joi, 25 octombrie 2018


URARI DE ZI ANIVERSARA

Cu ocazia Zilei de 25 Octombrie, Comitetul Director al SCMD ureaza tuturor militarilor ramasi credinciosi juramantului depus sub Tricolor, activi, in rezerva si in retragere, barbati si femei, indiferent de minister, de arma si de culoarea uniformei, O viata cat mai lunga in slujba Patriei, sanatate si multa putere de... lupta!
Sa nu uitam ca suntem ultimul bastion de rezistenta al unui popor tradat, mintit, umilit si furat, al unei natiuni aruncate in deriva si al unui stat sistematic jefuit si distrus de catre „hotii de popoare” (latrones gentium)! Sa dovedim, daca va fi nevoie, ca suntem demni de sacrificiul celor care au inscris cu sange in istoria neamurilor... „Pe aici nu se trece!”. Sa cinstim prin fapte memoria milioanelor de inaintasi care s-au jertfit pentru Intregire si pentru Reintregire, de la redanele Plevnei (1877) la podul Tighinei (1992)!
Cu gandul la Marea Unire, sa transmitem tuturor celor ce ne vor Raul, hotararea noastra, transpusa de luptatorii militari pentru dreptate sociala si nationala, astazi, intr-un proverb preluat de la, si tradus din limba lor: „Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit!”.
Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
Honor et patria! Vae victis!
p. Comitetul Director al SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU, presedinte