marți, 29 mai 2012

Zvonuri prezidentiale

In atentia tuturor membrilor SCMD si CNSC
Desi campania “Jos Basescu” pare a fi incetat, numitul presedinte se teme si arunca in lupta, intr-o ofensiva fara precedent, secondat de fidelul Oprea, toate mijloacele de care dispune. Isi rade in toata tara complicii, cei care l-au ajutat sa controleze mediul de afaceri si sa faca bani, ataca liderii USL-ului, propunandu-si sa doboare ministru dupa ministru si imprastie, prin zvonuri, valuri-valuri, otrava defetismului.
Cica Guvernul Ponta, pe care l-a primit din ordin, este in cap de pod ca la Turtucaia. Oamenii sai si ai lui Oprea se afla la posturi, controland cladirea Guvernului si toate ministerele, fiind capabili sa blocheze orice initiativa. Astfel imaginea USL-ului se va eroda si, cu sau fara noua lege electorala, la generale nu-i va mai vota nimeni. Basca faptul ca, adevaratul studiou central, plasat la Viena, cu sucursala in Aleea Modrogan, va transmite BEC-ului ceea ce trebuie, conform programului COBRA. Toate televiziunile si intreaga presa promoveaza defetismul, strecurand electoratului ideea ca totul a fost degeaba, ca astia sunt mana in mana. Revolutionarii de serviciu ai Basescului, specializati in greva foamei, se pregatesc de altfel, sa declanseze primul miting antiguvernamental.

Cica lucrurile vor ramane asa cum sunt, totul fiind stabilit din septembrie trecut, cand Basescu si Obama ar fi stat pe scaunele mana in mana, asistand emotionati si inlacrimati la incheierea intelegerii privind  baza de la Deveselu. Dupa care, Obama l-ar fi chemat in birou, aratandu-i pe micul Mesia al romanilor, MRU, si spunandu-i: “Asta va fi premierul, ca e baiat bun, a fost lider CC UTC, deci are garantii”. Dupa care i-a spus ca, daca treaba se impute, MRU va fi retras, Ponta impus ca sa se compromita, dar, oricum, indiferent de rezultatul alegerilor generale, care vor avea loc abia in martie 2013, MRU va fi premierul si Basescul va scapa de toate belele justitiei, ducandu-si pana la capat mandatul.

Cica dosarele compromitatoare ale liderilor USL, in frunte cu Ponta, au fost date de domn’ president noului sau asociat in afaceri, Gitenstein, presedintele celei mai mari firme de brokeraj din SE Europei, “USA Embassy SA”… Pe cei doi i-ar lega nu numai afacerea Chevron care lasa NATO fara cea mai vanata bogatie a Romaniei - rezervele de apa potabila, ci si pacalirea, in continuare, a Departamentului de Stat american, cu ridicarea unei ambasade la doi pasi de un aeroport si la 300 de m de liziera unei paduri, teren sfeterisit de Popoviciu, urmasul lui Dinca Teleaga de la Institutul Agronomic, prin calcarea in picioare a actului de donatie din 1905 al contesei Montesquieu, nascuta Bibescu. Numai ca aceasta a donat terenul conditionat, la schimbarea destinatiei terenul trebuind sa revina mostenitorilor de drept, care traiesc, din pacate pentru americani, la Londra si in Australia. Pentru toata afacerea in cauza, unii dau inca cu subsemnatul la DNA, dar solutionarea legala nu se produce, datorita inaltei protectii de la SA-ul amintit.

Si se mai mananca bors nu numai ca Ponta ar fi inteles cu Basescu, dar si ca presedintele SCMD s-ar vedea in secret, de 7-8 ori pe luna cu Basescu. La dame, poate, ca presedintele SCMD nu bea wisky!...
Si mai lanseaza Basescu zvonul, sustinut de Oprea, ca va schimba in curand cinci dintre ministrii lui Ponta, care-l deranjeaza, in frunte cu Marga, Dobritoiu si Florin Georgescu, Oprea urmand sa fie din nou ministrul Apararii. Si mai lanseaza Basescu zvonul ca, dispunand de un Guvern Ponta legat de maini si de picioare va sterge pana in toamna orice Opozitie.
Dovada ca la interventia directa a slugii Oprea, s-a pus pumnul in gura si SCMD-ului, ai carui lideri nu mai sunt admisi nici macar la Antena 3. Oricum, noua structura speciala, creata in SPP  in scopul desfiintarii SCMD, va "lucra" si va obtine rezultatele scontate, prin manipularea mintilor slabe din interior ...
Tututor acestor basme, le raspundem ca nici americanii nu au faţa de tampiti, nici liderii USL-ului de sinucigasi. Indiferent de ce spera, Basescu este Raul Absolut si trebuie sa dispara si sa plateasca. Drept pentru care va recomandam sa raspundeti tuturor zvonurilor prin trimitere la origini! Cu sau fara ordonante de urgenta favorabile, SCMD va continua actiunile in justitie in tara si in afara, pana la victoria finala. Iar la nevoie ne vom continua si actiunile in strada, impotriva tuturor mincinosilor politici, indiferent de culoare.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU