Pagini

joi, 29 septembrie 2022

S.C.M.D. ÎN DIALOG CU ROMÂNII BALCANICI

 

Ieri, 28 septembrie, la Muzeul Țaranului Român, intre orele 17.00-19.30, in cadrul actiunilor culturale asumate, S.C.M.D. a participat la organizarea intalnirii si la dezbaterile cu lideri ai organizatiilor românilor balcanici, pentru a patra oara in acest an, pe tema ”Cine sunt aromânii?”

Organizatorul actiunii, din partea Departamentului Aparare prin Cultura (DAC) si moderator al activitatii a fost istoricul militar dr. Robert Stanciugel. Reamintim ca actiuni similare s-au mai desfasurat si la Constanta si la Drobeta-Turnu Severin. S.C.M.D. va actiona, in continuare, in cadrul agresiunilor hibride declansate impotriva României, poporului român si structurilor sale militare, utilizand cea mai puternica arma de nimicire a planurilor expansioniste ori segregationiste ale nostalgicilor regimurilor imperial-dictatoriale – Arma Adevarului Istoric.

Honor et patria! Vae victis!

Președintele S.C.M.D.

Col. (r) dr. Mircea DOGARU








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru atentia pe care o acordati problemelor cu care se confrunta Sindicatul Militarilor.
Va informam ca din motive obiective, toate comentariile de pe acest site necesita interventia administratorului pentru a fi publicate. Termenul de interventie este de pana la 24 de ore.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.