marți, 26 aprilie 2011

Apel de 9 Mai


Supliment la agenda de lucru a SCMD

Pana anul acesta, 9 mai avea o tripla semnificatie: Ziua Independentei (9 mai 1877), Ziua Victoriei (9 mai 1945) si Ziua Europei (9 mai 1950).
De cand fruntasul Neculai Ontanu a fost avansat … general (15 ian. 2010), Ziua de 9 Mai a dobandit si cea de-a 4-a semnificatie: Ziua defilarii armatei generalului Ontanu, datatorul de medalii si strangeri calduroase de mana pentru eroii din Afganistan si Irak.
Dupa o timida incercare anul trecut, viitorul maresal Ontanu, primar al Sectorului 2 al Capitalei, a hotarat sa primeasca anul acesta, in fata Primariei Sectorului 2, defilarea trupelor proprii. 
Veti avea ocazia sa-i vedeti in tinuta de parada pe coloneii Talmacean, Bondrea junior, Cristi Diaconescu si pe conducatorul de osti  UNPR-iste  Nicolicea – Sacosa. Nu stim ce uniforma va purta Miki Spaga si Culita Tarata. Manifestarea se va bucura de participarea exceptionala a generalului de Popota Gabriel Oprea. Masa si darurile vor fi supervizate de ministrul ospatar Traian Igas. Participantii la defilare vor purta cele mai noi arme din arsenal - pixul, polonicul si hotoaica. 
Recomandam tuturor fostilor militari in rezerva si in retragere, deveniti prin grija celor de mai sus si a celor 3 R (Recalculare, Revizuire, Regularizare), mai intai ”asistati” si actualmente ”beneficiari”  sa nu rateze spectacolul! Sa-i intampinam cu caldura pe cei care ne-au preluat calitatea de rezervisti.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU