marți, 12 aprilie 2011

A 6-a victorie a SCMD in justitie

Un al doilea complet de judecata de la Tribunalul Giurgiu a dat ieri, 11.04.2011, verdict in favoarea noastra, pe pasul 1a. Deciziile de pensie „recalculata” pe care OUG 1/2011 se pregateste sa le revizuiasca sunt nule de drept.
Ar fi bine ca si deputatii si senatorii Puterii sa afle de la filialele SCMD ca se pregatesc sa transforme in lege o ordonanta fara obiect. Cu alte cuvinte, o ordonanta care se pregateste sa legalizeze falsul asa cum presedintele Basescu a promulgat ca lege falsul comis de Roberta Anastase prin numararea voturilor la adoptarea Legii sistemului unitar de pensii.
In acest context va anuntam ca s-a sistat trimiterea deciziilor de pensie revizuita (proces incheiat la 15.03.2011) cu exceptia cazurilor de pensii marite din burta, in special la subofiteri si maistri militari.
Intreaga reforma a sistemului national de aparare, infaptuita in vederea integrarii in NATO si UE, a fost practic aruncata in aer cu costuri enorme.
Cine va raspunde pentru modul in care a fost cheltuit inutil banul public, din oct. 2009 si pana in prezent? Cine va raspunde pentru anarhia in care a fost aruncat organismul militar, autoexclus la ora actuala din cadrul prevazut de NATO si UE?
Am redevenit tara piramidelor construite cu fundul in sus!
In ceea ce ne priveste, vor urma si alte ”succesuri”, pentru ca nu toti judecatorii sunt santajabili.

Honor et Patria! Vae victis!
PESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU