vineri, 25 aprilie 2014

Cu privire la membrii Consiliului National al Societatii Civile (CNSC) care au felicitat Rusia, pentru anexarea Crimeii

Privind cele prezentate de catre ziarul "Romania libera" (clic pe link pt. accesarea articolului), in acord cu toate componentele Consiliului National al Societatii Civile, SCMD se delimiteaza de orice pozitie personala pe care si-o exprima domnii Petre Racanel si Daniel Iancu, in necunostinta de cauza, in legatura cu evenimentele din Ucraina.

Am pus deja la dispozitia intregii societati civile punctul de vedere (clic pe link pentru accesarea articolului), de mare bun simt, exprimat de catre colaboratorul nostru, dl. Mircea Popescu, coordonator al CNSC. Acest punct de vedere este si al meu personal.

Exaltarea in politica, in absenta unei cunoasteri aprofundate a  evenimentelor, indiferent de cat de bune sunt intentiile care o anima, nu face decat sa construiasca, matematic, drumul spre Iad, pentru natiunea romana si comunitatea europeana.

Avertizez ziarul "Romania Libera" ca la orice viitoare tentativa de a implica, fie si printr-o simpla fotografie manipulatorie,  SCMD, in astfel de manifestatii deviante, se va trezi cu un proces in justitie.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU