luni, 25 februarie 2019

O NOUA DOVADA A IMBECILISMULUI




O NOUA DOVADA A IMBECILISMULUI SI INCRANCENARII POLITICIANISTE IMPOTRIVA REZERVISTILOR
-         PROIECTUL LEGISLATIV B47/2019 –
-         In atentia tuturor rezervistilor -
Stimati camarazi,
Va prezentam alaturat noul proiect legislativ cu titlu absurd si motivatie de-a dreptul ticaloasa, depus la Senat pe 19 februarie 2019, pentru „eliminarea pensiilor de serviciu” de catre 4 liberali, 2 senatori si 2 deputati, care recidiveaza din ordin ocult, incalcand prevederile declaratiei oficiale de anul trecut prin care presedintele Ludovic Orban admitea ca pensiile militare nu sunt pensii speciale si nu fac obiectul actiunilor PNL de indreptare a discrepantelor dintre pensiile civile.
Veti observa ca in Motivatie nu se spune un cuvant despre contracte de munca, obligatii si privatiuni, recurgandu-se doar la ideea propagandistica, rezultat al denigrarii militarilor si politistilor, ca peste 80% dintre romani ar solicita eliminarea pensiilor de serviciu cunoscute ca pensii speciale. Insiruindu-le in titlu, initiatorii nu nominalizeaza militarii ci doar politistii, alaturi de „functionarii publici cu statut special”, nestiind ca inseamna acelasi lucru. Asa cum habar nu au, ca politistii, militarii, spionii si contraspionii constituie aceeasi categorie „Sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala” si ca o extragere a politistilor contravine si Constitutiei si Tratatului de aderare la NATO.
Citind textul, veti constata ca o singura lege este abrogata, aceea a diplomatilor, la celelalte abrogandu-se un articol, maxim doua. Mai mult, desi militarii nu sunt pomeniti in titlu, din cele 7 pagini, 5 pagini ale noii mizerii legislative se refera la militarii in rezerva, in ansamblu. Pe scurt, deoarece SCMD a demonstrat si Presedintelui si liderilor de partid si parlamentarilor si ministrului Justitiei ca Art. 40 din OUG 57/2015 si OUG 59/2017 sunt neconstitutionale, fiind clar ca acestea nu vor fi votate ca legi in Camera Deputatilor, pentru ca ar fi desfiintate la CCR, cei 4 muschetari acoperiti s-au gandit sa bage intr-un proiect de lege toate mizeriile celor 2 ordonante.
Ii avertizam pe domnii politicieni ca, indiferent cate proiecte pentru distrugerea rezervistilor mai inventeaza, problema lor va ramane, pentru ca SCMD va ridica in justitie, in continuare, si in tara si in afara, una si aceeasi chestiune: OBLIGATIVITATEA PENTRU GUVERN DE A APLICA DECIZIILE CCR SI ICCJ CARE STABILESC DEPLINA EGALITATE DE TRATAMENT JURIDIC INTRE MAGISTRATI (IN ACTIVITATE SI LA PENSIE) SI MILITARI (IN ACTIVITATE SI IN REZERVA).
A veni cu astfel de proiecte in an electoral, inseamna ca ori ti-a luat Dumnezeu mintile ori esti sclavul unor interese straine, adica faci parte din categoria tradatorilor care pun umarul la anihilarea capacitatii de riposta si la destructurarea Romaniei. Prestatiile penibile ale politicienilor romani la recentul Congres al santajistilor segregationisti de la Cluj, conduc spre aceasta ultima idee.
Asadar, ... cititi si va cruciti! Si, mai ales, pregatiti-va pentru momentul in care SCMD si sindicatele politistilor vor da semnalul iesirii finale in strada. Ca in 2011-2012!
Honor et patria! Vae victis!
Presedintele SCMD
Col. (r) Mircea Dogaru
In continuare regasiti Proiectul legii si Motivatia: