Pagini

luni, 27 septembrie 2021

 

CALEA SUSPENDARII SI MANIFESTATIILE SINDICALE DE PROTEST IN PERIOADA

30 SEPTEMBRIE – 30 OCTOMBRIE 2021

-         In atentia membrilor SCMD/CNSC –

De data asta Serviciile si-au facut datoria fata de Tara, acoperitii lor urland ca hienele in Congresul PNL, in favoarea lui Citu! Evident, la comanda externa!

Aparent, Presedintele a castigat. In fapt, insa, numarul celor care-l urasc a depasit in Parlament 50%, calea suspendarii sale fiind deschisa. Cu un Orban castigator, alianta tradatorilor s-ar fi refacut. Urmeaza Motiunea de cenzura si amplificarea manifestatiilor stradale avand ca pretext bietul COVID-19, inventat – se pare - pentru producerea sterilizarii populatiei prin obligativitatea ”vaccinarii”.

Ceea ce profetea SCMD la 16 septembrie a.c., in Piata Victoriei, s-a implinit: ”Nu abandonati, fratilor, ca la 30 septembrie vom avea tot Guvern Citu!”. Care guvern trebuie sa cada cu zgomot si sa raspunda in fata Legii! Pentru ca impostorii lui sunt formati de si aserviti cu totul capitalului transnational. Au indatorat nejustificat Romania, au trecut la vinderea pe nimic a ultimelor active ale statului, au aruncat zeci de mii de oameni in somaj, au inghetat salariile si pensiile (intai militare apoi civile), au crescut deja, cu 50%, costul vietii, au distrus Sanatatea, Invatamantul, Transporturile, Horeca, etc. si, prin ”liberalizarea” in profitul lor si al stapanilor lor a pretului la energia care, in fapt, ne apartine, au declansat ofensiva impotriva proprietatii particulare (case, apartamente, terenuri, masini, etc.), deci, implicit, a dreptului nostru la existenta, vizand transformarea noastra exclusiv in vite bune de muls si sacrificabile ale comunism-globalismului.

Cobaii-rezervisti vor fi loviti, ca de obicei, primii. Dupa tentativele ”ciuce” nereusite de a ne azvarli ca balast in carca Guvernului si a Casei Nationale de Pensii, printr-un ”Secretariat de stat pentru rezervisti” sau o ”Comisie pentru rezervisti” pe langa Camera Deputatilor (dupa functiile carora le-au curs balele lingatorilor nostri de clante ministeriale), ar fi gasit (dupa surse din interior) formula: M.Ap.N., M.A.I. si S.R.I. ne vor plati o pensie militara de 65% exclusiv din solda de grad, care este la Armata intre 200 si 438 lei, restul urmand a fi dat drept ”compensatie” (nu pensie cu statut juridic definit) de Casa Nationala de Pensii. Prin aceeasi lege care v-a stabili si pentru civili contributia completa la 35 de ani de salarizare si inlocuirea ticalosului ”punct de pensie” cu un si mai nefavorabil ”punct de referinta”! Astfel se va renunta la Rezerva clasica in favoarea uneia operationale, recrutata (si pregatita) dintre civili.

Ca sa nu reactionam si sa nu ne gandim decat la cum vom scoate banii pentru gaze, curent, noile repartitoare de caldura, noul RCA, testele anti-COVID, etc., ne-au bagat pe gat si inutilul ”Certificat verde”, menit sa transforme Romania intr-un lagar nazist sau un gulag destinat exclusiv ”recalcitrantilor”, hingheriti de o ”politie sanitara” cat se poate de militara!

In aceste conditii, sindicatele nesantajabile au hotarat sa iasa in strada pentru apararea tuturor drepturilor noastre, incepand cu dreptul legitim la viata, prin utilizarea a ceea ce a adus bun Congresul PNL... Au declarat ei ca a fost perfect legal sa inghesuie 5.000 de oameni (peste 80% fara masca, inclusiv Presedintele) la ROMEXPO, pentru ca respectiva sala are o capacitate dubla? Ii vom imita si noi, chemand 14.999 de protestatari in alveola centrala din Piata Victoriei, care are o capacitate de peste 30.000 de persoane! Iar daca naucii si fudulii vor renunta, macar odata in viata, sa-si confunde propriile dorinte cu realitatea si vor pricepe ca, daca nu ies la lupta, crapa, vom convoca in intreaga Piata Victoriei 49.999 de manifestanti, pentru ca are o capacitate de peste 100.000. Pana si jandarmii, pe care-i paste desfiintarea, vor intelege!

Deocamdata, calendarul manifestatiilor prevede:

Ø Joi, 30 septembrie, la 10.30, manifestatie antiguvernamentala in Parcul CFR, organizata de FSTFR, cu invitati de la CSN MERIDIAN si SCMD/CNSC;

Ø Vineri, 01 octombrie, de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, la orele 11.00, in Piata Victoriei, manifestatie de protest a Federatiei UNIREA a Pensionarilor, cu sustinere SCMD/CNSC;

Ø Joi, 7 octombrie, la 10.30, in Piata Victoriei, manifestatie organizata de SNPPC, cu sprijin Cartel ALFA si invitati de la SCMD/CNSC;

Ø Luni, 25 octombrie, la 10.30, manifestatie in Piata Victoriei, anuntata, de Ziua Armatei, de SCMD si CFR-isti, ”a doua Armata a Tarii” (prin FSTFR, USS-CFR, SUS CFR-Calatori) si SN Forta Legii, cu invitati de la CSN MERIDIAN si CNSC. Vom solicita si dreptul de a incheia manifestatia printr-un mars de protest spre Cotroceni, acolo unde ranjeste sursa Raului.

In intrevalele dintre manifestatiile sindicale preconizate, vor iesi in strada manifestantii anti-scumpiri si anti-”Certificatul verde”, incepand, masiv, cu 2 octombrie a.c., orele 16.00. In paralel, in Parlament se va derula Motiunea de cenzura. Ii avertizam pe cei care vor sa faca ”joc de glezne” ca, daca nu voteaza sau boicoteaza motiunea, vor avea parte, pe viitor, doar de ”voturile STS”! Daca astia nu primesc alte ordine de la noii stapani ai Germaniei!

In concluzie... ”Jos Guvernul impostorilor! Jos tradatorii si asasinii Romaniei! Jos Iohannis!”.

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU