joi, 13 mai 2010

COMUNICAT privind atitudinea SCMD fata de „cadoul” Presedintelui, nesimtirea Guvernului si disperarea populatiei


Din octombrie 2009, SCMD a informat pe toti cei interesati, ca absolut toate salariile si toate pensiile bugetarilor, alocatiile, bursele, ajutoarele, etc vor scadea dramatic. A anuntat ca Legea cumulului (329/2009) care anuleaza dreptul la munca va fi dublata de Legea noului sistem de salarizare care va duce la scaderea dramatica a salariilor si Legea sistemului unitar de pensii, care va duce la scaderea tuturor pensiilor, povestea cu pensiile ”nesimtite” ale militarilor si plafonul de 3000 lei, fiind doar praf in ochi, adica diversiune. SCMD a anuntat ca va urma o noua lege a impozitarii si in final, daca populatia nu va fi lichidata prin toate acestea, o noua lege a „lustratiei” care-i va desfiinta economic pe toti cei ce aveau 25 de ani impliniti in 1989.

80% din prognozele SCMD sunt astazi Istorie, adica s-au intamplat deja. Presedintele s-a gandit insa, si a folosit imperativul „trebuie”, cu doua zile inainte de a negocia cu FMI oficial, si de a informa Guvernul, sa ne ofere un „bonus”:
·       Scaderea tuturor salariilor bugetarilor cu 25% de la 01.06.2010;
·       Scaderea ulterioara a pensiilor cu 15%, pentru ca in 2 -3 luni salariatii sa fie cuprinsi de ura fata de pensionari;
·       Scaderea pe fond a tuturor alocatiilor, burselor, ajutoarelor pentru copii, studenti, mame, vaduve, persoane cu dizabilitati;
·       Sub acoperirea scandalului declansat, trecerea legii Boc-Seitan prin Camera, promulgarea ei, si a doua scadere a tuturor pensiilor cu inca 40-60% din ceea ce a mai ramas. La acest punct este posibila o diversiune care ne priveste: suspendarea prin Ordonanta de urgenta a aplicarii legii pentru militari, pana se va termina calculul trecerii pensiilor militare la noul sistem, fapt care nu numai ca va incununa razboiul psihologic impotriva noastra printr-o victorie totala, prin ajungerea urii populatiei la paroxism, dar ne va face si santajabili.
·       Scaderea in a 3-a curba de sacrificiu cu inca 25% a pensiilor de stat prin noua lege de impozitare. Abia dupa aceasta se va trece la marirea TVA.

Este limpede ca, dupa ce tara a fost furata bucata cu bucata, s-a trecut la exterminarea populatiei prin incalcarea drepturilor fundamentale prevazute de Constitutie,  incepand cu art.22, aln.1, privind dreptul la viata. In aceasta situatie, pe langa actiunile declansate in Parlament, in colegiile electorale, in justitie, in media, SCMD este obligat sa ia in calcul si optiunea legala a manifestarilor stradale.

Ne mentinem opinia ca trebuie sa actionam la solicitarea de ajutor venita din partea celorlalte sindicate, pentru a contracara actiunile imagologice si de razboi psihologic intreprinse impotriva noastra. Ne mentinem si opinia ca principiului masonic „ai Capitala, ai Tara” trebuie sa-i opunem strategia lui Henric al Navarrei „ai Tara, poti sa dai Capitalei ...o liturghie” .

Povestea cu soarele care rasarea pentru toti romanii la Bucuresti era valabila la 1848, cand trei sferturi din Tara era ocupata si la Bucuresti actiona Partida Nationala. Astazi ocupantul s-a instalat la Bucuresti, prin spectacolul de sunet si lumini din decembrie 1989, si jefuieste sistematic de 20 de ani Tara. Astazi soarele pentru toti romanii trebuie sa rasara in Romania si nu la Bucuresti, unde scenariile se desfasoara conform previziunilor si nimeni nu poate deocamdata rasturna situatia.

In consecinta va informam prin prezentul comunicat ca avem in derulare un acord de colaborare cu sindicatul revolutionarilor (singurul reprezentant autentic si nemanipulat de vreun partid, al acestora). Ce poate fi mai frumos si mai neasteptat pentru profitorii neokominternisti (trotkisti ai) evenimentelor din '89, decat intoarcerea impotriva lor a victimelor (in proportii aproape egale): revolutionari si militari apartinand intregului sistem national de aparare. Modalitatile de colaborare concreta cu acest sindicat vor fi comunicate oportun presedintilor de filiale.
Strategia colaborarii va fi comunicata presedintilor de filiale pana la data de 20.05.2010. Asadar pe 01.06.2010, SCMD, in totalitatea sa, cu filiale, membri independenti si grupuri de actiune, va actiona in toata tara in sprijinul miilor de colegi, ofiteri ajunsi profesori prin acordul din 1999 cu Ministerul Educatiei.

Anuntam totodata ca pe data de 25.05.2010, 16 filiale SCMD, deja pregatite, vor actiona in sprijinul celor convenite la nivel local, pentru data de 12.05 a.c. La acea data trebuiau sa se desfasoare puternice manifestatii ale sindicatelor si asociatiilor pensionarilor in mai multe centre din tara. Trei dintre filialele noastre semnasera Protocolul de colaborare, alte 12 urmand sa le vina in sprijin. Din nefericire, cei 4 crai de la Rasarit, adica liderii marilor centrale sindicale, au fost chemati la raport la Cotroceni in data de 09.05 a.c. de unde au iesit destul de opariti, rezultatul fiind amanarea evenimentelor planificate pentru 12.05.2010, pana la 25.05.2010, pentru a da timpul necesar celor interesati in gestionarea unor astfel de evenimente sa pregateasca riposta. Iata de ce asociatiile pensionarilor au fost lasate singure, miercuri, 12.05. 2010. Este motivul pentru care consideram ca e dificil sa ai incredere 100% in miliardarii care astazi sunt lideri sindicali, iar maine ministri, prim-ministri sau, mai nou, presedinti de partide. Ne este teama ca vor organiza pe 19.05.2010, la Bucuresti, un „karaoke” sau un "folk you" fara alt scop si finalizare decat parada modei pentru sepcutele si tricourile  multicolore si lansarea de lozinci politice pro sau contra. In fond domniile lor lupta de doua decenii si rezultatul actiunii lor este, odata cu disparitia industriei, si disparitia „eroicelor detasamente de lupta ale clasei muncitoare”. Sindicalistii de astazi sunt in fapt, in mod preponderent functionari, cadre didactice si personal sanitar sau din transporturi. Cat despre liderii centralelor, parca ne amintim scaparea unuia dintre ei, atunci cand ortacii i-au atras atentia, in urma cu 2 luni, ca ar fi bine sa fie chemati in sprijin si sindicalistii militari: „Nu, nu, am primit indicatia sa nu avem de a face cu ei!” Dar ... „vox populi, vox Dei!”. Daca filialele din Capitala, si numai din Capitala, vor sa ia parte la actiunile din data de 19.05,.2010, suntem de acord, rugandu-le insa sa ia act de faptul ca, nu numai ca nu am fost solicitati oficial, dar nici macar contactati in acest sens. Vom organiza insa, pentru antrenament, si pentru a stavili tentativele de manipulare a noastra pe fondul nerabdarii, O ACTIUNE PROPRIE.

Ii rugam asadar pe presedintii filialelor din Capitala, ai grupurilor de initiativa si pe membrii independenti care doresc sa participe la aceasta manifestare cu destul iz politic si de gestionare a crizei, sa se adreseze secretariatului SCMD pana sambata, 15.05.2010, orele 17.00, pentru a se putea solicita luni, Primariei Capitalei, aprobarea de participare in conditii prevazute de loc, timp si numar de persoane.

La acest tip de actiuni ne vom prezenta intotdeauna organizat, disciplinat si pregatiti pentru a interzice infiltrarea elementelor destabilizatoare. In toate aceste situatii, SCMD este obligat sa actioneze cu profesionalism, luind in calcul provocarile si diversiunile si pastrind, in limita posibilitatilor, secretul operatiilor.  

Ii atentionam pe toti membrii si simpatizantii SCMD sa manifeste prudenta, pentru ca suntem supusi unor atacuri diversioniste si tentative directe de manipulare,  in speranta ca ne vom uita conditia de profesionisti si ca vom actiona fara discernamant. Prea multe sperante s-au pus in noi, ca sa ne lasam dusi de val, isterizati si aruncati orbeste in actiune, de vreun nea Gogu de la bodega din colt, in care, dupa o viata de obedienta, s-a trezit brusc spiritul napoleonian si vrea sa scoata castanele din foc, bineinteles... cu mana noastra, fiindca oricum nu ne inghite, tocmai pentru ca existam fara a-i fi cerut lui acordul, la nastere.
        
In mod categoric, dat fiind ceea ce va urma, va trebui sa  redevenim cu totii, in cel mai scurt timp, ceea ce suntem in fapt – MILITARI!

In situatia in care manifestarile provocate de "bonusul" dat de Guvern la legile de spoliere a cetatenilor prin anuntarea scaderii decretate prin ordonanta ... prezidentiala (?!!!) a salariilor si pensiilor cu 25-15% va degenera in sensul dorit de unii sau de altii dintre "gestionarii" interni sau externi, Comitetul Director va convoca presedintii filialelor, undeva in tara, la un Consiliu National de Criza. Pentru ca dorim dreptate pentru toti cetatenii, speranta de viata, pedepsirea hotilor, indepartarea impostorilor dar, mai mult decat orice, sa continuam sa traim ca cetateni europeni intr-o tara numita ROMANIA!

La recomandarea Departamentului nostru de Siguranta si Ordine Publica, ii rugam pe toti membrii de sindicat sa se adreseze cu propuneri numai Birourilor Operative si presedintilor de filiale, pe cei independenti numai Secretariatului SCMD, iar Birourile Operative ale filialelor si Secretariatul SCMD sa se adreseze direct Presedintelui sau Secretarului General. Se poate incerca atragerea in actiuni aventuriste sau politice a Sindicatului, prin mesaje venite de nicaieri si transmise pe orizontala, pe baza relatiilor de prietenie si colaborare fireasca.

In ceea ce priveste relatia cu partidele politice, reafirmam echidistanta SCMD, care are printre membrii de sindicat si membri sau simpatizanti ai tuturor formatiunilor si partidelor existente, inclusiv ai UDMR. Celor care nu inteleg acest lucru, le reamintim ca singura interdictie pentru un membru de sindicat este aceea de a nu face parte dintr-un alt sindicat. In plus, ca militari, trebuie sa intelegem ca este mai mult decat util sa avem membri in toate partidele din tara si daca se poate si din strainatate, pentru a avea acces rapid la informatiile care ne privesc si pentru a putea contracara la fel de rapid orice actiune initiata impotriva noastra, a Tarii sau a natiunii noastre.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU