Oferte de turism in anul 2024 si facilitati pentru membrii SCMD

  Oferte de turism in anul 2024 Perioada Destinatia (dati clic pe text, pentru detalii) ·          10.04-1...

miercuri, 14 februarie 2024

 

DOCUMENTE NECESARE PROCESULUI S.C.M.D. PE DISCRIMINARE

-         In atentia B.Op. ale filialelor si a presedintilor Grupurilor de initiativa –

Doamnelor si domnilor,

Dupa cum stiti, din 6 noiembrie 2021, S.C.M.D. a actionat si actioneaza, cu argumente juridice, la toate structurile de decizie, impotriva includerii neconstitutionale a rezervistilor si in PNRR si in proiectul legislativ, devenit intre timp Legea 282/2023. Intrucat aceasta lege ne discrimineaza in mod grav atat fata de civili, cat si intre noi, in functie de data trecerii in rezerva, S.C.M.D. a initiat procedurile necesare actiunii la C.N.C.D. si in Justitie. Procesul ii include pe toti membrii S.C.M.D, conform Statutului, nefiind necesare actiuni individuale.

In baza experientei cu procesul S.C.M.D. impotriva ministrilor si ministerelor vinovate de aparitia neconstitutionalelor OUG-uri 57/2015, 59/2017, 114/2018, aflat pe rol la I.C.C.J., cand instanta ne-a cerut, la solicitarea M.Ap.N., actele doveditoare ale calitatii de membru S.C.M.D., va rugam sa luati masuri din timp pentru ca toti membrii filialelor/grupurilor dvs. sa descarce si sa completeze Declaratia de mai jos, in 2 exemplare. Cand operatiunea va fi incheiata, cate un exemplar va ramane la dvs., celelalte urmand a fi trimise cu confirmare de primire sau predate direct la Secretariatul general al S.C.M.D.

Membrii S.C.M.D. din Tara/strainatate care nu fac parte, deocamdata din filiale, vor trimite prin posta documentul la sediul central al S.C.M.D.

Al doilea document necesar, dovedind calitatea de membru, este o copie xerox dupa Legitimatia de membru S.C.M.D., fata-verso. In situatia in care sunt membri care nu au legitimatie, pentru ca au pierdut-o ori s-a deteriorat, vor trimite/depune copie xerox dupa dovada de plata a cotizatiei.

Totodata, intrucat legitimatiile noastre expira anul acesta, va rugam sa ne transmiteti numarul estimativ de legitimatii noi, de care aveti nevoie la fiecare filiala/grup, pentru a da comanda necesara la tipografie.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU