marți, 28 iunie 2011

Cine ne sunt dusmanii


Rezultatul fraudei din 21 iunie a.c. pe votul privind adoptarea proiectului de lege de aprobare a OUG 1/2011 se cunoaste.
O lege cazuta cu 4 voturi a fost declarata trecuta cu un vot deoarece s-a votat la doua maini. Pana aici este clar. Am actionat si vom actiona in justitie.
Ce nu ne este clar este de ce inventatul grup al minoritatilor, altele decat cea maghiara, a votat DA, adica impotriva noastra, in frunte cu Generalul deputat Mircovici Niculae.
Ca ”independentii” d-lui Oprea au votat impotriva noastra iarasi ne este clar. Puteau avea macar bunul simt, dovedit de cei 7 deputati UDMR care s-au abtinut sau n-au votat…
In nici un caz nu vom intelege insa atitudinea domnilor deputati  PNL Nini Sapunaru si Dontu Mihai Aurel care au votat primul DA, al doilea ”Abtinere”, precum si tradarea noastra si a propriului partid de catre deputatii PSD Doru Claudian Frunzulica si Eduard Stelian Martin. Ii vom avea in vedere la viitoarele alegeri dar, pana atunci, vom ridica intrebari liderilor PNL si PSD in ceea ce-i priveste, inclusiv aceea care pare cea mai fireasca: Cu ce va santajeaza  Puterea, domnilor?

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU