joi, 30 septembrie 2010

SCMD versus Presedintele Romaniei si Curtea Constitutionala

De peste un an de zile Curtea Constitutionala se dovedeste a fi ca si Guvernul – o anexa a gandirii prezidentiale:

  • A validat insultele nemeritate care au fost aduse tuturor categoriilor de militari;
  • Prin Legea 329/2009, ne-a limitat dreptul la munca si la proprietate;
  • Prin Legea 119/2010 ne-a desfiintat pentru trecut, prezent si viitor statutul de militar si ne-a luat cu totul dreptul la munca si la proprietate, consfintind decimarea noastra. Pensia este un drept castigat, drept patrimonial, drept de proprietate, etc., pentru toata lumea, mai putin pentru noi.
  • Prin HG 735/2010, ni s-a luat si dreptul la petitie.
In fapt, noi, militarii, mai avem un singur drept – acela de a muri cum vrem noi. Nu cum vor ei, adica prin infometare, prin frig, prin lipsa de medicamente.
Curtea Constitutionala ne-a privat de dreptul suprem - dreptul la viata. Pentru toate acestea, ca si pentru ticalosia pe care acum o pune la cale, aceea de a legitima frauda Robertei Anastase si de a definitiva distrugerea noastra ca militari, prin acceptarea articolelor din Legea sistemului unitar de pensii, care ne privesc, fiind anticonstitutionale si antieuropene, anuntam ca vom trimite tuturor filialelor SCMD, in scop de multiplicare si actiune, doua tabele. Acestea vizeaza, in baza Art. 150 din Constitutia Romaniei, strangerea a 500.000 de semnaturi din minim jumatate din judetele tarii, pentru sustinerea unei initiative cetatenesti de revizuire a Constitutiei, cu urmatoarele obiective:
  •  demiterea Presedintelui Romaniei prin referendum;
  • desfiintarea Curtii Constitutionale
Intrucat ticalosiile comise impotriva noastra nu pot fi cuantificate decat de decenii de detentie, ii vom urmari ca persoane vinovate pe magistratii care au declarat constitutionale aberatiile legislative mentionate. Ii vom urmari in justitie, in tara si in afara, pana cand isi vor plati ticalosia.
Rugam Birourile Operative ale filialelor SCMD sa multiplice cele doua tabele pe care le vor primi si sa le imparta fiecarui membru de sindicat, astfel incat fiecare sa aduca un numar minim de 50 de semnaturi de adeziune la fiecare dintre aceste initiative.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU