joi, 18 august 2016

LA MULTI ANI, S.C.M.D.!



Cu ocazia implinirii, astazi, 18 august 2016, a sapte ani de existenta legala a S.C.M.D. si de rezistenta in fata tuturor tentativelor orchestrate din exterior si din interior, impotriva sa, in numele Biroului Operativ Central si al Comitetului Director, transmitem un calduros “”La multi ani!” si “La mai multa vigoare!”,  tuturor membrilor S.C.M.D., indeosebi fondatorilor si “veteranilor” sai.

In doua saptamani, stimati camarazi, vacanta se incheie si incepe lupta parlamentara. Conducerea S.C.M.D. actioneaza in continuare pentru promulgarea, respectiv abrogarea legilor si ordonantelor care ii vizeaza direct pe rezervisti si pe aliatii nostri din C.N.S.C. Va fi nevoie de mobilizare generala si de efortul tuturor pentru a incheia definitiv capitolul nedrept al istoriei discriminarii, oprimarii si insultarii noastre, declansat de odiosul regim Basescu, prin Legea nr. 329/2009, la 10 decembrie 2009, si continuat prin legile si ordonantele antimilitare si antinationale pana astazi, de catre regimul Ciolos-Iohannis.

Urandu-va asadar “La Multi Ani” si multumindu-va pentru cele trecute, va asteptam, din pacate, din nou, “sub steag” incepand cu 5 septembrie a.c., pentru ca situatia, nu numai a noastra ci a Tarii intregi, este mai grava ca niciodata. 

Cu speranta ca vom sti sa ne facem din nou datoria, fara sincope si fara sovairi, mai bine ca niciodata, 

Am onoarea sa va salut!

Honor et patria! Vae victis!

Col.(r) dr. Mircea DOGARU