ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

vineri, 11 octombrie 2024

 

CÂND LIA OLGUȚA VASILESCU (LOV) SE DISCULPĂ

SAU

CINE SE SCUZĂ SE ACUZĂ!

 

Intr-o celebra emisiune Tv a unei si mai celebre realizatoare, careia ii suntem recunoscatori pentru cruciada declansata întru apararea drepturilor rezervistilor, calcate in picioare in ultimii 15 ani de toate partidele, deloc regretata LOV a strecurat un text prin care, legat de OUG 59/2017, nici usturoi n-a mancat, nici rujul nu-i miroase. Mai ales, declara d-sa, ca n-avea nici o treaba cu pensiile militare. Si da vina pe ministrii Apararii si Internelor, care, in realitate, oricum, semneaza ca primarii toate prostiile pude sub nas de generali.

Numai ca, „necompetenta„ in cauza, a aflat-o LOV tarziu, din procesul pe care i l-a intentat SCMD si pana la care se afirma atat de competenta incat declara ca va tine pensiile militare pe loc, pana cand le vor ajunge din urma toate pensiile civililor, inclusiv ale femeilor de serviciu. Este motivul pentru care, astazi, femeile de serviciu se pregatesc sa doboare cu maturile rachetele Kinjal!

Este adevarat ca textul OUG i-a fost strecurat de alde generalitii Rosu si Jianu, asa cum i l-au strecurat si lui Ciolos (ca Art. 40) intr-o OUG (57/2015) cu valabilitate 1 an, vizand plata salariilor bugetarilor pe 2016 si care a facut praf baza de calcul a soldei de rezervist, botezata pensie. Motiv pentru care SCMD i-a dat in judecata si pe ministrii Apararii (coordonatorii SAOPSN), de la Motoc la Ciuca, in solidar cu Ministerul Apararii, prin Directiile Generale Juridica si Financiara.

Ce-i reprosam lui LOV, este ura personala, fata nu de toti militarii ci doar fata de ”domnii colonei” pe care ii confunda cu magistratii cu gradele pe sub camasă, fiind familiarizata cu pensiile acestora.

Dupa zeci de declaratii belicoase, LOV a strecurat textul primit de la M.Ap.N., ca articol (numerotat, in bataie de joc, tot ”40”) in Proiectul Legii salarizarii unitare (actuala Lege neaplicata 153/2017).

Un ”desant” al SCMD a aparut in biroul lui Liviu Dragnea, intrebandu-l…”Ce-are sula cu prefectura? Adica pensiile militare (care se calculeaza pe ce-a mai ramas din Legea 223/2015) cu Legea salarizarii bugetarilor?”. Dragnea, in prezenta ”fidelilor” lui, ajunsi astazi mari lideri decidenti ai PSD si Guvernului, a pus mana pe telefon, a porcait-o in ultimul hal, incat, la numai o ora dupa ce declarase presei ca a ”rezolvat definitiv pensiile militare”, LOV si-a convocat din nou prietenii din televiziuni, plangandu-se ca ”La cererea conducerii de partid, am scos Art. 40 din Proictul Legii salarizarii, dar VOR VEDEA DOMNII COLONEI IN TOAMNA” (Inregistrarea este proba la dosar).

Si am vazut… OUG 59/2017, care distrugea definitiv pensiile militare, pastrand rezervistiilor doar obligatiile si pe care SCMD a numit-o ”ORDONANTA MARII TRADARI NATIONALE”, deoarece a produs o mare hemoragie de cadre din SAOPSN. Pentru ca, data in 6 iulie, cu aplicare abia la 15 septembrie 2017, a dus la trecerea in rezerva, in intervalul mentionat, a peste 21.500 de profesionisti!

In ziua in care vom avea, in România, Justitie, SCMD va castiga procesele privind represiunea declansata impotriva rezervistilor, de hotii interni/externi care au vizat jaful generalizat, nestingherit de ”cainii de paza” ai României. Pana atunci, tinem sa-i atragem atentia d-lui Ciolacu asupra urmatoarelor aspecte, indemnandu-l sa apeleze la arhiva oricarui post de televiziune, sau jurnal important, pentru confirmare…

Pana in vara lui 2009, LOV aparea in toate imaginile Tv sau de presa scrisa, lipita ”ca marca de scrisoare”, de Corneliu Vadim Tudor, la care se uita ca la un zeu! Si Vadim a avut o soarta trista!

Pentru scurt timp, LOV s-a lipit de Geoana. Greu, pentru ca liderii PSD n-o voiau, considerand-o ”extremista”. Si Geoana a avut o soarta trista, alegerile fiindu-i furate!

Drept care, LOV s-a lipit de noul ei zeu, V.V. Ponta, care a avut, de asemenea, o soarta trista.

Tenace, LOV s-a lipit atunci de Liviu Dragnea. Care a avut o soarta si mai trista!

Drept urmare, LOV a devenit nedespartita prietena a d-nei Dancila, a carei sefa de campanie a si fost, prabusind-o cu glorie si pe care a invinuit-o, ulterior, pentru esec.

De atunci, a luptat din greu pe langa dl. Paul Stanescu. Pe care l-a abandonat in final, pentru noul zeu Marcel Ciolacu, alaturi de care apare, lipita tot ca ”marca de scrisoare”, in toate imaginile publice. Drept care, sincer, ne temem pentru soarta liderului PSD, caruia-i reamintim ca postul de primar al Craiovei la obtinut LOV prin implicarea directa a SCMD (2012), care s-a razboit inclusiv cu liderii locali PSD, care n-o voiau si care i-au facut ”buba” la DNA, in primul mandat. Drept multumire, vazandu-se aleasa, LOV s-a implicat in 2013-2014 in propaganda pentru destructurarea SCMD, ceruta obsedant de ”Betivul National”!

In concluzie…Marcelino, Marcelino, nu prea te vedem bine, pentru ca, in galceava alinierii soldelor de grad ale rezervistilor, in loc sa te sfatuiesti cu noi, asa cum ai promis public, ai apelat la ”competenta” LOV, care tocmai a declarat ca nu se pricepe la pensiile militare. Ea a vrut, saracuta, doar sa mareasca soldele mici. Ca si-a marit propriul salariu, legiferand ca primarii sa se desparta de muritorii de rand, stabilindu-si ei insisi si subordonatii lor, singuri, lefurile, ca l-a facut pe Seful SMA omologul unei balerine sau al unei secretare de primarie, ca Legea 153/2017 nu se aplica nici astazi in SAOPSN, sunt, insa, alte discutii…

NOI VREM CA PANA LA 24 OCTOMBRIE, ORI PRIN OUG, ORI PRIN AMENDAREA PLX 262/2024, CUM AM CERUT INCA DIN APRILIE, ORI PRIN PROIECTUL LEGISLATIV LIBERAL (IDEAL PENTRU CA INLATURA TOT VENINUL STRECURAT DE ECHIPA LOV–ROSU-JIANU) SA REZOLVATI PROBLEMA! CA SA PUTEM VENI, CU SUFLETUL IMPACAT, IN PIATA VICTORIEI, PE 25 OCTOMBRIE, SA VA URAM SUCCES IN ALEGERI!

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

 

 

 

 

 

 

Niciun comentariu: