ANUNT REFERITOR LA PROCESUL JURIDIC AVAND CA SUBIECT DISCRIMINAREA PRODUSA DE LEGEA 282/2023

1. Puteti descarca de la https://drive.google.com/file/d/1yOxkoklw1LcBTm1SSeCk2qpA28qU-Xjf/view?usp=drive_link formularul/declaratia care trebuie completata si semnata de catre membrii sindicatului participanti la procesul declansat in Justitie de catre SCMD pentru discriminarea produsa de Legea 282/2023; 2. Rezervistii din toata tara, care nu sunt membri ai SCMD si care doresc sa sprijine aceasta actiune, sunt rugati sa se inscrie in sindicat. Detalii despre inscrierea in SCMD gasiti la http://scmdsecretariat.blogspot.com/2010/02/procedura-de-primire-de-noi-membri.html

luni, 7 octombrie 2024

 

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

Adresa: Bucuresti, str. Pajurei, nr. 13, Sector 1, cod postal 013152, Of. Postal 26

Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410, Cod fiscal:26096263

Adresa e-mail: sindicatulmilitarilor@gmail.com

Nr. 98 din 07.10.2024

                                                                                                      

 

SCRISOARE DESCHISA

EXCELENTEI SALE ANTONY BLINKEN,

SECRETAR DE STAT AL U.S.A. SI

EXCELENTEI SALE KATHLEEN KAVALEC,

AMBASADORUL U.S.A. LA BUCURESTI

 

EXCELENTELE VOASTRE,

 

Avand suspiciunea rezonabila ca opinia decidentilor nord-americani despre actualii rezervisti si militari in retragere ai României le-a fost indusa, prin manipulare, in cadrul unor think-thank-uri gen ”AGORA” sau ”IREST”, inca din deceniul pregatitor al ”revolutiilor spontane” europene, de catre comunisti ereditari, ca tovarasii Brucan, Socor, Tisminicki, etc.,

Considerandu-ne supusi, ”pas cu pas” unei agresiuni psihologice si imagologice fara precedent in Istorie, pe care o putem numi REPRESIUNE, noi, rezervistii sindicalizati in cadrul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), tinem sa va aducem la cunostinta urmatoarele…

NOI, actualii rezervisti si militari in retragere, din toate structurile Sistemului de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala (SAOPSN) al României, suntem generatiile nascute in conditiile retragerii armatei sovietice de ocupatie din tara noastra si ale trecerii la crearea structurilor de forta nationale, in deceniile 6 si 7, ale secolului trecut.

NOI, suntem generatiile pregatite militar, dupa 1968, anul invadarii de catre sovietici si satelitii lor europeni a Cehoslvaciei, sa facem fata unei agresiuni concentrice a fortelor Tratatulul de la Varsovia.

Departe de a fi ”proRusia”, asa cum ne prezinta ”Hotii care striga – Hotul!”, NOI, suntem generatiile deschiderii politice a României spre Occident, prin Germania, Franta si SUA si cele care am trait cu speranta, inoculata de parintii nostri, ca…”Vin americanii!”.

NOI suntem cei fara de care evenimentele din Decembrie 1989 nu ar fi fost posibile! Daca am fi fost ceea ce ne acuza manipulatorii dvs. a fi, Ceausescu ar fi ramas presedinte pana la disparitia sa pe cale naturala.

NOI, suntem militarii si politistii care au facut posibila integrarea României in NATO si UE!

NOI, suntem cei pregatiti de dvs., prin cursuri de specialitate si ”politici de aparare” in baze NATO din USA, Canada, Marea Britanie, Germania, etc.

NOI, suntem cei care au acceptat cerintele dvs. de renuntare la cariere, adica reducerea efectivelor Armatei de la 326.000 luptatori in 1989 la ”52.500, jumatate femei” astazi (cum ne atentiona Manfred Worner, la ineputul anilor 90), ”reconversia profesionala”, ”civilizarea” Armatei prin invadarea ei de catre politicieni, demilitalizarea Politiei si autodistrugerea industriei noastre de Aparare (246.000 de profesionisti in 1989, cand eram al 4-lea exportator de armament si munitii din lume, c. 9.000 astazi, cand depindem de importuri). Totul pentru integrarea in NATO, survenita tarziu, abia in 2004!

NOI, suntem insa si cei care, dupa ce am indeplinit tot ceea ce ne-ati solicitat, de dragul de a va avea drept ”parteneri strategici”, am devenit, gratie actiunii de neexplicat a unor slugi penibile, care isi aroga statutul de ”politicieni”, ”Inamicul public nr. 1” in propria noastra Tara!

Subiect, din 2009, al minciunii agresive, al batjocoririi continue, ramasi fara industrie de aparare, fara mari unitati, fara baze de instructie, cu legi aberante care ne impiedica sa ne facem datoria de militari sau politisti, cu invatamantul de specialitate practic distrus, fara predictibilitate in cariere, cu un sistem de salarizare si de pensii care nu are legatura nici cu obligatiile asumate de guvernele noastre prin tratatele de aderare, nici cu nimic din legislatia omologilor nostri din statele membre NATO, deveniti bataia de joc a interlopilor care isi cumpara demnitati de stat si politice, cu zeci de camarazi care si-au lasat oasele sau au fost schiloditi la mii de kilometrii de România, am ajuns sa ne intrebam astazi, cand ne batjocoresc si gradul militar, daca mai suntem sau nu militari si politisti NATO! Si daca nu mai suntem… ce suntem? Cumva cobaii unui experiment care duce la destructurarea armatelor tuturor statelor membre NATO, si, in final, a Tratatului?

Armata ungara a iesit in strada in 2011. Rezervistii francezi se manifesta, ca ”Miscarea vestelor kaki”, din 2020. NOI, rezervistii români ne aparam conditia, demnitatea si drepturile, in strada si in justitie, an de an, incepand din 2010. Vi se pare normal, mai ales astazi, cand razboiul ameninta NATO iar noi românii suntem in prima linie?

De-a lungul timpului, ca sindicat am primit cu bucurie reprezentantii Pentagonului (ulterior convertiti in raportori pentru România si Republica Moldova), ba chiar un consilier implementat de Departamentul de Stat, ne-am adresat dvs. in scris, incepand cu 2012, la fiecare inexplicabila lovitura data de politic, noua, rezervistilor, ba chiar v-am pichetat ambasada in 2020. Cu unicul scop de a cere si a primi explicatii!

Astazi, cand impostura politica ne-a adus nu numai pe noi ci toate structurile socio-profesionale din România, in pragul extintiei, ne adresam din nou dvs., ”partenerul nostru strategic”, solicitand nu ajutor ci un dialog onest cu atasatul dvs. militar in România, indiferent carui serviciu ii apartine si sub ce acoperire functioneaza in cadrul ambasadei. Si solicitam ca aceasta intrevedere sa aibe loc pana in data de 24 octombrie, deoarece, pe 25 Octombrie a.c., de Ziua Armatei, cu sprijinul ceferistilor, minerilor, siderurgistilor, silvicultorilor, lucratorilor din sanatate, pensionarilor civili, etc., NOI, rezervistii, sustinuti de sindicatele politistilor vom iesi din nou in strada, pentru dreptul legitim al tuturor la viata normala, intr-un stat considerat membru cu drepturi depline, nu numai cu responsabilitati, al NATO si UE.

Cu speranta ca veti raspunde pozitiv demersului nostru,

Am onoarea sa va salut,

Col. (r) Mircea DOGARU

Presedintele SCMD

 

 

Niciun comentariu: