miercuri, 26 octombrie 2011

Stimati tineri colegi recent disponibilizati din MAI … sunteti razbunati!

-         ”Reforma din MAI” continua –
Domnisoarelor, doamnelor si domnilor recent disponibilizati din MAI,
In septembrie 2010, SCMD anunta pe posturile de televiziune ca, in ciuda deficitului de personal, MAI va disponibiliza in 2011-2012, 18.000 de cadre. In decembrie 2010 SCMD anunta disponibilizarea a 19.000 de cadre. In replica, ministrul de Interne ne-a facut nebuni, dar, dupa trantirea in Parlament a legii privind reforma in MAI, disponibilizarile s-au declansat in iunie a.c., cu complicitatea Ministerului de Finante, ospatarul Igas anuntand recent un total de 20.000 de disponibilizati.

Dvs. ati facut parte din primul val. Ati fost tradati de toti sefii dvs., care ar fi trebuit sa va protejeze si sa se impotriveasca asa-zisei reforme. Pentru ca argumente aveau, incepand cu cerinta mai mult decat logica exprimata si de NATO si de UE a separarii Internelor de Administratia Publica. Dar nimeni nu a avut curajul sa se impotriveasca si ati fost insultati, batjocoriti, executati public fara drept de apel, prin asa zise concursuri si atestari pe post. Vine insa si randul fostilor dvs. sefi, pentru ca distrugerea Internelor, a sigurantei cetateanului, implicit a sigurantei nationale, continua, in cadrul unei grandioase si fara precedent opere de tradare.

Spre stiinta dvs. ISU se desfiinteaza complet. Se are in vedere infiintarea de structuri pseudospecializate, de catre primari, cu efective pe care si le pot permite primariile. Cei mai smecheri dintre fostii dvs comandanti se inghesuie deja sa-si faca rapid companii private de pompieri, spre a beneficia de jaful programat cu parcul auto si celelalte dotari ale ISU.

Dupa cum stiti, doua directii ale MAI, Ordine Publica si Rutiera, vor trece tot la primarii, in cadrul politiei locale, gastile mafiote actuale urmand a fi inlocuite de bandele politice sau etnice de spoliere a cetateanului, la dispozitia primarilor implementati sau cumparati de Putere. Operatia presupune un alt val de disponibilizari si, practic, lipsirea cetatenilor Romaniei si de siguranta rutiera si de ordine publica.

Cu disparitia a 2/3 din functii (de la agenti la comisari sefi si chestori) trei directii si anume: Directia Generala Pasapoarte, Directia Evidenta si Administrare a Bazelor de Date, Directia Regim Permise si Inmatriculari, a caror infiintare a costat 28 miliarde lei, se comaseaza in cadrul Directiei Generale de Evidenta Informatizata a Persoanei. Este o directie aducatoare de bani la nesfarsit, drept care nu se stie daca va functiona ca imprastiata pe la prefecturi sau in cadrul Ministerului … Transporturilor, intrucat domnisoara Boagiu vrea sa aduca si ea bani pentru mult iubitul Stapan si partidul sau.

Inspectoratele judetene dispar (alte sute de disponibilizati). Politia Capitalei, ca structura, dispare (1600 disponibilizati). Posturile de politie comunale dispar considerandu-se, spre exemplu, ca in lupta cu hotii, asasinii, violatorii, etc, pentru localitatile Chiajna, Dragomiresti si Domnesti sunt arhisuficienti doar doi agenti proaspat iesiti din scoala.

Politia de frontiera dispare prin tranformare, ca tot nu mai avem frontiere si se plimba ungurul Viktor Orban prin Romania ca prin curtea maica-si!...

Academia de Politie se desfiinteaza, deci adio ofiteri de cariera cu studii superioare, in locul ei infiintandu-se Scoala de Ofiteri de Politie (studii medii).

DGIPI si DGA se comaseaza, noua structura, care presupune doar jumatate din functiile avute de cele doua, ramanand in MAI. Tot in MAI mai raman Jandarmeria diminuata si Politia judiciara diminuata.

In concluzie, Romania devine raiul hotilor si asasinilor, al criminalitatii organizate, astfel transformata in criminalitate de partid si de stat.

Toate cadrele ce urmeaza a fi disponibilizate, de la agent la chestor, vor beneficia de sprijinul SCMD.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU