marți, 17 august 2021

 

DISPOZITIVUL MANIFESTATIEI DIN 16 SEPTEMBRIE 2021

PIATA VICTORIEI, ORELE 10.30

-         In atentia tuturor celor interesati, membri si nemembri ai SCMD/CNSC –

Doamnelor si domnilor,

La negocierile de la PGC s-au obtinut, pentru manifestatia antiguvernamentala din Piata Victoriei, 6 locatii, dupa cum urmeaza:

1.     Alveola Centrala. Responsabili SCMD si FSTFR;

2.     Alveola Media, dinspre Muzeul de Geologie. Responabil SCMD si SN ”Forta Legii”;

3.     trotuarul din fata Muzeului Antipa. Responsabili USS-CFR si SUS CFR-Calatori;

4.     trotuarul BRD Victoria (Calea Victoriei nr. 224). Responsabil SUS CFR-Calatori;

5.     trotuarul din fata BCR Victoria (Calea Victoriei nr. 155). Responsabil SUS CFR-Calatori;

6.     trotuarul de la Guvern, la intersectia Bd. Lascar Catargiu – Bd. Iancu de Hunedoara si Piata Victoriei. Responsabil FSTFR.

Cu mentiunea ca toti organizatorii sunt membri ai CNSC, va rugam sa va alegeti, din timp, zona de participare.

Va reamintim ca iesim impotriva unei puteri a penalilor, impostorilor, hotilor si tradatorilor de Tara, care: au decis in 30 decembrie 2020 inghetarea pensiilor si salariilor; in ianuarie 2021 liberalizarea preturilor la energie si carburanti, adica scaderea efectiva a veniturilor romanilor, prin cresterea zilnica si nesimtita a preturilor; ameninta cu somaj si taieri de salarii si pensii; au trecut la lichidarea, in interesul comunism/globalismului a tuturor activelor strategice ale statului roman, incepand cu laserul de la Magurele si CFR Marfa, pentru a culmina cu privatizarea jandarmilor, spitalelor si externalizarea Apararii; s-au dovedit mai cainosi decat talibanii, aniversand, cu doua saptamani inainte ca acestia sa intre in Kabul, genocidul din Afganistan, ordonand simbolicelor trupe române sa defileze pe sub Arcul de Triumf, de parca se intorceau victorioase de la Plevna, cu sabia lui Osman Pasa (La demonstratia aeriana au renuntat, deoarece epavele F-16 au inceput sa traga, in loc de rachete, cu rezervoarele de carburant, iar elicopterele sa se dezmembreze in aer, de batranete); au investit sute de milioane de euro in media mincinoasa, sub pretextul pandemiei, nu in locuri de munca si sute de milioane de lei in asociatiile de lingatori de clante ministeriale ale rezervistilor; au imprumutat zeci de miliarde de euro, nu se stie de ce, indatorandu-ne si nepotii nepotilor; au declansat ofensiva impotriva familiei romanesti, a natiunii si a statului, favorizand manifestatiile LGTB si indepartand simbolul national (tricolorul) de pe cladirile semnificative (Parlament, Guvern, Arcul de Triumf, etc.). Este motivul pentru care va solicitam sa veniti cu steaguri tricolore!

Cu tradatorii nu se negociaza!

Spre amuzamentul dvs. anuntam ca, potrivit politicii lui Citu et comp., de azi inainte, daca nu ne vor inchide in case prin actiunea anti-COVID, oricum nu vor mai putea face demonstratii decat cei cu bani. Deoarece Comisia Primariei a pretins sa aducem noi gardurile de protectie, nu jandarmii. Garduri pe care sa le cumparam de pe piata libera sau sa le inchiriem pe bani buni de la PGC. Intrucat, n-avem bani, iar legea nu precizeaza din ce sa fie facute gardurile despartitoare, ne gandim sa facem apel la vreo 30.000-40.000 de bucuresteni sa ne ajute, venind, persoana langa persoana, pe post de garduri vii, umane, in jurul pichetelor noastre!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU