luni, 13 februarie 2012

Ajutoare pentru sinistrati


“Un leu sa dam, dar sa dam!”

In atentia tuturor membrilor SCMD

Nu stim cine ne-a trimis frontul de aer rece dinspre Rusia, parca pentru a-l salva pe protejatul Moscovei de demonstranti, dar ni l-a trimis!... Acesta s-a izbit de Carpatii Orientali, a alunecat de-a lungul celor de Curbura si intreg sud-estul Romaniei, inclusiv Capitala se afla sub munti de zapada. Avem zeci de morti, zeci de localitati complet izolate si furtunile de zapada continua. Aceasta, in conditiile in care actuala Putere aproape ca a desfiintat ISU, prin reforma MAE din 2011 (pe moment stopata), a incercat sa distruga exact cu o luna in urma SMURD-ul si si-a adjudecat si papat de mult miliardele autorepartizate prin firmele camarilei, pentru calamitati.
Tara este lasata, practic, sa se descurce, autoritatile apeland la firescul sentiment de solidaritate cu victimele, al celor cu salarii si pensii abuziv jumulite.
In aceasta situatie, date fiind propunerile venite pe adresa CD al SCMD de la filiale, s-a luat decizia ca SCMD sa ofere ajutoare dupa cum urmeaza:
1.    Ajutoare in bani
Din contul central, astazi, 13.02.2012, se trimit cate 2000 lei in subconturile Filialelor Ramnicu Sarat, Buzau, Focsani si Slobozia. Pe langa banii colectati de la propriii membri, filialele vor folosi acesti bani pentru achizitionarea de produse de prima necesitate sau carburanti, care vor fi predate, localitatile fiind inchise, prin intermediul ISU, sinistratilor.
Facem un apel catre toti membrii din tara si din Capitala, sa doneze, chiar daca pensiile lor au fost macelarite, bani pentru sinistrati. Devizei prezidentiale “Sase sute de lei daca are, un leu sa i se ia, dar sa i se ia!” noi ii opunem deviza “Oricat de putin am avea, un leu sa dam, dar sa dam!”. Donatiile se vor face, cu specificatia “Ajutor pentru sinistrati, februarie 2012”, in contul SCMD, deschis la BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410. Banii astfel stransi vor fi dirijati in acelasi scop spre aceleasi filiale sau, daca, Doamne fereste, este cazul, spe alte filiale, care-si vor asuma aceeasi misiune.
2.    Ajutoare in produse
Daca membrii filialelor doresc sa trimita produse, acestea vor fi colectate la sediul fiecarei filiale a SCMD si predate centralizat, din partea filialelor, la punctele de colectare stabilite in fiecare localitate.
S-au luat aceste masuri, deoarece suntem indignati de nerusinarea unei Puteri care nu s-a preocupat pana in prezent decat de deturnarea de fonduri si vinderea a tot ceea ce ne-a mai ramas ca natiune, in mod deosebit de propaganda gretos politruca pe care o fac pe seama sinistratilor propagandistii “maresalului” Oprea si acuzele isteric nesimtite la adresa victimelor, pe care le aduce noul ministru al Internelor.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU