joi, 4 ianuarie 2024

 

S.C.M.D. ȘI ALEGERILE

-         In atentia tuturor membrilor SCMD/CNSC –

Doamnelor si domnilor,

In primul rand, ”La Multi Ani!”. Am intrat in anul minciunilor trandafirii si al promisiunilor umflate, niciodata onorate, adica in anul electoral 2024.

Situatia

Ca de obicei, suntem curtati de toate partidele, iar aceia dintre noi, carora li s-a scurtat memoria, inca mai cred ca avem alegeri libere si democratice. Ba, cei rupti complet de realitate se si viseaza senatori, deputati, ministri sau europarlamentari, pe listele unor partide, patriotice si neaparat reformiste, de care n-au auzit decat ei si vecinii lor de bloc.

O majoritate parlamentara, cu totul aservita intereselor straine, comunist-globaliste, carora le-a dat, pe repede-inainte, tot ceea ce ne-a mai ramas ca natie, are nesimtirea sa promita inca mariri de pensii si salarii, pe fondul ”curbelor de sacrificiu”, implementate prin LEGISLATIA AUSTERITATII, care presupune: desfiintari de functii, locuri si grupe de munca, sporuri salariale, indemnizatii, ajutoare de orice natura si o explozie ”nucleara” a taxelor, impozitelor si preturilor. Dar are si inteligenta sa mizeze pe VOTUL INDIRECT. S-a stimulat crearea a sute de partide, cu ”patrioti” de servicii (interne si externe) in frunte, care nu vor intra in Parlament, dar, insumate, procentele lor vor atinge peste 30%. Procente care vor fi repartizate ”premiantilor”.

Sustinem candidati, nu partide

Cand SCMD si CNSC au semnat acordul scris cu USL, in 2012, aducandu-i victoria zdrobitoare, iar USL nu s-a tinut de cuvant fata de noi si s-a autodistrus in interes meschin, personal, al liderilor si in interes general, comunist-globalist, noi am luat hotararea sa nu mai sprijinim partide ci persoane care, indiferent de partid, s-au angajat sa ne sustina interesele, inclusiv nationale si care corespund ca inteligenta, pregatire si loialitate. In plus, am hotarat sa sustinem, indiferent de partid, candidati, membri ai SCMD/CNSC.

Inca o data, precizam: SCMD nu mai incheie acorduri cu partide ci cu persoane fizice, vizand ”Alternativa Nationala”, creata de adevarata Societate Civila (formata din cei care, prin Constitutie, nu pot sa faca politica) drept unica solutie pentru inlocuirea pseudo-clasei politice actuale.

Decizia are in vedere si faptul ca SCMD are membri in toate partidele, statutar si din nevoia de lobby, iar un acord cu unul dintre partide ar duce la distrugerea sindicatului, prin parasirea sa de catre membrii celorlalte.

Vom sustine, asadar, si la locale si la generale si la europarlamentare, membri ai SCMD sau ai partenerilor din CNSC care candideaza cu sanse (adica sunt pe liste, pe locuri eligibile) si pe care ii stim integri, indiferent de partidul pe lista caruia candideaza, mai putin USR, care este refractar oricarei logici juridice si oricarui sentiment national.

Orice membru SCMD sau al sindicatelor partenere poate candida avand sustinerea SCMD/CNSC. Mai putin presedintele SCMD si ceilalti 5 presedinti de formatiuni sindicale, care formeaza grupul coordonator al CNSC. Nu insistati, asadar, subsemnatul nu va candida pentru nici un partid! Niciodata! Tocmai pentru a mentine unitatea SCMD si a miscarii sindicale! Si nici nu vom face propaganda vreunui partid ci vom propune in clar sustinerea candidaturilor membrilor SCMD/CNSC si a persoanelor ”fagaduite”, cum ar spune Tudor Vladimirescu, cel care a declansat lupta impotriva ”balaurilor care ne inghit de vii”!

Solutia electorala

Stim ca increderea românilor in actuala clasa politica se apropie de ”zero”, dar absenteismul este in favoarea acesteia. Este motivul pentru care il stimuleaza, pentru ca, lipsind, vor avea grija sa ”votam” in lipsa. Daca mergem in continuare pe o prezenta de 30% la vot, vom fi condusi spre dezastru, ca si pana acum, de o minoritate tupeista, lacoma, slugarnica fata de straini, ticaloasa si tradatoare.

Mergand la vot, toti, fara exceptie, vom putea aplica, in practica, dictonul… ”NU POT FURA EI CAT PUTEM VOTA NOI!”.

Mergand la vot toti, fara exceptie, vom arunca ”sub prag”, formatiuni toxice, abonate de decenii la Parlament si Guvern si vom micsora pana la linia de plutire procentajul asa-ziselor partide ”mari”.

Mergand la vot toti, fara exceptie, vom putea verifica listele si solicita, sub semnatura, stergerea de pe ele a decedatilor nostri.

Mergand la vot toti, fara exceptie, chiar daca nu avem ce vota, putem pune ștampila de zece, douazeci…o suta de ori, fiindca toti sunt la fel de ”buni”. Iar daca ne prezentam la vot 98,96%, ca pe vremea Asasinatului si se va constata ca70% din voturi sunt autoanulate, vom obtine o mare victorie pentru ca o asemenea palma data cu piciorul nu va putea fi ascunsa, fata de stapanii externi, de actuala gasca politica, abonata de 34 de ani la guvernarea României. Pana si cei mai nesimtiti si mai lacomi sau dementi dintre stapanii actualilor nostri ”politicieni” ar ajunge la concluzia ca au devenit ”contraproductivi” pentru interesele lor!

Sa iesim asadar, toti, absolut toti, la vot, inspaimantandu-i prin participare!

Care sunt obiectivele SCMD, propuse CNSC?

Sunt cele discutate deja si cu FMI si cu Comisia Europeana si cu Secretariatul General NATO si transmise ambasadelor care conteaza, cu ocazia mitingurilor din ultimii 3 ani:

Sa fim tratati ca cetateni ”egal indreptatiti” ai UE si ca parteneri egali ai NATO, nu ca slugi, avand doar obligatii si un singur ”drept” – acela de a executa, cu exces de zel, ordinele primite;

In conditiile in care preturile la alimente, utilitati, carburanti, medicamente, etc. sunt sensibil egale, daca nu mai mari decat in statele membre UE si NATO, solicitam: venituri egale pentru civilii români (salarii si pensii) ca in statele membre UE si venituri egale pentru militari si politisti (salarii si pensii militare) cu ale omologilor din statele membre NATO! Asa cum s-au angajat guvernele României la semnarea Tratatelor de Aderare din 2004 si 2007!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU