luni, 18 aprilie 2011

14 mai 2011 - SCMD vs. Congresul PDL


In atentia tuturor membrilor si simpatizantilor SCMD

                                                                                     Motto:
“Stima noastra si mandria
 Boc, Basescu, Romania!...”

Sambata, 14 mai a.c., grupul Basecu, Boc, Udrea, Oprea, Igas, etc, cu Visanii, Murgii, Oajdii, Talmacenii si Robertele de serviciu, isi vor serba victoria asupra natiunii romane, in cadrul unui congres al partidului–stat.
Ne-au furat tot ce se mai putea fura si se pregatesc sa dea strainilor, contra comision, ultimele surse de venit ale natiunii romane.
Ne-au inmultit si ne-au marit taxele si impozitele cat sa ne faca sa regretam veacul de aur al fanariotilor.
Ne-au condamnat la moarte, lichidandu-ne spitalele, industria farmaceutica, gonindu-ne din tara medicii si punandu-ne sa platim lipsa de asistenta medicala.
Ne-au indobitocit, distrugandu-ne scolile, reformand la nesfarsit invatamantul, facand vedete din tradatori si curve, provocand scandal dupa scandal de imagine, ca sa nu mai vedem dezastrul.
Ne-au lichidat mijloacele de subzistenta, taind salariile, pensiile, alocatiile, ajutoarele sociale.
Ne-au vandut pe 300 de ani, luand in conditii oneroase imprumuturi de care nu era nevoie.
Distrug orice initiativa particulara sau cetateneasca pentru ca nimic nu trebuie sa functioneze, si toti banii trebuie sa se stranga la ei, ca sa poata cumpara prostii pe nimic, inainte de alegeri, si constiinte, dupa.
Ne-au desfiintat dreptul la proprietate, nationalizandu-ne noua, militarilor, gradele si pensiile.
Ne-au luat prin lege, dreptul la munca.
Intr-un exces de zel stalinist, au proclamat ca statul nu are nici o obligatie fata de cetateni, ne-au indemnat sa parasim tara ca sa muncim aiurea si au stabilit cat mai avem voie sa traim dupa iesirea la pensie – 6 ani.
Au distrus puterea legislativa, prin asumari de raspundere si pe cea judecatoreasca, prin hotarari de Guvern si ordonante care anuleaza hotararile definitive si irevocabile ale tribunalelor.
Au jignit si anihilat toate categoriile socioprofesionale.
Ne-au lasat fara aparare iar astazi atenteaza asupra ordinei publice.
Au mintit si mint in continuare, cu tupeu, in speranta ca numarul imbecililor care mai cred in behaielile prezidentiale, ramane constant.
Au furat in mod constant si se pregatesc sa fure in continuare, referendum-uri.
Prin modificarea Constitutiei si referendum-uri trucate vor sa transforme Capitala in organism statal si statul intr-o federatie de regiuni autonome, ca mijloc de trecere la desfiintarea Romaniei, cu sprijinul minoritatilor agresive si al slugilor fara creier.
Pentru toate acestea si pentru multe altele, ar trebui sa ne implicam in procesul declansat de echipa cotroceana de stavilire a tentativelor de revolta din ograda proprie.
De 6 luni de zile se incearca distrugerea aripii Blaga care, daca ar parasi PDL-ul, ar schimba majoritatea in Parlament. Asa se explica misterul atacurilor impotriva vamesilor si a politistilor de frontiera, ba chiar si asupra unor sindicalisti, ca Marica si Gruia. Pentru ca in PDL numarul celor ingroziti ca nu vor mai avea viitor politic dupa disparitia lui Basescu, datorita calcarii in picioare a oricaror principii si notiuni de drept, este in continua crestere. Sa-i sprijinim pe acestia din urma, inainte sa ne trezim cu taxe puse si pe respiratie, in favoarea Elenei Udrea.
Sa aducem la cunostinta lumii intregi, cu ocazia Congresului PDL-ului, adevaratele sentimente ale romanilor fata de aceasta plaga abatuta asupra noastra, fata de care cutremurele si tsunami-urile din Japonia, cu toate distrugerile provocate, sunt simple glume.
Sa pichetam la Bucuresti locatia Congresului si in tara toate sediile PDL. Sa-i chemam in sprijin la aceasta actiune pe toti oamenii de buna credinta, pe toti cei care mai gandesc, pentru ca nu este o lupta pentru dominatie si control ci o lupta pentru supravietuire a natiunii romane.
Prostilor sa le amintim ca dupa “revizuirea” unor anterioare decizii de pensie “recalculata”, nule de drept (pentru ca au fost emise in perioada de suspendare) va urma ofensiva de tip stalinist, in baza legilor “lustratiei” impotriva tuturor celor care mai cred in dreptul Romaniei la existenta. Primii loviti vor fi politistii, SRI-stii, lucratorii din celelate servicii, Armata, etc, ale caror pensii, odata revizuite, vor fi micsorate prin lege cu 15%, apoi toate celelalte categorii socio-profesionale. Pentru ca tovarasul Basescu, sfatuit de fiii si nepotii KGB-istilor de odinioara, a proclamat in mod aberant Romania de ieri ”stat comunist”, “ilegitim si criminal”. Un stat servit, nu-i asa, de o ”retea institutionala” care-i grupeaza pe toti cei care au produs prin munca lor uriasa bogatie a tarii, jefuita in cei 21 de ani de post ”revolutie”: de la medici la academicieni, de la constructori la artisti, de la muncitori la profesori, de la militari la actori si ziaristi.
In numele democratiei, care ramane pentru romani un vis prea indepartat, este momentul sa ne spunem parerea fata de bolsevicii portocalii si fata de noul Stalin de la Cotroceni. Sa pichetam la Bucuresti sala Congresului si in tara sediile PDL, exprimandu-ne deschis sentimentele si opiniile fata de cei care au adus natiunii noastre Apocalipsa. Cerandu-ne drepturile legitime (la viata, la proprietate, la munca, la sanatate, la invatatura, la batranete linistita, etc), in primul rand, dreptul copiilor nostri la un viitor normal, intr-o Romanie europeana. Sa-i sprijinim pe aceia dintre ei, putini la numar, care mai au o urma de rusine, sa se desprinda de nucleul dur, kominternist-stalinist al PDL-ului! Sa stopam acum ascensiunea hidrei blonde! Sa risipim acum armata de mancurti portocalii!
Pentru noi, militarii, vom cere dreptul la onoare nepatata, la demnitate, stoparea transformarii chelnerilor in ministri si a fruntasilor in generali, drepturile legitime decurgand din contractele incheiate de noi cu statul si indeplinite de noi, prorogarea legilor noastre ocupationale, abrogarea legilor genocidului care ne interzic dreptul la munca si sanatate, pensiile noastre legal dobandite, si dreptul dintotdeauna la asistenta medicala gratuita.
Vom face apel la toti aliatii nostri si, pentru prima data, la Federatia Nationala a Muncii sa ne sprijine.
Ostile s-au adunat intotdeauna la beleag de Sfantu Gheorghe si, in mod traditional, campaniile s-au dus din primavara pana in toamna!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU