Pagini

miercuri, 25 noiembrie 2020

Reactie a SCMD

 

REACTIA SCMD LA CAMPANIA MEDIATICA

IMPOTRIVA REZERVISTILOR

-         In atentia “surzilor” si “orbilor” –

 

Ieri, 24 noiembrie a.c., s-a desfasurat la Bucuresti, in conditiile legale impuse de masurile anti pandemie, marsul de protest organizat de SRR-Decembrie ’89, sprijinit, din partea CNSC, si de SCMD, pe directia “Casa Scateii”, Palatul Victoria, Ministerul Muncii. Prezente, televiziunile, eliberate de constiinta prin argintii dati de Iuda, adica 40 milioane Euro, sprijin anti Covid, s-au intrecut in a dezinforma telespectatorii privind situatia militarilor si politistilor in general si a rezervei in mod special! Evident, cu sprijinul unor “specialisti” scosi din uz de un pol de ani, gen stimata doamna PARCALABU. S-a afirmat ca si pensiile rezervistilor au crescut cu 14%, in momentul in care Guvernul a hotarat sa-i traga pe sfoara pe pensionarii civili.

Nu domnilor presari “liberi”! Pensiile militarilor nu au crescut si nu vor creste, pentru ca OUG-urile inspirate de calaii lor, aflati in slujba intereselor straine, vizand demolarea fortelor armate si a Tarii, nu numai ca au distrus Legea pensiilor militare de stat, legiferand discriminarea si dubla impozitare in ceea ce-i priveste (in perspectiva, tripla impozitare prin “taxare”), dar si INGHETAREA PE VIATA (OUG 59/2017)! Se accepta ca pensiile miitare nu sunt “speciale” dar, cu larga complicitate a magistratilor, se utilizeaza “argumentul” ca rezervistii sunt prea multi. Si, de fiecare data, se aduc in sprijin, pensiile magistratilor militari, care sunt obtinute pe o lege civila, Legea 303/2004 a magistratilor. Si, pentru ca inca mai exista magistrati militari, toti ceilalti, adica magistratii civili, pretind ca au parte de aceleasi riscuri si restrictii ca ale militarilor. Ati intalnit vreun caz de magistrat neimplicat sau nenumit politic? Ati intalnit vreun caz de magistrat mort ori ranit, pentru interesele stapanilor, in Afghanistan sau Iraq, Kosovo sau Bosnia, Mali sau Angola etc.?

Pentru toate acestea si pentru ca multi membrii SCMD care au obtinut in ’90, statutul de revolutionar, ciuntit (financiar) prin OUG-95/2014, care a retras militarilor dreptul la recunostiinta natiunii, stabilit prin Legea 341/2004, SCMD a sprijinit, ieri, marsul de protest al SRR-Decembrie’89, trimitandu-si membrii-delegati in cele trei puncte: “Casa Scanteii” (prefectura si SSPR), Guvern si Ministerul Muncii. La Secretariatul de stat, care nu mai are astazi treaba cu 1989, ci cu fantomele anilor de ocupatie sovietica, SCMD nu a depus documente. Am admirat, insa, abilitatea secretarului de stat, dl. Puiu Nicolae Fesan, care a raspandit cereri-tip, spre multiplicare si completare, celor care isi voiau drepturile deja confirmate prin semnatura Presedintelui Romaniei, fapt care a facut ca majoritatea participantilor s-a ramana pe loc. Inclusiv revolutionarii, membri ai SCMD.

L-am intrebat pe dl. Fesan daca au sansa sa obtina dreptate. Raspunsul a fost clar: “Numai prin Justitie!”. Acea Justitie care isi bate joc de rezervisti, de zece ani. Macar a fost sincer! La fel de sincer ca dl. CIUCA, ministrul Apararii, care, in plina carantinare, cere voturi prin garnizoane, gen Craiova, Pitesti si, mai nou, Constanta, promitand ca n-o sa vedem nimic, nici macar cei 5%, aliniere cu inflatia, care trebuiau sa ni-i dea inca din 2016.

L-am pomenit pe dl. Ciuca, pentru a vorbi de Constanta. Daca delegatii nostri de la Mangalia au fost retinuti de catre Politie, la Lazu, dl. vicepresedinte SCMD, cdor. Ilie TRUTA a reusit sa vina cu un mare numar de delegati de la Constanta, sporind numarul participantilor SCMD in fata Guvernului. Ii multumim oficial si ii indemnam, pe aceasta cale, pe toti rezervistii constanteni sa iasa la vot pe 6 Decembrie, in sprijinul celor care se lupta pentru drepturile noastre in Parlament SI CARE SE MAI REGASESC PE LISTE: domnii senator Tit-Liviu BRAILOIU si deputati George VISAN si Radu BABUS. In locul domnului senator Stefan MIHU, cel care a introdus amendamentele de revenire la Legea 223/2015 si care s-a retras scarbit, le recomandam sa il sustina pe noul campion al drepturilor noastre, dl. cdor.(r) Felix STROE.

Domnului prim-ministru i-au fost trimise oficial, si a confirmat primirea, documentele vizand intoarcerea Legii 223/2015 la forma initiala, promulgata si cele 11 puncte programatice ale SCMD, acceptate de Presedintie, vizand reafirmarea drepturilor rezervistilor.

La Ministerul Muncii, in lipsa doamnei ministru, bolnava de Covid-19, s-a discutat cu dl. secretar general adjunct, Petronel MUNTEANU, caruia i s-au inmanat solicitarile noastre privind recunoasterea lipsei de jurisdictie a Ministerului Muncii asupra militarilor si politistilor in activitate, in rezerva si in retragere, dar si solicitarea de a nu mai amesteca, pe viitor, in proiecte legislative, pensiile militare cu cele civile si pe acestea din urma cu ajutoarele sociale, indemnizatiile de merit si rentele viagere. Politistii de alaturi, adica de la minister, au iesit sa ne aplaude, desi, din pacate, dl. Coarna nu era printre noi. Candideaza!

Ca sa incheiem rotund aceasta informare, ii atentionam pe “surzi” si “orbi” sa incerce sa priceapa ca nu exista decat doua moduri de viata, complet diferite, civil si militar, militarii renuntand, prin Juramant, la drepturile omului, doua tipuri de salarizare conceptual diferite (civilii avand contracte de munca normata la 8 ore, militarii - contracte de activitate la ordin, 24h/24h) si, prin urmare, legislatii la pensie total diferite, deoarece obligatiile de seviciu ale militarilor continua si in rezerva si, in anumite domenii, pana la moarte!

Atentionam prin prezenta ca argumentul cu multimea rezervistilor care trebuie asociati celor cu “pensii speciale”, tine de genocid, in conditiile in care, fara SARS COV2, mortalitatea la rezervisti este, de 10 ani, de cca. 600/luna. Drept care nu vom mai ezita, de aici inainte, sa dam in judecata pe mancatorii de lokum (o specie de rahat turcesc) in media, la adresa noastra, indiferent cine sunt!

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

         Col.(r)dr. Mircea DOGARU

Bucuresti,

25 noiembrie 2020

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu