duminică, 6 iunie 2010

Comunicat al presedintelui SCMD, Col. (r) dr. Mircea Dogaru

Aducem multumiri tuturor membrilor SCMD care au participat in aceste zile la mitingurile si marsurile de protest din tara. In Camera Deputatilor, dupa victoria de la Comisia de aparare, inregistram la celelalte comisii, datorita "independentilor", insucces dupa insucces, voturile fiindu-le favorabile guvernantilor. Luni, 07.06 a.c., Boc isi va asuma raspunderea. Motiunea de cenzura va fi depusa marti, 08.06 a.c. Soarta motiunii si soarta Legii sistemului unitar de pensii se vor hotara, in zilele de 14 si 15 iunie, prin votul Camerelor reunite. Atunci se va da batalia decisiva. Recomandam tuturor membrilor si simpatizantilor SCMD, in mod deosebit Birourilor Operative ale Filialelor, ca in perioada 4 - 13 iunie sa insiste si sa explice mai "convingator" sau mai "stimulativ" decat pana acum, tuturor deputatilor si senatorilor, indiferent de partid, care este abc-ul democratiei si la ce pot sa se astepte la viitoarele alegeri.
Ii vom considera tradatori ai interesului national si dusmani ai Romaniei pe toti senatorii si deputatii, indiferent de partid, care:
  • Vor vota impotriva motiunii de cenzura;
  • Vor vota pentru Legea Boc - Seitan (care va fi prezentata plenului in varianta initiala, fara amendamentele - minune pe care ni le tot promit "independentii");
  • Nu se vor prezenta la vot;
  • Se vor abtine de la vot.
Toti cei identificati in una din situatiile de mai sus, indiferent de partidul in care se afla momentan, isi vor putea lua de pe acum adio de la mandatul de deputat sau senator pe care intentioneaza sa si-l cumpere la viitoarele alegeri.

Honor et Patria! Vae victis!