joi, 30 decembrie 2010

ASA GRAIT-A PRESEDINTELE!
NOAPTE BUNA, OSTASI!

Ca odinioara Nea Nicu, la instalarea ultimei cimotii pe post de sef al SMG, tovarasul Traian, presedintele ales “”intre doi comunisti”” (el insusi si Adrian Nastase) ne-a promis, in prag de an nou, suta de lei. Nevrand ca “”armata sa se simta nedreptatita fata de alte categorii sociale””ci, dimpotriva, sa fie calcata in picioare ca toate celelalte categorii socio-profesionale, ne-a declarat ca, in ciuda legii pe care a scos-o cu forcepsul si sprijinul aritmeticii Robertei Anastase, pensiile sub 3000 lei nu vor scadea. Daca eram, prin urmare, “”nesimtiti”” cu pensii medii de 14,5 milioane lei, vom deveni “”simtiti”” cu pensii de 30, caci ce mai inseamna Legea, cand vrea Tatuca! Si apoi este lucru dovedit ca asa va fi! I-a spus lui unul Oprea, fostul “”sef al Mafiei personale a lui Adrian Nastase””, mare profesor universitar cu stele, care e cel putin la fel de tare ca si defunctul Odios. Cand iesea ala in vizita de lucru, dadea odata din mana si disparea un cartier intreg. Karatist de aceeasi talie galactica, numitul Oprea, cand iese in teritoriu si ridica un deget, mai dispare un teren al armatei. Dovada ca a trantit cu grupul lui, la vot, peste 2500 de amendamente la legea sistemului unitar de pensii. Toate in favoarea noastra! Dar si el ne iubeste! Daca o singura pensie militara va scadea … alti 20 000 de militari isi vor da demisia. Dar nu mai este cazul, pentru ca nu mai exista pensii militare de stat.
Bucurati-va, asadar, voi, fosti militari, fosti politisti si fosti spioni celebri, bucurati-va ca nu mai sunteti militari! De fapt, potrivit noii legi, nu ati fost niciodata nimic altceva decat “”beneficiari””, adica pomanagii ai statului, plasati astazi pe aceeasi treapta cu cei care n-au muncit o zi in viata lor. Veti cadea pleasca pe Casa Nationala de Pensii, fiindca ale voastre (MApN, MAI, SRI) vor servi altor scopuri iar pe viitor pensiile nu va vor mai creste proportional cu cresterile salariale ale militarilor activi. Pentru ca sunt dependente doar de celebrul … “”PUNCT””.
Astazi punctul de pensie este de 731,28 lei. Ganditi-va ce se va intampla maine, cand, mintind iarasi ca nu mai sunt bani, al 27-lea guvern Boc, il va cobori la 15 lei. Pai, nu se va intampla nimic, fiindca voi ati renuntat la propriul statut, dand din pinteni in fata calailor, cerand, sub semnatura, “”recalcularea””. Acceptand “”pomana porcului””, odata cu ONOAREA, v-ati pierdut pe voi insiva si ati pierdut si PATRIA. Nu va va ramane decat sa “”parasiti, in mod natural, sistemul!””
Noapte buna, ostasi! Odihniti-va in pace, “”c-a venit mai an/Badica Traian””. Aho, aho …
La anul si la multi bani!

Vai de cei invinsi!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU