miercuri, 4 septembrie 2019


MITING S.C.M.D. IN PIATA VICTORIEI
25 OCTOMBRIE 2019
-         In atentia tuturor membrilor S.C.M.D. -
Doamnelor si domnilor,
In baza Hotararii CNR 2019, luata cu vot unanim, am inregistrat la Primaria Municipiului Bucuresti, cu numarul 1769338/03.09.2019, solicitarea de spatiu si servicii pentru ziua de 25 octombrie a.c. Protestele vizeaza discriminarile la care au fost supusi rezervistii, militarii si politistii activi, aliatii nostri civili din CNSC prin Legea salarizarii unitare, legislatia la pensii si indeosebi prin anularea, practic, a prevederilor Legii pensiilor militare de stat de catre OUG-urile emise de guverne, neconstitutional, din decembrie 2015 si pana astazi. Transmitem, asadar, tuturor presedintilor de filiale, vicepresedintilor responsabili de zona, membrilor SCMD, sa ia masurile necesare mobilizarii generale a rezervistilor si partenerilor civili pentru ca mitingul se va tine indiferent ce guvern va avea Romania, la acea data. Daca va avea! Bataia de joc in ceea ce priveste politica sociala in Romania vine oricum de la Bruxelles!
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele S.C:M.D.
Col. (r) Mircea DOGARU



SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26
Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410, Cod fiscal:26096263
Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com
Nr. 935 din 03.09.2019

                                                                                                     

       Catre,

PRIMARIA GENERALA A MUNICIPIULUI BUCURESTI


Stimata doamna Primar General,

            Va rugam sa aprobati ca in ziua de vineri 25 octombrie 2019, S.C.M.D. sa poata organiza un miting, cu participarea a cca. 20.000 de persoane, membri S.C.M.D. si invitati din structurile sindicale si ONG-urile asociate in cadrul Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), in Piata Victoriei din Capitala, intre orele 11.00-18.00.
            Scopul este strict social, vizand exprimarea nemultumirilor legate de discriminarile produse de Legea salarizarii unitare si legislatia la pensii, in deosebi de modificarile produse Legii pensiilor militare de stat prin ordonante de urgenta.
            Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure si sa raspunda de masurile privind buna organizare, col. (r) dr. Mircea DOGARU – tel. 0736601020, col. (r) Adrian - Mihail STEFAN si lt.cdor. Razvan SIRBU – tel. 0736600973, astfel incat actiunile sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate si sa nu degenereze in acte de violenta. Personalul desemnat de noi sa execute masuri de ordine pe parcursul desfasurarii adunarilor va purta insemnele distinctive ale SCMD.
Pentru asigurarea sonorizarii, organizatorii vor folosi urmatoarele mijloace tehnice proprii: autoturismul Dacia B-188-SCM, statie de amplificare mobila, tribuna, boxe audio.
In sprijinul bunei desfasurari a actiunilor, solicitam din partea Primariei si a organelor de Politie, Jandarmerie si I.S.U. sa ia urmatoarele masuri:
  • Din partea Primariei - aprobarea locului de desfasurare a manifestatiilor si asigurarea de WC-uri ecologice;
  • Din partea Politiei, Jandarmeriei si I.S.U. - asigurarea locurilor de desfasurare a manifestatiei si asistenta medicala de urgenta.

Cu stima si multumiri,
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU