Pagini

joi, 29 septembrie 2022

 

PREȘEDINTELE S.C.M.D. ÎN DIALOG CU

REALIZATORUL TITI SULTAN

-         Astăzi, 29 septembrie, orele 17.30, la ”PROFI 24-TV” –

Președintele S.C.M.D. a acceptat invitatia d-lui Titi Sultan de a-si sustine punctele de vedere privind distrugerea sistematica, de catre interese straine, a României si românilor, cu concursul guvernelor emanate de ciobanul cotrocean, care, impreuna cu cel german, il calca in picioare pe cel bolovan. Dialogul va avea loc la emisiunea ”Punctul pe I” a postului ”PROFI 24-TV”, incepand cu orele 17.30.

Cotarlele naimite de tradatorii de tara, sustinute de prostii fuduli care-si etaleaza impotenta on line, cersindu-si adulatia in prezent, in baza unor iluzorii ”merite” trecute, vor urla, ca de obicei, ca de ce nu se duce la CNN-urile de Romania… Si vor fi sustinute, tot ca de obicei, de mafioti! Spre exemplu, de Mafia imobiliara, care, la ordinul unui ”capo” din Sectorul 1, ce sta cu curu-n trei partide, s-a activat deja, amestecand-o pe biata primarita cu Dughin si cu Putin, pentru a-si face, contrar intereselor ei, un adversar din S.C.M.D.!

Raspunsul este simplu… Ce este de preferat? O televiziune necrofaga, cu emisiuni standard – ghiveci de stiri de ”importanta galactica” despre accidente ale soferilor beti, batai ale drogatilor, crime, jafuri, rapiri, autopromovarea hotilor ”de buna dimineata” care ne fac de ras in Occident, sau a curvelor care-si inlocuiesc disparuta prospetime a pielii cu fabricate scandaluri de imagine? O televiziune unde, daca abordezi adevarul si-i ataci pe tradatorii aflati in slujba intereselor straine, iti taie breaking-news-ul macaroana dupa cateva secunde, sau una zisa ”de nișă”, unde poti aborda in tihna, o ora-doua (daca realizatorul refuza telefoanele mercenarilor sau ale autobagatorilor in seama) legile genocidului declarat de corifeii comunism/globalismului, distrugerea sistematica a tot ceea ce mai functioneaza in România si finala a structurilor militare, sau jaful generalizat care, dupa ce a prădat toate resursele tarii, ne vizeaza acum pe noi, ca indivizi?

Cu atat mai mult este de preferat acum o televiziune ”de nișă”, in conditiile in care guvernantilor si teleastilor-slugi le țâțâie fundul de frica manifestatiilor disperarii, anuntate pentru luna octombrie!

Cu rugamintea sa nu dati curs istericalelor prostilor fuduli si manipularii slugilor de Servicii ale marilor nostri asasini economici, va invitam, asadar, sa puneti, impreuna cu presedintele S.C.M.D., ”Punctul pe I”, astazi, 29 septembrie 2022, la orele 17.30, la postul ”PROFI 24-TV”! Cei care nu prind postul pot viziona emisiunea in direct, pe Facebook.

Secretariatul S.C.M.D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru atentia pe care o acordati problemelor cu care se confrunta Sindicatul Militarilor.
Va informam ca din motive obiective, toate comentariile de pe acest site necesita interventia administratorului pentru a fi publicate. Termenul de interventie este de pana la 24 de ore.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.