joi, 15 septembrie 2011

In atentia cadrelor militare si politistilor disponibilizati din MAI


Stimati camarazi,
Incepand cu 15.09.2011 veti fi convocati sa luati oficial cunostinta de nedreptatea care vi s-a facut.
Veti fi aruncati ”legal” pe drumuri si se va incerca probabil pacalirea dumneavoastra: sa semnati, sub pretextul luarii la cunostinta, acte din care rezulta ca ati fi de acord cu masura luata.
Sfaturile noastre sunt:
1.     Nu semnati daca nu sunteti de acord cu textul. Vor fi obligati sa va trimita prin posta decizia, cu confirmare de primire.
2.     Scrieti ”Nu sunt de acord. Voi actiona in justitie” si semnati.
3.     Nu va fie frica de urletele indivizilor in uniforma din fata dvs. Nu va mai sunt sefi si, oricum, si-au dovedit lasitatea, lipsa de interes si de patriotism, prin neinterventie, din dorinta de a-si pastra scaunul propriu, in asa zisa reforma, care a decimat MAI.
4.     Prin atitudinea dumneavoastra demna, veti face pe plac si ”culturalului“ dvs. ex-ministru, dovedind ca aveti ”sange in instalatii”!…
Din momentul in care veti avea decizia de disponibilizare in mana, veti putea actiona in justitie. 
Pentru a va putea ajuta, este necesar sa va organizati, indiferent de structura de provenienta, in grupuri de peste 15 persoane si sa contactati SCMD, fie la nivel central, fie la nivelul filialelor din toata tara, pentru a va infiinta propriile dumneavoastre filiale.
Problematica dvs. este usor diferita de a noastra, a celor cu drept incalcat de pensie. Dumneavoastra vi se fura, intr-o masura mult mai mare, de aproape 100%, dreptul la munca, la cariera, la pensie, la proprietate (grad militar), la viata.
Asadar va indemnam sa va constituiti in filiale ale SCMD, conform algoritmului stabilit, prin grija Comitetului Director, si sa solicitati si ajutorul filialelor teritoriale de ”veterani” ai SCMD, care va vor da toate informatiile necesare organizarii dumneavoastra.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU