Oferte de turism in anul 2024 si facilitati pentru membrii SCMD

  Oferte de turism in anul 2024 Perioada Destinatia (dati clic pe text, pentru detalii) ·          10.04-1...

duminică, 4 februarie 2024

S-A MODIFICAT CUMVA JURAMANTUL MILITAR

S-A MODIFICAT CUMVA JURAMANTUL MILITAR
DOMNULE PRESEDINTE KLAUS WERNER IOHANNIS?


          Domnule Presedinte,
          Subsemnatul, Dogaru Mircea, colonel al Armatei Romane din anul 2000, ma adresez dvs. in legatura cu insultele inimaginabile aduse Rezervei Armatei Romane, al carei “comandant (fost) suprem” sunteti, de catre numitul gl. Gheorghita (al II-lea) Vlad, cocotat politic in functia de sef al SMA. Reamintindu-va faptul ca actuala Rezerva are in exclusivitate “vina” de a fi convins partenerii de astazi sa accepte Romania in NATO, in urma cu 20 de ani, va declar ca nu imi permit sa comentez cele intamplate. Aceasta, deoarece stiu ca in structurile militare, oricat ar fi de imbecil, “Ordinul se executa si nu se discuta!”, iar un cadru militar nu are voie sa iasa in public, fara ordin, cu opiniile personale, pe care le dezbate cu nevasta la un sprit.
           Intrucat, cu decenii in urma, am depus Juramantul Militar, care prevedea, ca si astazi (Legea 446/30.11.2006, aparuta in MO Nr. 990/12.11.2006): “Jur sa-mi apar Tara, chiar cu pretul vietii!”, va adresez, cu respectul datorat functiei pe care o detineti, intrebarea din titlu. Asadar, s-a modificat cumva Juramantul Militar si noi nu stim? Cu alte cuvinte, textul citat a fost inlocuit, eventual, cu: “Jur sa-mi pup in fund stapanii, chiar cu pretul Tarii!”?
            Daca numitul Gheorghita (al II-lea) Vlad si-a exprimat o opinie personala, fara sa-si dea seama ca implica, de la inaltimea functiei, intregul SAOPSN si pe dvs. personal, inseamna ca nu corespunde nefericitei numiri politice acordate si VA SOLICIT DEMITEREA IMEDIATA A NEFASTULUI PERSONAJ!
             Va reamintesc domnule Presedinte ca sute, daca nu mii de rezervisti se afla incadrati in partidele majoritatii care va sprijina, multi dintre ei fiind si in Parlament. De asemenea, ca se apropie alegerile, fapt ce presupune transformarea tuturor cadrelor in activitate, in rezerva si in retragere din SAOPSN, in adversari potentiali ai ziselor partide. In situatia in care nu reactionati, va garatez ca vom avea suficienta forta sa determinam votul majoritar in asa fel incat coalitia pe care va bazati sa nu mai pupe Parlamentul!

 


Am onoarea sa va salut,
Col(r) Dr. Mircea Dogaru
Presedintele SCMD
Presedinte Executiv al FNM