miercuri, 2 mai 2012

Privind desfasurarea mitingului de 1 Mai din Capitala

          In atentia tuturor membrilor SCMD si reprezentantilor CNSC 

Mitingul organizat de SCMD in Piata Victoriei, in Capitala, s-a desfasurat in bune conditii, in ciuda temperaturii de 33 grade Celsius la umbra si a propagandei facute de oamenii Basescului, ca actiunea s-ar fi tinut cu o zi inainte. Ca numar de participanti, va rugam sa adaugati un zero la cifra avansata de televiziuni si sa urcam efectivele la 6000.
Comitetul Director al SCMD aduce multumiri tuturor participantilor, in mod deosebit, atat grupurilor de pensionari care au venit din provincie, Birourilor Operative si participantilor din Filialele Botosani, Bacau, Sibiu, Pitesti, Brasov, Bistrita, Campina, Calarasi, Ploiesti, Urziceni, Tulcea, Braila, Constanta, Galati, Jimbolia si celor care au venit, pe cont propriu, din Craiova, Arad, Timisoara, Oradea. Deasemenea, Secretariatului General si presedintelui Filialei 1 Calarasi pentru contributia la organizare si desfasurare.
Au luat cuvantul, cerand demiterea Presedintelui Romaniei, alegeri parlamentare anticipate si respectarea de catre USL a Contractului Social cu CNSC, reprezentanti ai SCMD, federatiilor pensionarilor, minerilor, metalurgistilor, CFR-istilor, revolutionarilor, Federatiei “Spiru Haret”, Sindicatului Tinerilor Profesori”, UNITESA, sindicatelor din administratia publica, UNIPOL, si ai numeroaselor ONG-uri.
 O delegatie, condusa de Dl.Gl. (r) Mandu Petrisor, a depus lista obiectivelor SCMD si CNSC, la TVR si Guvern.
Desi era prezent in Palatul Victoria, dl. Mihai Razvan UNGUREANU nu a primit materialul , delegatia fiind informata ca nici un membru al guvernului nu este prezent. In schimb, Premierul desemnat a venit singur in Piata, solicitand lista obiectivelor si declarand ca, martea viitoare, in chiar ziua votarii in Parlament a  guvernului, va redeschide dialogul cu noi pe tema semnarii Contractului Social.
Decizia celor prezenti a fost sa se lupte pana la capat impotriva regimului Basescu, declansandu-se, din acest moment “starea de veghe”. Guvernul Ponta si USL vor fi sustinuti cu toate fortele din momentul semnarii Contractului Social, cei prezenti scandand ca nu este nevoie de UNPR, UDMR si PDL, de aici inainte.
Manifestntii la miting si-au exprimat dorinta de a-i vedea pe toti kelemenii, toaderii, nicolicii si pambuccienii, care au votat cu doua maini legi aberante impotriva tuturor categoriilor socio-profesionale, raspunzand direct in fata justitiei. Mai mult decat orice, populatia Romaniei vrea pedepsirea vinovatilor de dezastrul tarii.
 Mitingul s-a incheiat la ora 13.30, fara incidente, orice incercare a unor televiziuni de a face apropieri intre SCMD si ispravile electorale ale d-nei Brianna Caragea, fiind respinse de purtatorii de cuvant ai politiei si jandarmeriei.
In seara aceleiasi zile, Victor PONTA si-a anuntat guvernul. Anuntam si noi, pe aceasta cale ca, daca acesta trece in Parlament, gratie initiativei BO al Filialei 1 Buzau si dlui vicepresedinte Valeriu PRICINA,  SCMD are astazi un membru in guvern: presedintele de onoare al Filialei 1 Buzau, dl. Gl. (r) Corneliu DOBRITOIU, Ministrul Apararii Nationale.
Ii uram si ne uram succes!
Honor et Patria! Vae victis!
Presedintele SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU