joi, 24 mai 2012

Un nou criminal de razboi cinstit cu onoruri in Romania – Nyro Joszef

In atentia dl. Elie Wiesel si a a dl. Titus Corlatean, ministrul Justitiei

Inca o dovada ca legile in Romania sunt numai pentru prosti! Adica pentru aborigenii calcati in picioare de asasinii tuturor ocupantilor istorici!
Incalcand legislatia care, din 2002, prevede in mod expres interzicerea cultului criminalilor de razboi, “Fundatia Pro-Odorhei” a decis ca, pe 27 mai, in Duminica Rusaliilor, sa inhumeze la Odorheiul Secuiesc, ramasitele criminalului Nyro Joszef, dezavuat si in Ungaria. Nascut la Jimbor, membru al Partidului National Maghiar, interzis chiar de Horthy, in 1939, stabilit dupa Dictatul fascist de la Viena, la Budapesta, ca reprezentant al ungurilor din teritoriile anexate, acesta a infiintat la 14 dec. 1940, Partidul Ardelean, de tip nazist, antisemit si antiromanesc si revista de orientare nazista “Magyar Ero”, indemnand la exterminarea romanilor si evreilor. Decorat de Horthy cu “Coroana Corvin”, pentru “atitudine maghiara”, pentru atitudinea sa notorie antisemita si antiromaneasca, el avea sa-l tradeze pe acesta, trecand  de partea Partidului “Crucea cu Sageti”, dupa 15 oct. 1944. Fascist radical si adept al actiunii prin teroare si propaganda, cautat dupa razboi, ca orice criminal, a colaborat indeaproape cu Vass Albert, alt criminal notoriu,  intemeind la Munchen si Cleveland mai multe asociatii revansarde unguresti, dar, din fericire pentru victimele sale, a decedat la 16 oct. 1953 la Madrid.
Pe fondul campaniei pentru alegerile locale, saritii de pe axa, nostalgicii erei Szalasi si ai Dictatului de la Viena, vor sa faca o provocare de zile mari pe 27 mai. Un asa zis tren al pelerinilor sa-l aduca  la Sumuleu, in asa zisul “pamant secuiesc”, de unde, o procesiune tip ev mediu timpuriu, cu escorta de husari, sa-i duca ramasitele la Odorhei, spre a fi, dupa manifestatii antiromanesti si antievreesti de rigoare la Gheorghieni si Miercurea Ciuc, reinhumate in cimitirul catolic.
Cerem cu hotarare respectarea legii si de catre formatiunea episcopului Satanei Laszlo Tokes si de catre pseudopartidul duplicitarilor Marko Bela si Eckstein-Kovacs Peter si, in acelasi timp, aducerea in fata justitiei a primarilor din Sumuleu, Gheorghieni, Miercurea Ciuc si Odorhei, daca si-au dat acordul, asa cum prevede legea, pentru astfel de manifestari. De asemenea, solicitam Federatiilor Comunitatilor Evreiesti din Romania, sa ia atitudine alaturi de noi, fata de aceasta noua provocare antisemita si antiromaneasca!
Militarii Romaniei, rezervisti sau nu, nu pot uita atrocitatile la care au fost supusi inaintasii lor militari, torturati si ucisi cu bestialitate, pe pamant romanesc, in 1848, 1918, 1940, 1944, 1956, 1989. Dementei antisemite si antiromanesti trebuie sa i se puna pentru totdeauna punct, pe pamantul Romaniei!
In cazul in care acest eveniment va avea loc, ii vom actiona in justitie pe principalii vinovati, apeland, in baza tristei experiente din ultimii trei ani si jumatate, direct la justitia europeana si internationala.
Prezentul comunicat nu este o cerere de ajutor, nu este o lamentare, ci un ultimatum clar si categoric.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU