ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

vineri, 9 decembrie 2011

Se intoarce roata?

Spre surprinderea noastra, incepand cu 17.10.2011,  Curtea de Apel Bucuresti a dat hotarari definitive si irevocabile in favoarea a 37 de membri de sindicat din Filialele Giurgiu, Alexandria si Calarasi, care au redevenit astfel militari in rezerva cu pensii militare de stat in conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004.
In ceea ce priveste Tribunalul Municipiului Bucuresti (TMB), pana astazi, aceasta institutie a executat, intocmai si la timp, ordinele primite, dand in dosarele noastre termene la calendele grecesti, si incepand sa ne respinga actiunile, incepand cu luna septembrie. In aceasta saptamana insa TMB a dat solutii in mod neasteptat, in favoarea noastra , conform informatiei transmise direct de la TMB de catre dna Col. (r) Caloian Monica - sef al Departamentului Juridic al SCMD.
Deci, cand in tara s-a ajuns la castigarea recursurilor, a inceput si la Bucuresti sa se castige  de catre SCMD.
Apreciem acest lucru drept o palma data  baschetbalistei Kovesi si un semn ca luni, 12.12.2011, magistratii ICCJ vor arunca RIL-ul la cos, de la centrul terenului!...
Oricum, noi speram ca magistratii sa-si faca datoria si sa judece in conformitate cu principiile de drept si ale deontologiei profesionale. In caz contrar, mai devreme sau mai tarziu, vor raspunde juridic in fata noastra si a intregii natiuni romane.
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU