marți, 19 iunie 2012

INFORMARE


-Catre toti membrii SCMD -
ANCMRR si “dizolvarea” SCMD

Bucurie mare pentru staff-ul ANCMRR – “dizolvarea” SCMD! ... In urma celor trei negocieri succesive la nivel varf cu PSD, domnul Gabriel Oprea a fost in masura sa-si linisteasca ciracii din fruntea ANCMRR, pentru care UNPR a reprezentat si reprezinta “partidul de suflet”. Domnia sa le-a garantat ca nimic nu se va schimba la Ministerul Apararii Nationale, ca oamenii sai sunt pe pozitii si vor ramane, ca nimeni nu va fi tras la raspundere pentru sumele colosale virate acolitilor ca “pensii” si “regularizari”, in dispretul Legii…263/2010 si al…OUG 1/2011, ca Generalul Dobritoiu este izolat si ca oricum nu mai face pureci multi in functia de ministru, aceasta urmand sa revina UNPR. Deci si Legea pensiilor militare de stat, ca proiect, va muri in fasa. Mai mult, ceea ce a provocat mare bucurie, pe seama camarazilor care nu au facut sluj in fata lui Oprea, bucurie stimulata de cupe de sampanie – PENSIILE SCAZUTE VOR RAMANE SCAZUTE. Expresia, salutata cu frenezie, a fost “Le-am tras-o!”

Conducerea ANCMRR va ramane in fruntea bucatelor, acordand grade in rezerva, bilete la mare si excluzand SCMD si celelalte structuri organizatorice ale rezervistilor de la accesul in cercurile militare.

Vestea care ne bucura este ca la aceasta agapa s-a rostit fraza care dovedeste cat de temuti suntem: “Despre marirea pensiilor scazute nu se va putea vorbi decat dupa DIZOLVAREA SCMD”. Deci sperantele domnului Oprea sunt legate, in continuare, de distrugerea SCMD, realizabila prin actiuni interne. Drept urmare, stimati membri SCMD, daca primiti telefoane, din partea staff-ului ANCMRR, inclusiv din partea reprezentantilor a doua filiale SCMD bucurestene (persoane care si-au vazut sacii in caruta sau care n-au rezistat promisiunilor) cum că sa va retrageti din SCMD si din procese, fiindca banii dvs. sunt cheltuiti aiurea pe avocati si fac ei o alta asociatie de tuteri, trimiteti-i pe respectivii unde stiti dvs. ca trebuie sa-i trimiteti!... 

Cata vreme calitatea clasei politice este aceea pe care o constatam cu totii, demersul juridic ramane, pana la urma, singura sansa, asa cum a remarcat candva si dictatorul Basescu.

In replica, ii transmitem dlui Gl. Iliescu Mihai ca onoarea si demnitatea noastra de militari, difera de ale domniei sale care pare a se impauna cu statutul de “asistat” si ne indeamna sa scoatem in continuare strigatele de razboi: “Jos Basescu”, “Jos Oprea”, “Jos Udrea”, etc, la care, daca Premierul nu intelege care ii este interesul si ca nu mai are nevoie in vacanta parlamentara de “militarii” lui Oprea, (pe post de majoritate la vot) gen Iordanescu si Ontanu, se va adauga, in curand, si “Jos Ponta”! Mai ales daca Oprea da ordin acolitilor lui sa se manifeste anti ... SCMD.

Treizeci daca ramanem din treizeci de mii, ne vom bate pana la capat! Cat despre bucuria găstii dlui Iliescu, adica a politrucilor agramati ajunsi peste noapte intelectuali, doctori, generali cu 4 stele, de la capitani in rezerva, si alte “grade” pana la inclusiv “33”, nu putem spune decat, crestineste: “Iarta-i,  Doamne, ca nu merita!”

Deocamdata continuam tratativele cu Alianta PNL-PC, in vederea celor promise pentru noi si salvarii ministrilor acestei aliante, vanati de oamenii regimului Basescu. 14 Iulie, ziua caderii Bastiliei, este aniversarea inceputului democratiei europene. Ar putea fi si ziua caderii Bastiliei romanesti!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU