Pagini

joi, 13 octombrie 2022

 

                                                            RASPUNS
  SOBOLANILOR CU OCHI ALBASTRI SI SLUGIlOR LOR, PROSTOVANII FUDULI


                              Subiect – Mitingul din 25 Octombrie 2022




Nestimati tradatori de Tara,

Sincere felicitari pentru modul profesionist in care ati facut praf marele miting impotriva facturilor criminale, din 2 octombrie a.c.! Desi grosiera, actiunea v-a reusit! Ati excercitat presiuni asupra sindicatelor si pensionarilor civili, sa-si retraga sprijinul. Prin manipulare, ati produs o a doua actiune “patriotica”, o pichetare la Guvern, ca sa-i puteti “arde” pe organizatorii mitingului, pe care i-ati blocat mai mult de doua ore la Inter, in acest scop. Si ati transformat totul intr-o manifestare politicianista, care i-a indepartat definitiv pe participantii nepolitizati.

Chiar ne intrebam, cum veti torpila mitingul sindicatelor din 25 Octombrie? Si am aflat…

Putin a dezlantuit, pe 9 octombrie, valul de lovituri, demult pregatit, impotriva Ucrainei, zilnic biruitoare (ca Rambo), avand ca pretext aruncarea “terorista” in aer a podului de alimentare a Crimeei, eveniment de care a legat si Romania, pretinzand ca, poate prin teleportare, camionul vinovat ar fi venit de la noi. Iohannis s-a miscat surprinzator de repede, anuntand pe 10 octombrie, convocarea CSAT. Dar… nu in aceeasi zi, data fiind urgenta situatiei, nu pe 11, nu pe 12 octombrie, ci… la calendele grecesti. Adica, la 16 zile dupa amenintare, taman pe 25 Octombrie, cand sindicatele CSN Meridian vor desfasura mitingul la Guvern. Mai mult decat ciudat! De Ziua Armatei sa renunti tu la traditionalele coroane, lacrimile de crocodil si inclinarile masonice la monumentele jertfitilor nostri, la mangaiatul pe chelie si scarpinatul sub barbie al decrepitilor, la o fasole cu carnati si o tuica puturoasa? Voi si slugile voastre, prostovanii fuduli, ati inceput imediat manipularea – “Ce sa cautam noi la Guvern? Sa mergem la Cotroceni, ca acolo e CSAT-ul!” Ba s-au mai gasit unii, care prostesc lumea sa le dea semnaturi ca sa-si primeasca si ei indemnizatia de merit de la MApN si MAI, ca ar fi de importanta galactica, sa bata campii ca organizeaza ei miting la Cotroceni. Poate cu voie de la voi, ca sa sparga unitatea mitingului de la Guvern! Pentru ca…

Pentru ca, ceea ce naivii nu stiu, dar voi ati clocit deja, este faptul ca o Confederatie Sindicala a primit dreptul de a picheta zilnic, de luni pana vineri, de la 1 august la… 31 decembrie 2022, urmatoarele obiective: Guvernul, Cotrocenii, Primaria Generala, si toate ministerele (?!!!) Astfel ca, orice papagal care se trezeste urland, in zi de lucru, la respectivele obiective poate fi saltat in duba de voi, cu bumbaceala de rigoare si amendat sa-i sara mucii, pentru ca incalca Legea care interzice doua manifestatii diferite, in acelasi timp si in aceeasi locatie! In plus, ati convins o alta Confederatie sa-i plimbe pe aliatii nostri, politistii sindicalizati, prin toata tara, pe la prefecturi (Ce-o avea sula cu prefectura?), timp de o saptamana, inaintea evenimentului.

Intelegand ca Guvernul si-a asigurat linistea pe tot anul, putand lua masuri dure impotriva celor disperati ca vor crapa de foame si de frig, datorita genocidului, adica legislatiei liberalizarii pretului la energie si carburanti, PNRR-ului sinucigas si OUG-ului 130/2021 care a inghetat si pensiile si salariile, noi am tratat, ca de la confederatie la confederatie, si am obtinut dreptul de a manifesta la Palatul Victoria, de Ziua Armatei! Respectiva confederatie a renuntat insa in favoarea noastra numai la Piata Victoriei, nu si la Cotroceni, sau ministere! Asa ca noi nu muscam momeala!

Vom fi in corpore la Guvern, pe 25 Octombrie, la orele 10:30, si nu ne vom misca de acolo pana cand Eroul afghan nu ne va chema la discutii, sa ne explice ce a facut din cele promise noua cu ocazia mitingului din 4 mai a.c. Conform legii, putem sta acolo, ca si USR-istii, cand ii conducea Iohannis-Cel cu Geaca Rosie, pana la orele 23:00. Ca n-o incepe CSAT-ul la 7 dimineata si n-o dura pana la miezul noptii! Asta daca vor avea domnii ministri curajul sa treaca printre noi, ca sa raspunda la chemarea Olimpianului!

In plus, ii vom cere oficial Presedintelui ca, daca vrea sa ia decizii in cunostinta de cauza, pentru a-si multumi stapanii, sa cheme in CSAT delegatia sindicatelor pregatite pentru negocieri cu premierul, fiindca vrem sa ridicam, pe langa problemele care privesc, economic si financiar, intreaga suflare romaneasca, cele legate de neconcordanta crasa dintre gargara isterica, zilnic trambitata de televiziuni si online, despre razboiul care ne-ar paste si lipsa oricaror masuri privind pregatirea economiei, teritoriului si populatiei pentru aparare. Dar, mai ales, vrem sa-l intrebam despre ratiunea distrugerii, in plin razboi trambitat, a tuturor domeniilor strategice ramase in picioare – industria energetica, industria de aparare, transporturile, armata si fortele de ordine, prin decimarea efectivelor gratie neaplicarii legilor salarizarii si pensiilor in forma promulgata, etc. Mai nou, vrem sa-l intrebam si despre intentia demiterii ministrului Apararii, coordonatorul SAOPSN, pentru “vina” de a fi tinut partea cardrelor in activitate, in rezerva si in retragere, nu pentru ca ar fi spus un adevar stiut de toata lumea – sluga de la Kiev nu poate incheia un acord de incetare a ostilitatilor cu Putin, pana nu primeste “verde” de la stapani. Or, stapanii nu si-au facut inca suma pe comertul cu arme, si Putin inca nu a distrus, in beneficiul lor, toate obiectivele industriale si de infrastructura, pe care le vor “reconstrui” pe spinarea bietilor ucrainieni si a fraierilor europeni, indatorati cateva secole bune, de aici inainte!

Pe cale de consecinta, nestimati tradatori, nu va mai puneti prostovanii sa hamaie degeaba, ca ar fi cazul sa ne deplasam la Cotroceni, ca nu vom pleca din Piata Victoriei, pana nu ne vom atinge obiectivul – confruntarea cu bietul premier de sacrificiu!

Si nu incercati alte mizerii, ca sa nu revenim la strigatul de lupta anti-basist – “Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”, in iarna ce urmeaza.

Asigurandu-va de totala noastra lipsa de respect si de hotararea de a nu mai inghiti partide de “reformatori” ori “suveranisti” inventate de helvigii vostri, intru gestionarea crizei, va transmitem urarea, inventata de o tanara PSD-ista si declarata “academica” de lingusitorii d-lui Presedinte, cand incrimina exclusiv “Pe Se De” – “Muie tuturor tradatorilor de Tara!”.

Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD Col (r) Mircea Dogaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru atentia pe care o acordati problemelor cu care se confrunta Sindicatul Militarilor.
Va informam ca din motive obiective, toate comentariile de pe acest site necesita interventia administratorului pentru a fi publicate. Termenul de interventie este de pana la 24 de ore.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.