luni, 1 august 2011

In atentia membrilor SCMD care sunt si membri ai PDL sau UNPR

SCMD este echidistant fata de toate partidele, luptand consecvent pentru apararea tuturor drepturilor rezervistilor cu cei care le incalca, in speta Puterea, indiferent din cine este formata. In mod firesc, aliatul de conjunctura astazi ca si maine, este si va fi Opozitia, indiferent din cine este constituita.
In aceasta situatie, ne facem o datorie de onoare, din a va informa ca am fost contactati de dl. Viorel Ringhilescu, presedintele Partidului Democrat, care ne-a comunicat urmatoarele:

1.     Partidul Democrat s-a infiintat sub gloante la 26 decembrie 1989, a contestat in permanenta in justitie legalitatea existentei partidului cu acelasi nume inventat de dl. Roman si preluat de dl. Basescu si contesta astazi in justitie PDL-ul, care s-a declarat, la congresul din mai a.c. urmasul PD-ului;
2.     Dl. Ringhilescu si PD-ul legitim au stopat in justitie inscrierea Partidului Popular Maghiar din Transilvania al domnilor Tokes si Basescu;
3.   Prin actiunile inregistrate la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, pe data de 19 iulie 2011, si Sectia a III-a Civila a Tribunalului Bucuresti, la 5 iulie 2011 (Dosar nr. 48885/3/2011) dl. Ringhilescu si Partidul Democrat acuza PDL ca nu a indeplinit conditiile impuse de Legea 14/2003 si intemeindu-si actiunea pe art. 46, al. 1 (g) si al. 2, art. 26, al. 1 si 2, art. 25 al 1 si 2, art. 18, al. 2 si 3, art. 20 si 21 din mentionata Lege, dar si pe art. 15, al. 1 si art 16, al. 1 si 2 din Constitutia Romaniei, solicita dizolvarea pe cale juridica a acestui partid. Procesul se va desfasura pe data de 8 sept. a.c., din ordinul d-lui Boc, PDL-ul urmand a fi aparat de Casa de avocatura Valeriu Stoica si Asociatii.

Va prezentam alaturat ultimul certificat de inregistrare la OSIM a marcii”Partidul Democrat”, acordata d-lui Ringhilescu pentru inca o perioada de 10 ani, cu incepere de la 18.06.2009. De asemenea, prezentam raspunsul trimis in data de 19.07.2011PD-ului, de catre Tribunalul Bucuresti, privind nedepunerea in termenul legal,de catre PDL a documentelor cerute de procedura legala. Va mai informam ca PD-ul a cerut, procesul urmand sa se judece la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in luna august, si dizolvarea prin justitie a UNPR, pentru nerespectarea procedurii si o suma de ilegalitati comise la inscriere.
In ceea ce priveste UNPR, pana cand vom analiza informatiile puse la dispozitie,  va facem cunoscute opiniile jurnalistului Mihai Antoci de la publicatia “Accent” din Canada, publicate sub titlul ”Smecherii din UNPR”.
Ramane ca domniile voastre sa luati cunostinta de aceste fapte, sa va interesati si sa procedati asa cum va vor dicta interesele.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU