Pagini

marți, 26 martie 2019

In atentia membrilor SCMD din Bucuresti

SCMD este solicitat sa participe la pichetarea organizata de catre Liga pentru Apararea Drepturilor Pensionarilor Militari, maine, 27.03.2019, incepand cu ora 09.30, vis a vis de Ministerul Apararii Nationale, pe trotuarul situat in fata Catedralei Mantuirii Neamului.
Presedintele SCMD ii roaga pe toti rezervistii care pot sa rupa din timpul lor personal si sa faca un efort, sa participe la acest protest.
Alte detalii gasiti in sectiunea "Aflati mai multe" de mai jos.

Honor et Patria! Vae victis!



Comunicatul Biroului Executiv

al Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari
din 26 martie 2019 ora 16 00 :

Biroul Executiv al Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari vă aduce la cunostinţă că astăzi, marţi, 26 martie 2019 , reprezentantul LIGII a reuşit să obţină numărul de înregistrare al " PROTOCOLULUI PRIVIND ORGANIZAREA ŞI DESFĂŞURAREA ADUNĂRII PUBLICE SOLICITATE PENTRU DATA DE 27. 03.2019 ÎNTRE ORELE 09 30 ŞI 14 00 ".
Menţionăm că, PROTOCOLUL acţiunii de protest organizată şi planificată de către LADPM fusese avizat de comisia abilitată din Primăria Generală a Capitalei şi "păstrat" la Secretariat încă din data de 21. 03 2019, dar , persoanele "abilitate" din PGC nu au binevoit să ne aducă la cunoştinţă acest lucru până azi, în preziua protestului...
Numărul de înregistrare al PROTOCOLULUI este 1719122/1763/21.03.2019.
NE ÎNTÂLNIM MÂINE, 27 MARTIE 2019, ÎNCEPÂND CU ORA 09 30, VIS A VIS DE MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE, PE TROTUARUL SITUAT ÎN FAŢA CATEDRALEI MÂNTUIRII NEAMULUI !
Toţi camarazii din ţară, care resimt nedreptatea legislativă abătută asupra tuturor deopotrivă, batjocura şi umilinţa la care clasa politică dar şi unii dintre "camarazii" noştrii aflaţi ÎNCĂ în activitate, ne supun de peste 10 ani, SUNTEŢI CHEMAŢI SĂ RĂSPUNDEŢI PREZENT LA APELUL DE ONOARE CARE SE VA DESFĂŞURA MÂINE, 27 MARTIE 2019, ÎN FAŢA MINISTERULUI APĂRĂRII NAŢIONALE !
Aveţi posibilitate, FIECARE, să vă expuneţi la microfon, ofurile şi necazurile, supărările şi nemulţumirile care vă apasă sufletele şi viaţa de zi cu zi.
ACUM, ORI NICIODATĂ !
Cu această ocazie, Liga pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari reînnoieşte chemarea către toţi camarazii care se află în aceeaşi situaţie de discriminare şi de nedreptate legislativă cruntă să fie prezenţi la acţiunea de protest organizată în ziua de 27 martie 2019 începând cu ora 09 30, vis a vis de sediul Ministerului Apărării Naţionale, pe trotuarul din faţa Catedralei Mântuirii Neamului !
ÎNCĂ AVEŢI TIMP SĂ VĂ HOTĂRÂŢI !
ÎNCĂ PUTEŢI AJUNGE ÎN BUCUREŞTI ŞI DIN CELE MAI ÎNDEPĂRTATE COLŢURI ALE ŢĂRII !
Fiecare camarad care va fi prezent va "cântări" greu în repararea nedreptăţilor legislative la care suntem supuşi toţi deopotrivă.
AVEM SEMNALE DIN TOATĂ ŢARA, de la mulţi camarazi, că ni se vor alătura la protest !
VĂ AŞTEPTĂM !
Conform uzantelor Biroul Executiv al Ligii va va tine la curent cu evolutia evenimentelor.
Semneaza:

Presedinte L.A.D.P.M. - Nicolae Gropan

Secretar general L.A.D.P.M - Gachi David