vineri, 7 decembrie 2018

Daruri de sarbatori



         DARURI DE MOS NICOLAE

-         In atentia tuturor rezervistilor –

Respingand prin hotarare definitiva apelul conducerilor ANCMRR si ACMDR la actiunea impotriva SCMD (Obiect: anulare act. nr. vechi 6677/299/2014 rejudecare), prin care contestau, dupa aproape 10 ani de la hotararea definitiva si irevocabila a Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, dreptul la existenta legala a sindicatului si la reprezentare legala a membrilor sai, Tribunalul Bucuresti, Sectia a III-a civila a decis ca demersul juridic al reclamantilor este “nefondat”, noua actiune, declansata de acestia la 30 martie 2018, fiind “lipsita de interes”.
Pe moment avem doar Solutia pe scurt. Cand va veni Motivarea, o vom publica.
Atragem atentia tuturor interesatilor, adica “prietenilor” SCMD, ca acesta exista legal si ca isi poate reprezenta in Justitie membrii, iar in cazul deciziei din ordin sau dupa ureche luata de unii judecatori privind “lipsa calitatii procesuale active” a SCMD ca reclamant, ori “lipsa calitatii procesuale pasive” a MApN ca reclamat, de exemplu, aceasta vrea sa spuna nu ca nu existam legal, ci ca nu am avut dreptate sa ii dam in judecata, pentru ca masurile criminale luate impotriva noastra, prin OUG-uri, in ultimii ani, de vinovatii pe care ii cunoasteti, nu ar exista, nu ne-ar provoca prejudicii, deci i-am da in judecata nefondat. Facem aceste precizari, pentru ca ne-am saturat de mizeriile pe care le arunca impotriva noastra diversi mascarici, buni doar sa sarute mana care ii loveste, sa se produca in uniforma pe la diverse paranghelii cu fasole si carnati si, incapabili sa faca ceva pentru ei insisi sau pentru cauza comuna, din fudulie, prostie, invidie si dorinta de a ramane pe post de statui de bronz, in constiinta umanitatii, ataca sindicatul facand jocul calailor nostri. Adica, in loc sa transmita multumiri SCMD-ului pentru tot ce face de la infiintarea sa, ridica osanale Olgutei Vasilescu, lui Fifor si altor unelte ale destinului hotarat de straini, Romaniei.
Daca esti rupt de realitate, macar stai bland in banca ta si nu mai face valuri dand cu pietre in cei de pe urma carora ai profitat si profiti!
Reprosul de mai sus vine in contextul altui “cadou” primit de rezervisti, de Mos Nicolae, un cadou otravit de data aceasta – proiectul unei “OUG privind unele masuri fiscal-bugetare, modificarea si completarea unor acte normative si prorogarea unor termene”. Acesta ar fi cadoul de “Mos Craciun”! Nu stim cine l-a facut, dar este profesionist facut si corespunde amenintarii voalate, comunicata de domnul ministru Teodorovici, presei, pe data de 5 decembrie a.c. Intrebat de o jurnalista, pe tema masurilor exercitiului bugetar din 2019, ce are de gand “cu pensiile speciale”, acesta a raspuns, razand, “Nici nu stiu ce-i asteapta!”. Vom publica, in cursul acestei zile, Proiectul in cauza, cu atentionara asupra articolelor care vizeaza inghetarea veniturilor salariale ale militarilor si politistilor activi, pierderea unor drepturi de catre acestia, dar si, in primul rand, inghetarea definitiva a pensiilor militare de stat, blocarea fara explicatii a ajutoarelor salariale si, mai mult, micsorarea cuantumului existent al pensiilor in plata, printr-o noua discriminare a noastra, cu circa 10,5%.
Constatam ca ne pastram statutul de cobai, ca distrugerea programata a structurilor Sitemului de aparare, ordine publica si securitate nationala in interes strain continua, cu sprijinul autoproclamatei noastre elite politice, asa cum v-am atentionat inca de la inceputul acestui an – ca preconizata recalculare generala si taiere din existent a pensiilor militare de catre LOV se va realiza pana la 31 decembrie a.c., deoarece, in anii 2019 -2020, ca ani electorali, nu vor mai indrazni.
Va atragem atentia, asadar, tuturor, ca a devenit, deja, un obicei, din 2014 incoace, sa fim loviti prin OUG-uri, intre carnati si sarmale, adica intre Craciun si Anul Nou si ca vom fi loviti, indiferent de guvernul existent la data emiterii respectivei OUG. Intrebarea este ce vom face? Vom publica textul integral pentru ca si activii si aliatii nostri civili, in egala masura loviti, sa decida, daca nu cumva este cazul, ca impreuna, toti la un loc, sa urmam exemplul societatii civile din Franta, eterna noastra “sora mai mare”.
Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU