marți, 15 decembrie 2009

Catre membrii SCMD care au primit decizii de desfacere a contractului de munca

Refuzata initial la inregistrare de catre sectiile civil si contencios, acceptata in final de catre Registratura Generala a Curtii de Apel, actiunea SCMD impotriva statului roman se plimba, in continuare, intre Curtea de Apel si Tribunalul Bucuresti. Pentru ca nu exista precedent si panica este totala!

Noi nu atacam o lege despre care Curtea Constitutionala s-a pronuntat ca ar fi ...constitutionala, exonerand astfel Guvernul, Parlamentul si Presedintia de raspundere, ci efectele ei asupra noastra, in baza legislatiei europene si a Drepturilor Omului, la care facem apel.

Recomandam prin urmare tuturor celor interesati, sa actioneze individual in justitie, sa-si dea in judecata, pe acelasi temei, ANGAJATORUL nemijlocit, care va fi obligat sa cheme in garantie STATUL (invocand, in functie de provenienta lor, Legea 164/2001 sau Legea 179/2004, art 13 a si 14 a).

Deruta si panica judecatorului si legislatorului care au incalcat drepturile ce decurg din tratatele de aderare si din Declaratia Drepturilor Omului, la care Romania este parte, va fi astfel totala, incat pana si cei 5 - 6 membri deschisi comenzii dictatoriale de la Curtea Constitutionala vor intelege ca femininul de la BOC este ... BOACANA!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE,
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU