vineri, 13 mai 2016

Nu va lasati pacaliti!

In atentia militarilor si politistilor in rezerva, membri ai uniunilor de creatie

Doamnelor si domnilor,
Sunteti momiti, la Ministerul Apararii, pentru a reintra in dreptul la indemnizatia de creatie, ilegal anulat la 01.01.2016, sa semnati cererea de mai jos.
Va reamintim faptul ca, gratie eforturilor SCMD, criminalul PLx 813/2016 care ii discrimina pe creatorii militari fata de cei civili, a fost inlaturat si, gratie eforturilor aceluiasi SCMD, conjugate cu ale UZP (Uniunea Ziariatilor Profesionisti) a aparut Legea nr. 83/2016, care completeaza Legea nr. 8/2016. In fapt o carpeste, pentru ca vinovatii nu vor sa-si recunoasca vina de a fi inventat un sistem militar de pensii paralel sistemului public ci doar admit ca si rezervistii au aceleasi drepturi.
Completare a Legii nr 8/2006, noua lege ar fi trebuit sa va repuna imediat in drepturi, cel mai tarziu in luna iunie a.c., pe dvs. cei care ati beneficiat de aceste indemnizatii. Pentru cei care vor beneficia de aici inainte (ex. jurnalistii militari, membri UZP), legea prevede aparitia, pana la 07.06.2016 (30 de zile) unor norme de aplicare aprobate de Guvern printr-o HG care sa completeze HG 1650/2006.
De ce, in mod artificial, inainte de aparitia oricaror norme, sunteti chemati cu dedicatie dvs. membrii UCIMR, sa completati cererea alaturata? Pentru ca "Trinomul MLR" din MApN a mai pus de o gainarie. Semnand, recunoasteti ca nu ati fi indeplinit "conditiile de acordare", desi sunteti membri ai UCIMR, in perioada 01.01-07.05.2016. Deci nu vor sa va dea din urma banii abuziv retinuti, tratandu-va ca si cum ati fi primit dreptul detinut din 2006, abia acum, la 07.05.2016. Intrucat banii vor fi dati, cu probabilitate, in iulie, este mai mult ca sigur ca aceeasi basisti feroci, intepeniti in functii, ai MApN, fac, pe spinarea fiecaruia dintre dvs. o economie de 6 luni ori 50% din cuantumul pensiei dvs. Inmultiti suma cu peste o mie si veti constata cam ce prime isi vor trage la sfarsitul anului respectivii, pentru aceasta noua "inginerie financiara". Este vorba despre persoanele impotriva carora tot mai multi membri SCMD si nu numai, cer sa deschidem actiuni in justitie, pentru abuz in serviciu, deoarece isi bat sistematic joc de rezervisti, cel putin din decembrie 2008, cand au ridicat, pentru prima oara problema restituirii salariilor compensatorii.
Amanunte de specialitate, in ceea ce priveste noua ticalosie la adresa rezervistilor, veti gasi pe pagina juridica a SCMD.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU