marți, 15 noiembrie 2011

Scrisoare deschisa caprei vecinului


Subiect:
Asa zisa noua marire a pensiilor, din nou ”nesimtite” ale fostilor militari si fostilor politisti, actualmente “asistati” ai statului

Stimati cetateni ai Romaniei,

Cu data de 14.11.2011 s-a reluat, intr-o forma extrem de dura, razboiul de imagine si de manipulare psihologica a dvs., declansat impotriva fostilor militari si a fostilor politisti, de catre actuala Putere, prin intermediul Presedintelui Romaniei, care s-a pronuntat la televiziunea antinationala a tovarasei comisar Culcer, si prin intermediul postului REALITATEA TV, care a redevenit antinational si aservit total Puterii.
Puterea merge din nou pe principiul: prostul nu gandeste, prostul se inflameaza, pentru ca vrea moartea caprei vecinului!
Pe scurt, lumea a fost bombardata cu stirea ca s-ar suplimenta, prin noul buget, cu 17%, bugetele  pentru pensii ale MApN si MAI pe 2012, anuntandu-se ca MApN va primi suplimentar 9.5 %, MAI 5,3%, restul reprezentand, presupunem, suplimentarea pentru SRI si alte servicii.
Intentia a fost clara – manipulatii sa creada ca, dupa minciunile cu marirea a 92% din pensile militare ar urma o a doua marire, din ianuarie, efectiv a pensiilor, de ex. a  Col Popescu, a Maistrului Militar Ionescu, etc. Si aceasta in conditiile inghetarii prin lege a tuturor pensiilor si salariilor, in sensul necorelarii lor nici macar cu rata inflatiei.
“Sa fim bine intelesi”, cum ar spune geniul carpatin Boc, situatia este urmatoarea:
·       Ca urmare a “inghetarii” nici o pensie nu creste. Dar asta nu inseamna ca nu scade!
·   Pensii militare de stat nu mai exista, decat 309, la ora actuala, obtinute de SCMD prin hotarari definitive si irevocabile ale Curtilor de apel, pentru membri ai sai. De unde ura Presedintelui impotriva judecatorilor. Noi suntem “asistati”, adica ultima categorie, cea mai joasa, din randul pensionarilor civili.
Sporul de buget pentru pensii, anuntat la cele doua ministere, are in vedere nu cresterea pensiilor aflate in plata, ci cele 12-15.000 de cadre care au inceput sa fie date afara cu feb. 2011, cu drept de pensie, proces care va continua in 2012. Si pentru care legea nu a prevazut nimic. Pe scurt, comisari sefi sau colonei si generali, sau maistri militari si subofiteri, ajunsi la varsta de 55 de ani, au fost si sunt obligati sa treaca in rezerva, in conditiile in care Legea 263 prevede varsta limita de 60 de ani. Sunt déjà sute de cazuri de oameni trecuti in rezerva de luni de zile, care nu au nici un fel de venit, nici pensie nici ajutor de somaj, si alte sute de cazuri de fosti colonei sau comisari sefi care primesc un ajutor de somaj mascat sub numele de “pensie provizorie”. Aceasta sintagma, “pensie provizorie”, nu exista in nici o lege. Prin distrugerea cvasitotala a MAI si SRI si prin continuarea trecerilor in rezerva la MApN, numarul acestora va trece de 15.000 in 2012. In concluzie, suplimentarea ii are in vedere pe ei, in primul rand.
In al doilea rand, suplimentarea are in vedere pe militarii si politistii care au fost obligati, la 10 decembrie 2009, sa renunte ori la pensie ori la salariu, anticonstitutional si antieuropean, iar ei, disciplinati, s-au conformat, dorind sa lucreze in continuare si renuntand la pensie. Acestia, cand si-au terminat contractele de munca, au constatat ca nu pot reveni la pensie, pentru ca bramburelile ilegale numite “recalculare” si “revizuire” i-au uitat.
In al treilea rand, daca bugetul din 2010 pentru pensiile militare a fost de 2,1 mld. lei, cel pe 2011 a fost prevazut la 1,7 mld. lei, Puterea fiind convinsa ca va castiga in instante impotriva militarilor. Dar a castigat SCMD la ICCJ, pe data de 7 ian 2011, Puterea trezindu-se cu un deficit de 400 de milioane, acoperit prin suplimentari bugetare. Datorita SCMD, toti militarii si politistii isi primesc pensiile in cuantum din 2010, dar nu si legal, deoarece legile noastre au fost abrogate cu 01.01.2011. Suplimentarea de buget are in vedere si continuarea ilegalitatii, de dragul stergerii statutului de militar pentru rezervisti, in scopul ruperii oricaror legaturi cu functiile detinute anterior, cu alte cuvinte cu corpul activilor si cresterile lor salariale.
In al patrulea rand, imbecila reforma a sistemului, prin desfiintarea legilor ocupationale botezate “speciale” (cu exceptia legii pentru magistratii complici ai Puterii), pe langa zecile de mii de procese declansate de SCMD, a presupus si o cheltuiala suplimentara de circa 80 milioane de euro, cat au costat operatiunile de recalculare si revizuire nule de drept.

Stimati cetateni,

Va reamintim ca, dispretuindu-va si considerandu-va prosti, Puterea v-a manipulat 2 ani, prin lovituri de imagine, asmutindu-va impotriva “nesimtitilor cu pensii nesimtite de 20 de milioane”, adica a militarilor si politistilor pensionari.
Cand SCMD a intors situatia, castigand nu numai in Tribunale, dar si in strada stima dumneavoastra, ofensiva a incetat si Puterea a pretextat ca tot balamucul cu legile aplicate retroactiv a fost declansat pentru a face “dreptate” in interiorul sistemului. Si a prins, pentru ca noi militarii, fiind oglinda societatii, avem si noi prostii nostri, care mor de grija caprei vecinului! S-au facut investitii in imagine, sporindu-se nejustificat pensiile catorva, pentru a ne sparge unitatea de lupta, iar altora li s-au promis cresteri substantiale, cu data de 01.01.2012, cand totul “ingheata”!... Ca atare, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele adevaruri:
·       Prin legi antieuropene si antinationale, militarilor li s-au rapit proprietatea numita grad militar, proprietatea numita pensie militara de stat, schimbandu-li-se incadrarea juridica. S-a preconizat diminuarea pensiilor militare cu pana la 69%, operatie ilegala, numita “recalculare” (retroactiva). Cand aceasta operatie a fost stopata in instanta de SCMD, la 28 sept. 2010, ea a continuat ilegal, rezultatul fiind deciziile de pensie nule de drept, primite de toata lumea in perioada 27 dec, 2010 -6 ian. 2011. La 7 ian.2011 insa, ICCJ, Sectia Contencios, a dat castig de cauza SCMD si aliatilor, dand o grea lovitura Puterii. Din acel moment efortul Puterii s-a indreptat spre legalizarea deciziilor ilegale si acesta a fost obiectivul OUG 1/2011 (cine viseaza amendamente la asta, se declara practic de acord cu ticalosia), votata la doua maini ca Legea 165/2011 si spre desfiintarea puterii judecatoresti in Romania.
·       Pentru a lichida sperantele tuturor pensionarilor (militari sau civili) ale bugetarilor si, mai nou, ale revolutionarilor, desfiintand puterea judecatoreasca, Puterea a actionat prin slugile Predoiu si Kovesi, dand ordine clare judecatorilor, ce sentinte sa dea in litigiile cu SCMD, la dezbaterea de la Institutul National al Magistraturii, din 07.02. 2011, a introdus un recurs (care pute a dicatura bolsevica de la o posta!) in interesul legii, la ICCJ, a balacarit-o in presa pe sefa Sectiei contencios a ICCJ, care a indraznit sa dea, in termeni clari, solutia in favoarea SCMD, la 7 ian.2011, si, mai nou, incearca sa legifereze drept caz de indisciplina, luarea de catre judecatori de decizii in contradictie cu aberatiile Curtii Constitutionale, din care Basescu vrea sa faca o superpolitie juridica, situata deasupra Executivului, Legislativului si a Puterii Judecatoresti. Deocamdata doar Mona Pivniceru si judecatorul Andreescu Marius de la Pitesti au avut curajul sa declare ca judecatorii sunt suverani, nu Curtea Constitutionala si, evident SCMD, care a dat in judecata, impreuna cu aliatii sai, Curtea Constitutionala, si a formulat plangeri penale impotriva membrilor acesteaia.

In concluzie, stimati cetateni, va rugam respectuos sa va stapaniti “indignarile viforoase”, sa nu mai dati curs manipularii dvs prin media aservita de catre Putere, si sa-i scuipati in fata pe toti slugoii Puterii care va mint, considerandu-va prosti, usor de manipulat, pe principiul caprei. Militarii au pierdut déjà mai mult decat dvs., sunt loviti in continuare, impinsi fiind, multi dintre ei, la sinucidere, in fata perspectivei care ii asteapta – retragerea sumelor primite de catre unii, propagandistic, sau a sumelor diferenta intre pensia legal obtinuta si cea stabilita prin “revizuire”, drept folose necuvenite din drepturi de pensie, operatie care se va numi REGULARIZARE. Mai mult, ii asteapta si pe ei “plafonarea” si confiscarea a inca 15% din proprietatea numita pensie, prin legile bolsevice ale lustratiei. Obiectivul Puterii, declarat de seful statului, este reducerea numarului pensionarilor la 1,5 milioane, iar aceasta se poate face numai prin disparitie fizica.
In acest context, SCMD si-a asumat, la 7 oct. 2011, misiunea organizarii pentru lupta a realei Societati Civile, in conditiile in care, din sutele de mii de bugetari sacrificati, zeci de mii sunt tineri militari sau politisti dati afara fara nici un fel de drept si escrocati prin recenta HG 1007 din 13.10.2011. Iar stimatilor colegi fosti militari, nemembri ai SCMD, le recomandam sa deschida dracului odata ochii, pentru ca noua ofensiva de imagine impotriva noastra, a tuturor, vizeaza si o lovitura politica si are consecinte dezastruoase si in privinta sperantelor lor.
Pe scurt, neexistand niciodata intentia reala de a le mari pensiile de la 1 ianuarie 2012, este timpul sa se termine odata cu aceasta miciuna, pe fondul scandalului reluat cu “nesimtitii cu pensii nesimtite”, urmand a fi gasit tap ispasitor si sacrificat ministrul Gabriel Oprea. El va fi gasit vinovat, moment care va constitui inceputul debarasarii Presedintelui de actualii complici. Chiar nu vedeti ca de doi ani de zile, incepand de la cazul Solomon, de cate ori Presedintele vorbeste de corupti, cade in flagrant un varf PDL? Facem un pariu ca urmatorul primar, surprins in flagrant, va fi numitul Falca?
Presedintele nu are simpatii si nici prieteni. Are insa o noua echipa, drept care se debaraseaza de vechii complici, deveniti prea bogati si prea infatuati.

Stimati cetateni,

Daca vreti sa mai aveti un viitor, intr-o tara numita Romania, va chemam alaturi de noi, in strada, atunci cand frigul, taxele nesimtite, taierile bugetare si de pensii ne vor scoate pe toti din case, pe 24 ianuarie 2012.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

PS: 
Stimati cetateni, oare chiar nu v-ati pus intrebarea daca, dupa ce-am fost facuti nesimtiti cu 20 de milioane pensie, si am devenit simtiti cu pensii de un miliard, de ce Dumnezeu mai iesim in strada?! Si de ce mai continuam procesele? Ganditi-va bine si raspundeti-va, pentru ca nu exista decat doua solutii: ori noi, membrii SCMD, suntem nebuni, ori Puterea minte de ingheata apele, iar dvs. sunteti de vina pentru ca o credeti. Daca este asa, va meritati soarta si vom fi nevoiti sa va aparam, de dragul generatiilor viitoare, cu sau fara acordul dvs!