miercuri, 14 august 2013

RASPUNS ANTICIPAT

RASPUNS ANTICIPAT
SERVICIILOR DE DIVERSIUNE SI DEZINFORMARE BASISTE

-In atentia tuturor romanilor cu mintea neafectata de canicula-

Doamnelor si domnilor,
De bine, de rau, dupa mai mult de un an de promisiuni, SCMD a obtinut prima mare victorie partiala (dupa Legea 112/2012) in lupta pentru recuperarea statutului si a drepturilor legitime anticonstitutional si antieuropean incalcate/confiscate de regimul Basescu – Legea 241/2013. Prin aceasta s-a stopat noul val de revizuiri si decese in randul rezervistilor, ca urmare a prevazutei pauperizari totale.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe semnatura prezidentiala de promulgare a acestei legi, ca uscaturile noastre (pentru ca, romani fiind si noi militarii, avem si noi destule) s-au si repezit sa vestejeasca acest succes vital pentru noi. Lichelelor interne le-am dat raspunsul cuvenit cu doua zile in urma si credeam ca lucrurile s-au oprit aici. Din fericire, mai exista, insa, deontologie profesionala chiar si printre jurnalistii aserviti basismului, unul dintre acestia chestionandu-ma, cu o ora in urma, in legatura cu un material care va inunda de maine, 15 august, haznalele de presa basiste.

Lovitura este securist aranjata, intrucat joi si vineri sunt zile libere decretate de guvern, sambata si duminica sunt libere oricum, deci numitul Dogaru n-ar mai putea da un raspuns decat luni. Trebuia sa ma astept sa se intample asta, deoarece uluitoarea “coabitare” a celor care au castigat zdrobitor alegerile cu Tiranul s-a tradus, pana acum, in practica, prin intoarcerea cu fundul in sus a lozincii “Dreptate pana la capat!”: nu Boc, Seitan, Videanu, Berceanu, Cocos, Udrea, Ridzi, EBA, etc dau cu subsemnatul la DNA, ci toate figurile proeminente ale USL, unele déjà condamnate (ex. Adrian Nastase si Gigi Becali), altele in curs de, cu exceptia, deocamdata, a domnilor Ponta si Antonescu.

Va reamintesc faptul ca, exact acum un an, dusmanii personali, declarati de catre Traian Basescu, se numeau in ordine: Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Voiculescu si “asa zisul colonel Mircea Dogaru”. Dupa intronarea “coabitarii”, insa, in martie a.c., cu ocazia promulgarii Legii noului Statut al cadrelor militare, dusmanii declarati, cu gurita lui, de seful statului, intr-un Mare Damf de presa, au fost “colonelul Dogaru si Mos Teaca”, adica generalul (r) senator Corneliu Dobritoiu. Intrucat dl. gl. Dobritoiu este déjà agatat la DNA, in confectionatul scandal al caselor, este evident ca, inainte de a se apuca sa-i rontaie pe domnii Ponta si Antonescu, Demisul cu acte in regula trebuia sa coaca un buboi si pentru numitul Dogaru, prezentat de vomele de presa in anul 2012, drept “varful de lance al USL-ului” “comandantul trupelor de interventie USL”,etc.

N-am retinut, exact, toate porcariile care vor face deliciul basistilor, incepand de maine, dar cateva idei s-au desprins, deorece materialul in cauza reprezinta o reluare in sinteza a tuturor porcariilor care mi s-au fabricat in ultimii 4 ani. Potrivit acestei noi superproductii a cocalarilor basisti de serviciu:
  1. Nu mai sunt un oarecare ofiter venit “de la porumb”, ci un superspion! Si inainte ’89 (cand nu mi-e clar daca eram pro KGB sau anti KGB) si dupa ’89;
  2. Sunt trup si suflet omul lui Ponta, dupa ce as fi fost al lui Iliescu;
  3. La o data cand eram, déjà, trecut in rezerva, as fi primit ordinul sa ma infiltrez in miscarea sindicala, etc;
Restul nu mai are nici o importanta, pentru ca, in acord cu lichelele pseudorezerviste, geniile basiste in ale diversiunii, vor sa acrediteze ideea ca “misiunea” colonelului Dogaru a fost si este sa distruga Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate.

Oricare altul ar fi fost obiectivul noii vome de presa basiste, nu as fi raspuns, potrivit principiului pe care il urmez neabatut in viata: “Sa nu incerci sa-i demonstrezi prostului ca e prost, sau nebunului ca e nebun, pentru ca iti consumi degeaba timpul, celulele cenusii, nervii, energia si scuipatul”! Fiind vorba despre SCMD insa, raspunsul meu consta in urmatoarele:
-sunt ofiterul Mircea Dogaru, discutat sistematic si propus pentru trecere in rezerva, de doua la sase ori pe an, in perioada’84 – ’89, pentru “vina”de a ma fi impotrivit, permanent distrugerii constiintei nationale romanesti, prin distrugerea istoriei nationale, in etapa finala de pregatire a “revolutiilor spontane”;
-sunt ofiterul Mircea Dogaru, declarat la 21 noiembrie 1989, “tradator al istoriografiei nationale. In ancheta CI” si salvat in extremis din ghearele Directiei pentru care, magarii basisti spun astazi ca as fi lucrat, de evenimentele din decembrie ’89.
-sunt cercetatorul stiintific si profesorul universitar care, prin carti, zeci de studii, participari la congrese internationale, mii de articole si aparitii la radio, televiziuni sau presa scrisa, a dat cele mai dure contralovituri marilor asasini economici care au subjugat Romania, gunoielor interne de sorginte Kominternista, devenite, din ordin, democrate si europeniste, ocupatiei straine a teritoriilor romanesti de la est de Prut si dementului iredentism unguresc.
-sunt colonelul in rezerva Dogaru, cel care a inventat SCMD si care, infrangand toate adversitatile, l-a construit si dezvoltat, intemeind filala dupa filiala si tranformandu-l intr-un reper al rezistentei romanesti impotriva opresiunii interne si agresiunii externe.

In anul 2007, un singur militar din Romania visa un sindicat al militarilor, asa cum exista in toate tarile civilizate: col. (r) Dogaru Mircea care, astazi, multumeste, inca o data, pe aceasta cale, prietenilor sai revolutionari si drumari, care l-au convins cu documente, ca se poate si ca un sindicat al militarilor ar insemna intrarea acestei categorii socio-profesionale in normalitate, in baza recomandarilor UE din 2002, recomandari ce ne-au fost ascunse, cu mare grija, de factorul politic, pentru ca noi, militarii romani, sa ramanem robii disciplinei cretine si executanti orbi ai ordinelor tradatorilor politici de tara.

Am imaginat sindicatul, ca pe o reunire a fortelor rezervistilor din toate structurile (armata, interne, servicii) si imposibilul a devenit posibil, datorita luciditatii si inteligentei catorva mii de militari in rezerva. Acestora li s-au alaturat alte mii, aduse nu de convingere, ci de interes, adica de genocidul la care i-a supus legislatia basista. Am imaginat SCMD, ca pe o coloana vertebrala a societatii civile romanesti si imposibilul a fost din nou atins prin aderarea a zeci de fedaratii sindicale, sindicate, asociatii, uniuni, fundatii, etc. la sistemul de aliante al SCMD, numit Consilul National al Societatii Civile. Cu acesta, cu presedintii tuturor fortelor aliate a inceput, la 3 octombrie 2011, USL tratativele incheiate la 14 iulie 2012. Noi toti, impreuna, am asigurat, prin manifestatii in strada, in justitie, in media si prezenta la vot, Victoria zdrobitoare, dar nefructificata, a USL.

Din motivele enumerate suntem in pericol, suntem atacati, rand pe rand, se fac presiuni, vizand atat destramarea CNSC, cat si a SCMD, pentru ca am putea provoca surprize la alegerile europarlamentare si nu numai. Se adauga si ambitia bolnava a Demisului si cu prag si fara prag, de a-i pedepsi pe toti cei care i s-au impotrivit si i se impotrivesc, i-au amenintat sau ii ameninta pozitia si interesele strict personale. Acolo unde nu se “descopera” nimic, pentru ca nu este nimic de descoperit, se inventeaza si se regizeaza. Astept, prin urmare, regia!

Doamnelor si domnilor,
Va puteti, prin urmare, delecta cu sinteza mizeriilor pe care o va promova, sau nu (datorita acestui raspuns anticipat), presa basista. Puteti sa va bucurati si sa colportati, daca asta va e firea, mizeriile in cauza. Un lucru sa aveti, insa, in vedere – sansa de revenire a societatii romanesti la normalitate, de restabilire a democratiei reale, de prezervare a statului unitar Romania, de asigurare a unui viitor European, ca romani, copiilor nostri, rezida astazi, din pacate, numai in pastrarea ca forta de raliere a societatii civile romanesti, a SCMD, pentru ca numai in SCMD si in sindicatele si ONG-urile asociate si afiliate se mai grupeaza fii ai natiei si inteligenti si profesionisti si curajosi pana la sacrificiu!

Cititi, analizati, trageti concluzii si actionati in consecinta……..

Honor et Patria! Vae Victis!


Col. (r) Mircea Dogaru
Presedintele fondator al SCMD