luni, 23 octombrie 2017



MINUNEA LUI DUMNEZEU
Providentialul presedinte al ANCMRR sustine Legea Pensiilor Militare de Stat
-         In atentia tuturor rezervistilor –


Stimati camarazi,
Din ianuarie 2012 pana in mai 2015, cat s-a lucrat la si a fost definitivata Legea Pensiilor Militare de Stat (Legea 223/2015), aceasta a avut un adversar permanent in persoana dlui. prof.univ., dr., grad 33 si gl. cu 4 stele (retr.) etc. Mihai Iliescu. Prietenii din Directia Juridica Generala a MApN, gl. (r) Gabriel OPREA, Traian Basescu si Curtea de Conturi stiu de ce! Dar Gl.(r) Florin MACIU a prins ocazia: amanarea aplicarii legii de catre Ponta pentru 1 ianuarie 2016 si lovitura de stat, orchestrata prin genocidul de la Colectiv, pentru caderea Guvernului Ponta!
In OUG 57/2015 a lui Ciolos privind salarizarea civililor, Mafia kaki a bagat Art.40 care facea praf Legea Pensiilor Militare de Stat. Din acel moment, SCMD a declansat, in strada, media si Parlament, lupta! La inceput singur, apoi sustinut de UNIPOL, Diamantul si PRO LEX (sindicate ale politiei) si ONG-urile pilotilor militari, declarand ca legea ar fi eliminat discriminarile provocate de basista OUG1/2011, in timp ce OUG57/2015, prin Art.40, anuland alinierea vechilor rezervisti la situatia din 2016 si micsorand baza de calcul, mareste discriminarea si duce la scaderi catastrofale de cuantum. Ca de obicei, in sprijinul Puterii, presedintele ANCMRR a trimis generali in rezerva fabricati, de coniventa cu reprezentanti ai MapN si MAI, prin toatat tara, sa convinga „prostimea” ca OUG57 este buna si Legea nu. Au primit ce au meritat de la rezervisti!
SCMD a organizat manifestatii stradale de care dl. Iliescu s-a delimitat cu manie proletara si mandrie patriotica si revolutionara. Asa cum s-au delimitat, in comisiile parlamentare, de solicitarile legitime ale SCMD, reprezentantii d-sale si ai altor „bureti de demnitate”. Raportul de respingere a Art.40 din OUG57/2015 este facut, nu mai poate fi retras dar sta pentru ca lipseste avizul Guvernului, intocmit legal de ministrul Apararii. Dupa solicitari repetate, facute ministrilor MOTOC, LES si TUTUIANU, acesta din urma a acceptat sa dea avizul, dar a fost inlaturat cu concursul Mafiei financiar-juridice a MApN, in contextul emiterii OUG59/2017, in care Olguta Vasilescu ne-a inclus ilegal. Rezultatul a fost acela preconizat de catre SCMD: destructurarea Sistemului National de Aparare, legiferarea discriminarii si a dublei impozitari in sistemul militar si inghetarea pentru totdeauna a pensiilor militare de stat la nivelul ticalos al recalcularii.
Abia acum, sarutand, ca de obicei, biciul din mana care loveste, adica facandu-si-l pe filozoful Fifor presedinte de onoare si tragand osanale presedintelui (care tocmai a promis sindicatului nostru, in urma manifestatiei SCMD din 7 octombrie, interventia la Curtea Constitutionala), dl. Iliescu a anuntat ca a solicitat curatarea Legii 223/2015 de ticaloasele prevederi ale OUG57/2015 si OUG59/2017. S-ar zice ca e mai bine mai tarziu decat niciodata! Dar o intrebare persista: „Cand va renunta, in numele unitatii militarilor despre care se tot gargariseste, la procesele vizand desfiintarea SCMD?”
Ca dl. Iliescu nu a inghitit niciodata SCMD, acuzandu-l ca lupta ...... cu mijloace sindicale pentru apararea drepturilor tuturor rezervistilor, nu numai din Armata ci si din Interne si Serviciile Speciale,  in timp ce d-sa era adeptul onoarei proclamata in genunchi, o stiam de mult! De la infiintarea SCMD, s-a temut ca-si pierde „fabrica de grade” si arma biletelor de odihna si tratament. Cat a carait si s-a multumit sa ne insulte, l-am lasat in plata Domnului. Numai ca s-a asociat loazelor presedintelui Basescu, cel care a solicitat in mod expres desfiintarea SCMD. Si, de patru ani, asociindu-si un satelit (ACMDR), dl. Iliescu declanseaza actiuni in instanta impotriva SCMD, solicitand anularea Hotararii definitive si irevocabile, din 2009, privind infiintarea acestui sindicat. Tot de 4 ani pierde sistematic si ne plateste, din banii membrilor ANCMRR, cheltuielile de judecata, dar nu se potoleste. E ca soldatul japonez care continua razboiul decenii de-a randul, desi Traian Basescu este demult o amintire urata. Ultima data a pierdut pe 17.10.2017, conform hotararii Judecatoriei Sector 1 Bucuresti, pe care o anexam spre stiinta tuturor membrilor ANCMRR.
         Stimati camarazi din ANCMRR, va rugam sa o cititi cu atentie, sa uitati tinichelele si gradele inutile imprastiate ca Tom Degetel pietricelele, de catre dl. Iliescu si sa va ganditi care ar fi fost si ar fi soarta dvs. daca SCMD nu ar fi existat si nu ar exista! Si, daca va raspundeti la intrebare, va rugam sa luati atitudine! Demnitatea si onoarea militara nu constau in blidul de fasole si tuica pe care v-o dau, la aniversari si comemorari terminate in paranghelii, cei care va umbla prin buzunare! Si nici in pupatul mainii care va loveste!
          In ceea ce ne priveste, daca am acceptat pana acum  sa iesim in strada pe ger, pe canicula, pe zapada sau ploaie torentiala, pentru drepturile tuturor, in timp ce „desteptii”, adica sclavii stau la fundul nevestei, ne critica si ne injura, va anunt respectuos ca am cam inceput sa ne saturam. Nu permitem baronului Alzheimer sa ne decida, la ordinele unora ca Maciu si Jianu, soarta! Militar adevarat esti pana la capat sau deloc!

Honor et Patria! Vae Victis!

Presedintele SCMD,