vineri, 16 decembrie 2016

COMUNICAT

     Salutam solutia Curtii de Apel Bucuresti-Sectia a VIII-a Contencios administrativ si fiscal in Dosarul 34950/3/2015, in care la data de 14.12.2016, in sedinta publica, Completul 14 Recurs a respins ca nefondate recursurile formulate INSPECTORATUL DE POLITIE JUDEŢEAN TIMIS si INSPECTORATUL DE POLITIE JUDEŢEAN DOLJ, in cauza care a avut ca obiect acordarea ajutoarelor, in conformitate cu prevederile art. 20 din Legea-Cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.  
    Mentionam ca  actiunea a fost formulata de SCMD, in numele a 25 membri de sindicat din judetele  TIMIS  si DOLJ, iar  Tribunalul Bucuresti-Secţia a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal a admis actiunea in anul 2015, cu obligarea paratilor la plata ajutoarelor.
   Constatam ca demersurile noatre juridice legate de acest aspect sunt confirmate, inca o data, de instantele de judecata.
     Hotararea fiind definitiva, inca 25 de noi membri SCMD si-au redobandit astfel salariile compensatorii, abuziv suspendate.

 Seful DEPARTAMENTULUI JURIDIC  
Col. (r) Monica I. CALOIAN