vineri, 24 iulie 2015

B I L A N T LA PROMULGAREA LEGII PENSIILOR MILITARE DE STAT-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D. –

Doamnelor si domnilor,
Ne-au mancat 6 ani din viata! Ne-au batjocorit, ne-au insultat, ne-au supus oprobiului public, in cadrul unui razboi psihologic si de imagine fara precedent, menit sa intoarca fostul popor roman, actualmente populatie, impotriva ultimei linii de rezistenta a statului! Prin legi absurde, cu caracter retroactiv si contrare oricarui principiu de drept, ne-au luat dreptul la munca, la sanatate, la viata! Pe parcursul celor 6 ani de lupta a S.C.M.D., la fiecare victorie obtinuta de noi au inventat altceva si am luat-o de la capat. Ca in cazul victoriei din Justitie din 07.01.2011, cand am castigat “erga omnes”, desfiintand “RECALCULAREA”. Au inventat, pe loc, prin OUG 1, “REVIZUIREA” prin care ne-au spart unitatea de lupta, dand lacomilor (pe liste de nume) venituri neasteptate apoi, orgoliosilor, grade, ordine si medalii la fel de nemeritate.
Cu greu, incepand cu 2012, am obtinut, rand pe rand, sistarea executiilor financiare, revenirea la cuantumurile din 2010 si dreptul la munca iar astazi, prin noua lege, iesirea din statutul de asistati social, redobandirea calitatii de rezervist cu toate drepturile, realinierea rezervistilor la corpul activ etc. Dar nu ne putem bucura pentru ca pierderile au fost prea mari! Jumatate din cei alaturi de care am pornit la lupta, in anii 2009-2010, se odihnesc in cimitirele patriei. Au murit cu miile, ca gl. Mihail POPESCU, citind a “n”-a decizie de recalculare/revizuire, scriindu-i note de protest dictatorului, ca profesorul col. (r) Mihai IRIMIEA de la Ploiesti, ori sinucigandu-se ca mr. (r) Felician BREBAN de la Satu Mare. Noi, supravietuitorii, inclusiv lt.col. (r) Petre MORJAN, cel care si-a dat foc in fata Palatului Cotroceni, acuzand dictatura, suntem “norocosii”. Si avem datoria morala de a duce “dreptatea pana la capat”! Dumnezeu sa-i ierte pe cazutii nostri dar sa dea dreapta pedeapsa celor vinovati fata de noi si fata de Tara: basestii, bocii, predoii, seitanii, ialomitenii, bercii, videnii, bercovicii, boagiii, blagii, anastasele, vossii etc., ce-i care nu numai ca nu au fost si nu sunt pedepsiti inca, nu numai ca ranjesc din fotolii de parlamentari si primari dar, cu un tupeu tipic basist, viseaza intoarcerea la ciolan din spatele mastii liberale. Ei si uneltele lor, in roba, uniforma, sau cu legitimatie de jurnalist!
Vom lupta pana la victorie, pentru ca le suntem datori cazutilor nostri! Vom duce toate procesele pana la capat, ca sa avem cat mai multe hotarari judecatoresti favorabile, pentru ca nu se stie ce gunoaie politice vor acapara puterea, din ordin, maine si ce legi tradatoare, cu caracter retroactiv vor da, din nou, poimaine!
Vom contribui la elaborarea normelor de aplicare a legii si, doar pentru membrii de sindicat, la corecta lor aplicare. Vom contribui la proiectele legilor statutului cadrelor militare, veteranilor de razboi etc. Vom milita si dincolo de granitele Romaniei pentru respingerea criminalei si imbecilei OUG 95/2014, care proclama incheierea revolutiei la ora 12.10, in ziua de 22 decembrie 1989, cu excluderea militarilor de la orice drept de recunostinta, ba mai mult, cu incriminarea lor, pentru ca argumente sunt destule: singurii luptatori “cu rol determinant” sunt militarii si unii agenti straini coordonatori, astazi presedinti de state europene; avem nu numai 247 de morti si sute de raniti, dar primele victime ale Timisoarei, din data de 17 decembrie 1989, au fost in excusivitate militari, incepand cu primul impuscat al “revolutiei”, frt. Zduria Adrian (Timisoara – 17 decembrie 1989, ora 11.28 a.m.) etc. Luptam déjà pentru o noua si adevarata lege a sindicatelor, in deplin acord cu apartenenta noastra la UE si NATO si cu statutul de mercenari, pardon, de “profesionisti” pe care ni l-au dat. Vom urmari angajarea celor din bransa noastra, membri de sindicat, pretutindeni in Europa si in lume, si abia apoi le vom acorda intreaga asistenta privind incheierea si respectarea contractelor de munca si a drepturilor conexe.
“Tovarasii de drum”, adica cei care ni s-au alaturat exclusiv din interese meschine, personale, vor trebui sa se conformeze, sau sa-si satisfaca ambitiile si lacomia in alta parte. Unde se pot lauda, fericiti, cu tot ceea ce n-au facut si nici n-au reprezentat vreodata!
Multumind tuturor celor care au rezistat pana la capat, multumind tuturor celor care ni s-au alaturat, din noua generatie, multumind generalilor si chestorilor activi care au luptat alaturi de noi, multumind politicienilor si reprezentantilor actualului guvern care ne-au inteles si ne-au sprijinit, in frunte cu cel care a detinut episodic, dar la momentul oportun, functia de premier si cu actualul presedinte al Romaniei care a inteles corect obligatiile ce decurg din statutul de membru NATO, va transmit, asadar, stimati camarazi, din partea Biroului Operativ Central si al Comitetului Director, sincere felicitari, multumiri si hotararea nestramutata de a merge mai departe!

HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r.) dr. Mircea DOGARU