joi, 12 septembrie 2019

Rezervisti discriminati


“REZERVISTI DISCRIMINATI”
-        In atentia tuturor membrilor SCMD –

Doamnelor si domnilor,
Ieri, 11 august, s-au desfasurat, la Pitesti, lucrarile Adunarii Generale a Filialei 1 Pitesti, cu participarea presedintilor si vicepresedintilor filialelor 2 Pitesti, 1 Slobozia, 1 si 2 Alexandria. Au fost acordate diplomele de onoare, de excelenta si insignele SCMD.
S-au facut precizari in ceea ce priveste mitingul din 25 Octombrie, cand vor fi convocati toti membrii SCMD si invitati sa participle membrii tuturor asociatiilor si uniunilor rezervistilor, sindicatelor din Politie, ai federatiilor sindicale, sindicatelor si ONG-urilor civile asociate in cadrul CNSC, nemultumiti de discriminarile continute de Legea salarizarii unitare, si de legislatia la pensii, atat civile cat si, indeosebi, militare. S-a reiterat decizia CNR de participare, in masura posibilitatilor, in uniforme sau cu elemente de uniforma. In conditiile in care elita, zisa politica, se pregateste sa comita un ultim act de INALTA TRADARE – DESFIINTAREA GRUPARILOR MOBILE DE JANDARMI, si transformarea ultimilor luptatori specializati in actiuni impotriva gherilei urbane in functionari cu statut special, pentru a intari, chipurile, politia deja demilitarizata si deprofesionalizata, este de presupus ca si jandarmii vor fi alaturi de noi la acea data. Cu sau fara echipamentul din dotare! S-a mai intamplat in 2012!
Cu aceasta ocazie au fost prezentate, de BO al Filialei 1 Pitesti, modele de sepci kaki, negre, bej, la nevoie si albastre, avand inscriptionate cuvintele “REZERVIST DISCRIMINAT”, in jurul insemnului “Reginei armelor”, ca indemn la ocuparea si pastrarea pozitiei din fata Guvernului.
Doritorii pot stabili, in adunarile filialelor, numarul si culoarea sepcilor ce se doresc a fi comandate, la pretul de 4,5 lei / bucata. Cererile vor fi transmise domnului vicepresedinte SCMD, col.(r) Victor POPESCU, presedintele Filialei 1 Pitesti.

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,
         Col.(r) dr. Mircea DOGARU