luni, 28 mai 2012

Dreptate, miercuri, 30 mai a.c., sau manifestatie SCMD pe 10 iunie, cu orice risc

Doamnelor si domnilor,
Suntem in masura sa va informam ca, sprijinita de Premier, initiativa ministrului Apararii Nationale in ceea ce priveste stoparea “regularizarilor” si revenirea la situatia din decembrie 2010 pentru “asistatii” – “fosti militari”, loviti de regimul Basescu, a primit acceptul tuturor ministerelor (inclusiv al MAI) mai putin al Ministerului de Finante. Discutiile urmeaza sa se poarte astazi si, daca totul va decurge normal, miercuri, vom fi repurtat prima victorie impotriva terorii basesciene si a slugilor Oprea, Igas, Maior.
Daca nu, anuntam din acest moment ca vom organiza in ziua de 10 iunie, ziua alegerilor, o manifestatie in fata Ministerului de Finante. La aceasta ii vom invita pe toti aliatii nostri din CNSC, deoarece este limpede ca la Finante, oamenii Basescului stopeaza orice initiativa reparatorie pentru noi, pentru pensionari, pentru bugetari, pentru revolutionari, pentru copii, pentru persoanele cu dizabilitati, etc.  Avertizam ca nu vom pleca pana cand numitul Gherghina nu va fi demis.
Facem public acest anunt intrucat este bine ca cei din conducerea USL sa reflecteze ce este mai bine: semnarea Contractului social cu masa de votanti pe care o reprezentam noi toti, sau dubiosul acord politic cu si mai dubiosul Oprea si gasca lui de santajati!
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU