joi, 14 octombrie 2010

Catre toti membrii si simpatizantii SCMD

ATENTIE MARITA!

Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii. Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Ca militari, stim ce inseamna si diversiunea si gestionarea crizei si o explozie controlata!

Nu ne intereseaza batalia …  ”cine este primul care da jos Guvernul – Basescu sau opozitia”!

Avertizam ca in aceasta perioada teama de manifestarea noastra din 25 Octombrie, care nu poate fi “gestionata”, este atat de mare incat s-a dat ordin sa fim impiedicati pe orice cale, daca nu legala, macar “profesionista”.

“Javrele” de condei ne ataca din ordinul “Javrei Supreme” din toate pozitiile, pe propriile noastre pagini de internet. Dar nu se multumesc numai cu atat. La una dintre cele mai cunoscute reviste din tara a aparut pe fax un material “olograf” si “incendiar” semnat chipurile de Presedintele SCMD si avand reprodusa stampila noastra. Materialul indemna populatia civila la revolta alaturi de militari, facand paralela cu 22 Decembrie 1989. Din fericire, si la acea revista s-au izbit de vigilenta membrilor SCMD care, ca militari profesionisti, au facut verificarile de rigoare.

Astfel de de actiuni vor continua, “jigodiile” de presa, ordinare sau nu, incercand sa ne arunce in afara conditiei noastre si a legii, pentru a permite o riposta de genul celei produse asupra politistilor.

Daca noii “spontani” isi imagineaza ca-si vor putea bate joc, din nou, de disperarea oamenilor, si vor sari iarasi din strada direct in balcoane si de acolo direct in fotolii, se inseala. Ii vom ajuta profesionist sa sara direct direct la Jilava, acolo unde le este locul.

Pe 25 octombrie isi vor demonstra loialitatea fata de natiunea romana si democratia constitutionala doar membrii onesti ai marii familii a militarilor in rezerva si in retragere si aliatii lor, in toata tara si in cadrul dispozitivelor strict organizate si controlate de SCMD.
Orice “deturnatori” de profesie vor fi luati de guler (de catre fostii lor sefi si colegi…), fotografiati, filmati, si predati jandarmilor.

Honor et Patria! Vae victis!

Col. (r) dr. Dogaru Mircea
PRESEDINTELE SCMD