miercuri, 14 decembrie 2011

Avertisment transmis domnilor ministri ai M.Ap.N., M.A.I. si Directorului General al S.R.I.


Tovarasi reprezentanti ai partidului-stat,

In executarea ordinelor F.M.I., ati dovedit exces de zel in  destructurarea sistemului national de aparare, reusind sa mariti numarul de rezervisti de la 144.500 in octombrie 2009, la 187.000 astazi.
Ati dat afara, fara drepturi, si veti continua sa o faceti, jandarmi, politisti, pompieri tineri si, la 45 de ani, militari angajati pe baza de contract, toti fara drept de pensie anticipata, ajutor de somaj, fara posibilitatea recuperarii drepturilor banesti restante, toti dati afara din apartamentele in care stateau cu chirie, pe motiv ca sunt locuinte de serviciu. Va bateti joc de cadrele cu varste intre 50-55 de ani, obligandu-i sa treaca in rezerva, desi pe Legea 263/2010 ar trebui sa treaca la 60 de ani, obligandu-i sa accepte statutul de ”anticipat” si oferindu-le pensii la calendele grecesti sau un ajutor de somaj mascat in asa zisa ”pensie provizorie”, inexistenta din punct de vedere legal. Ne-ati limitat dreptul la munca, prin Legea 329/2009 si, practic, ni l-ati anulat prin prevederile Legii 263/2010.
Ne-ati luat, pe sest, in mai 2010, dreptul legal la o a doua pensie, pe baza vechimii in munca, realizata dupa trecerea in rezerva. In perspectiva alinierii salariale a militarilor si politistilor activi la omologii lor din NATO, ati intrevazut beneficiul: ati redus si continuati sa reduceti numarul activilor (de aici suplimentarea fondurilor de pensie, pentru viitorii pensionati, nu pentru marirea pensiilor aflate déjà in plata, cum cred naivii) iar pe noi, rezervistii, ati hotarat sa ne transformati in balast, adica in civili, “asistati” (pe Legea 119/2010) sau ”beneficiari” (pe Legea 263/2010) adica pomanagii, civili, fara identitate, ai statului, dependenti exclusiv de punctul de pensie. Si aceasta pentru ca legile noastre ocupationale prevedeau cresterea pensiilor, proportional cu cresterea salariala la activi. Aceasta este in fapt miza, nu problema cuantumului, adica a sumelor incasate astazi, pe care o fluturati diversionist in fata presei si in tribunale.
Mizati pe manipulare psihologica si pe razboi de imagine. De asemenea, pe cunosterea psihologiei colective a militarului foarte in varsta, déjà atins de dementa senila sau a celui fara studii adevarate. De asemenea, ati mizat pe principiul caprei vecinului, adica pe psihologia colectiva a romanului.
Doi ani de zile ati dus razboiul impotriva “nesimtitilor de militari cu pensii nesimtite de 20 de milioane”, pentru a va face aliati din prosti, ca sa urle de bucurie ca desfiintati structurile militare una dupa alta, ca le furati rezervistilor dreptul dobandit numit grad militar si dreptul dobandit, in egala masura proprietate, numit pensie militara. Ati vrut sa ne transformati in civili, dependenti exclusiv de punctul de pensie, desfiintandu-ne legile ocupationale, abrogate la 1 ianuarie 2011 si reducandu-ne pensiile cu 18-69%. Pentru asta ati apelat la un principiu inexistent, acela al retroactivitatii legii, promovand legea anticonstitutionala si antieuropeana 119/2010, cu caracter retroactiv, si inventand absurda “recalculare” ceea ce, din punctul de vedere al legislatiei si tratatelor europene la care Romania este parte, inseamna pur si simplu Discriminare.
Ati fost invinsi prin hotararea definitiva si executorie a Curtii de Apel Cluj din 28 septembrie 2010, care a oprit definitiv si executoriu anticonstitutionala recalculare, suspendand H.G. 735/2010. Din acel moment, continuarea recalcularii era ilegala, dar ati comis ilegalitatea, emitand intre 27 decembrie 2010 - 6 ianuarie 2011 deciziile nule de drept (pentru ca va era interzis sa le emiteti, recalcularea fiind interzisa) prin care ne-ati facut pensiile zob, unii dintre camarazii nostri decedand din aceasta cauza. Ati fost din nou invinsi prin Hotararea ICCJ din 7 ianuarie 2011 si toate minciunile dvs. in privinta principiului erga omnes, raspandite cu spume la gura in media, nu v-au fost de nici un folos, decat eventual au folosit mancatorilor dvs. de rahat, pe care i-ati rasplatit cu stele de generali si “contratorpilori”.
Din 8 ianuarie 2011, ati schimbat tactica. Ati renuntat la actiunea “poporul contra nesimtitilor de rezervisti cu pensii nesimtite” si ati declansat operatiunea “rezervisti tăntălai contra rezervisti adversari”. In conditiile in care Legea 263 a fost blocata, prin blocarea Legii 119/2010, ca urmare a desfiintarii H.G. 735 iar legile noastre ocupationale au fost abrogate, toate pensiile militarilor, cu data de 7 ianuarie 2011, au intrat ilegal in plata, ca transfer de fonduri fara acte justificative. Pe fond, v-ati permis sa cedati ultimatumului SCMD din 24 ianuarie 2011, ca sa revenim la situatia din decembrie 2010, doar in cuantumul pensiilor, nu si legal, prin prorogarea Legilor 164/2001 si 179/2004. Si daca tot ne luam pensiile ilegal, v-ati permis sa afirmati manipulatoriu ca faceti dreptate in sistem si sa mariti, pe ici pe colo, in mod nejustificat, pensiile catorva, mintind ca e vorba de 90%. In fudulia lor, pentru ca prostul pana nu-i fudul, nu e prost destul, unii au muscat momeala, acceptand cu bucurie, in schimbul renuntarii la calitatea de militar in rezerva, pensii marite real sau doar promisiunea de marire cu data de 1 ianuarie 2012, nesesizand ca le-ati luat calitatea de militar in rezerva si i-ati transformat in simple slugi politice. De asemenea nu au sesizat ca ati introdus in context cuvantul REGULARIZARE. Ceea ce inseamna returnarea, la un moment dat, a sumelor care constituie diferenta fata de suma de drept, ca “foloase necuvenite din drepturi de pensie”. Ati mizat, in aceasta operatie, pe mentalul tăntălăului ca el, si numai el, marele Gogu, merită mult mai mult decat toti ceilalti camarazi, pentru ca a fost mare sculă pe basculă in cine stie ce bransa. Ati mizat pe disperarea celui caruia i se apropie funia de par, ca, peste 10-20 de ani, nimeni nu va mai sti ca a facut umbra pamantului degeaba, pe mentalitatea celor care rescriu istoria, punandu-se in centrul ei, si i-ati cumparat, in dispretul total fata de calitatea de militar, umplandu-i cu grade de generali in rezerva, ordine, si decoratii inutile.
Toate acestea au avut drept scop aburirea noastra, sa nu vedem ca principala operatie este tentativa disperata de a legitima ilegalitatea prin asa zisa REVIZUIRE. Prin aceasta incercati sa legitimati deciziile de pensie ilegale, nule de drept, date pe asa zisa “recalculare”. Ati incercat sa ne prostiti sa renuntam la procese, ca n-ar mai avea obiect, ati dat ordine precise judecatorilor ce hotarari sa ia, dar nu ati reusit si SCMD a mers inainte, avand peste 4000 de procese in prima instanta castigate si 597 in recurs, la Curtile de Apel. Cu alte cuvinte, 597 de membri ai SCMD, prin hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, s-au intors la statutul de militar in rezeva si la deciziile de pensie anterioare, stabilite prin vechile legi ocupationale astazi abrogate.
In aceasta situatie, slugile de la Curtea Constitutionala nemaifiind de ajuns, ati luat cu asalt ICCJ si tagma judecatorilor, mergand cu amenintari, pana la sanctiuni disciplinare daca ne mai dau castig de cauza, si ati pus-o pe madam Macovei nr.2, pe nume Kovesi, sa introduca la ICCJ Recursul in interesul legii. In mod surprinzator, ICCJ  a dat hotararea in favoarea noastra, in ziua de 12.12.2011, ingropand definitiv Legea 119/2010, blocand astfel toate prevederile referitoare la militari din Legea 263/2010, implicit operatiunea numita REVIZUIRE si deschizand perspectiva recunoasterii legilor noastre ocupationale.
Daca am fi pierdut la ICCJ, hotararile tribunalelor ar fi venit pe banda impotriva noastra. Castigand, este posibil ca numarul de 597 de militari in rezerva sa creasca rapid. Oricum, va avertizam ca ne vom judeca la Curtea de la Luxemburg si la CEDO, pentru ca vrem redobandirea tuturor drepturilor noastre, prin prorogarea legilor noastre ocupationale. Va avertizam ca vom lupta si pentru pastrarea cuantumului pensiilor crescute, pentru ca sunt tot un drept dobandit, plata fata de lege urmand sa fie facuta de catre cei care au comis ilegalitatile, rasturnand piramida ierarhiei militare.
Pe cale de consecinta, inainte de a avea textul hotararii ICCJ, va avertizam sa renuntati la operatiunea numita REVIZUIRE si la trimiterea in bloc a deciziilor de revizuire care sunt nule de drept din acest moment, pentru ca, in caz contrar, va vom face raspunzatori in fata legii.
Pe tantalaii care va admira ii avertizam ca, pana la restabilirea dreptului, doar membrii SCMD, care castiga - si vor castiga matematic in justitie - isi vor redobandi si onoarea si demnitatea militara si drepturile decurgand din calitatea de militar in rezerva, ei urmand a fi supusi REGULARIZARII adica si regulati si cu banii luati, pentru ca o pensie de 20 de milioane declarata “nesimtita” ieri, facuta “simtita” la 40 de milioane astazi si inghetata definitiv, nu va mai valora doi bani in 2015 cand noi, membrii SCMD, vom fi obtinut si consideratia si pensiile similare omologilor nostri din NATO.
Batalia continua, tovarasi, 2012 este an decisiv pentru dvs. ca politicieni si asa cum v-ati ciocnit de SCMD atunci cand ati vrut sa faceti un partid de aplaudaci al rezervistilor din toate structurile, va veti ciocni de SCMD si atunci cand seful vostru, mergand pe eterna tactica ruseasca, va apela la Forumul civic al lui Putin. Atunci, in alegeri, veti constata ca SCMD este coloana vertebrala a societatii civile constiente si veti pierde matematic, indiferent cate voturi veti cumpara sau fura. De aceea, ar fi in avantajul dvs., sa renuntati cat mai e timp, sa obligati Guvernul si Legislativul sa proroge legile 164/2001 si 179/2004, pentru ca rahatul ilegalitatilor pe care ati inceput sa-l rostogoliti impotriva noastra pe 28 decembrie 2008 a capatat, intre timp, dimensiunile unei haznale uriase, aruncand Romania in haos juridic. Oricum, va prevenim ca, daca dati drumul asa cum s-a prevazut, pe 31 decembrie a.c., la grosul deciziilor de revizuire, le vom contesta in bloc si vom indemna nu numai pe membrii SCMD ci pe toti rezervistii care se afla in procese pe aceasta tema, sa completeze, in situatia in care le scade pensia, modelul de ordonanta presedintiala pe care l-au elaborat juristii nostri pentru ca, prin decizii ale tribunalelor, pe durata bataliei in justitie, pensiile noastre sa nu scada.
Urandu-va, nu in politica ci in viata, “La multi ani!”, ca sa apucati sa fiti pedepsiti pentru bataia de joc la care ne-ati supus si pentru genocidul comis déjà, va salut, fara respect.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU