,25,28,30 la… 35 de ani. In conditiile in care ”sfanta contributivitate” decurge din… 2001. Rezulta ca primii pensionari cu vechime completa vor apare din 2036, iar prin ”recalculare”, pensiile in plata scad cu pana la 40%.

Concluzii:

Pe viitor, pensiile vor avea acelasi statut juridic stabilit ajutoarelor sociale, statul ne mai fiind obligat sa acorde pensionarilor cat trebuie, conform contributiei, ci cat vrea, daca vrea, in functie de cat declara ca are.

Pentru ca sistemul de pensii militare ar ramane in vigoare dupa distrugerea celui civil, cata vreme vom mai avea Armata, fie ea formata si din doar 3 soldati – s-a declansat, incepand cu 2018, operatiunea de desfiintare a sa, prin ”civilizare”, sub comanda d-lui general Nicolae Ionel Ciuca, intai ca sef SMA, apoi, ca rezervist, ministru al Apararii si Prim-ministru, cu ajutorul tradatorilor si prostilor fuduli din interior, manipulati.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU