vineri, 26 noiembrie 2021

OPERATIUNEA PARANOIA

 

 

„OPERATIUNEA PARANOIA”

-          In atentia tuturor membrilor si aliatilor SCMD –

 

De ce, inca, inspaimanta SCMD jefuitorii interni/externi ai Romaniei? Pentru ca, de doi ani, in pofida restrictiilor “Operaiunii Pandemia”, a cerut drepturile legitime ale rezervistilor in strada, organizand, coorganizand sau participand la toate manifestatiile sindicatelor, alaturi de politisti, ceferisti, profesori, mineri, revolutionari, ONG-uri civile si militare etc.

Pentru ca a cerut si cere consecvent aceste drepturi si in Parlament si in  Justitie!

Pentru ca demasca minciuna si manipularea! Iar, in ultima vreme, pentru ca si declaratia noului ministru de Finante si a noului ministru al Apararii au demonstrat o reconsiderare a pensiilor militare “nesimtite” de 494 lei, 555 lei, 562 lei etc., media fiind de 2750 lei!

Pentru ca a raspuns cu amendamente la amendamente la orice initiativa legislativa menita sa ne extermine si pentru ca a devoalat genocidul initiat de comunisti/globalisti, prin PNRR, pentru 50 de ani de acum inainte impotriva salariatilor si pensionarilor romani! Civili si militari! Pentru ca se ridica la lupta, alaturi de aliatii sai, de 3 ani, stopand orice tentativa de sfartecare a Romaniei pe criterii entice si continua sa denunte cedarea catre straini a ultimelor active ale statului.

Pentru ca, si in politica, demasca viitorul apropiat, experimandu-si solidaritatea cu Miscarea “vestelor kaki” din Franta, Germania, Italia, Marea Britanie etc.

Suntem atat de periculosi incat si la 1 Decembrie anul trecut si la 25 Octombrie anul acesta, serviciile de pseudoprofesionisti au intrat in fibrilatie ca vom compromite manifestatiile iohanniste de glorificare fata de stapani a statutului nostru de sclavi! Cum se apropie 1 Decembrie si le tatatie, iarasi, fundul, au reinceput manipularea celor considerati “stupid people”, ca “revolutiile” de apartament, dezlantuite online de toti ambuscatii neamului, vor fi invinse, nu de jandarmi si politisti, ci de sindicatul nostru. Si, in context, au fost reluate toate elucubratiile betivilor de presa ai lui Basescu, despre cum a trecut subsemnatul in rezerva, cu misiunea de a distruge SCMD si miscarea sindicala. Numai ca miscarea sindicala a fost distrusa prin jefuirea UGSR in cadrul “Operatiunii Gestionarea Crizei” ( post “revolutionare”), prin decapitarea industriei romanesti si inmormantarea sa de catre BASESCU prin Legea nr.62/2011. Cat despre SCMD … subsemnatul a trecut in rezerva cu 5 ani inainte de a-l inventa impreuna cu un grup de camarazi, la 18 august 2009. Dupa ce a aflat de la liderii revolutionarilor ( in egala masura furati,, mintiti si decredibilizati, ca si noi)ca exista Recomandarea europeana 1275/2002, in baza careia, in toate statele membreUE s-au infiintat sindicate ale militarilor in activitate, mai putin in Romania, sortita de globalisti, de la inceput, jefuirii sistematice si dezmembrarii! Iar in recenta criza politico-sanitara, dupa ce a alertat ambasadele, SCMD a lansat pe piata ideile de anticipate si Guvern de profesionisti, care sa salveze Tara in ceasul al 14-lea si a inventat metoda “buchetului” sau “lantului” de pichete. Asadar, daca veti primi online “baselile” din 2011, reactualizate la 2021, va rugam sa nu raspundeti! Puteti doar sa ii intrebati pe “autori” cum de mai traieste subsemnatul daca a tradat CIA si Vaticanul KGB-ului, pe asta, SRI-ului si SRI-ul serviciilor Armatei care par a fi mai tari si decat Mossad-ul? Si daca e cel mai tare din Romania, stopand sau declansand “revolutii”, de ce nu l-au pus alde Putin si Merkel, inca, macar ministru al Apararii, daca nu premier in locul lui Ciuca sau presedinte in locul lui Iohannis? Fiind vorba de neprofesionisti de servicii si de prosti fuduli care se cred “Horea, Closca si Crisan” la un loc, va transmitem, insa, rugamintea de a nu-i intreba nimic! Recomandati-le doar, “Rudotel” si urati-le “Pofat buna!” pentru tot ceea ce mananca!

Cat despre noi, sa ne pregatim sa reactionam pe 31 decembrie! Pentru ca, matematic ne vor lovi printr-o OUG, intre Craciun si Anul Nou, asa cum o fac in fiecare an, incepand cu OUG95/2014, pe considerentul ca, tuflit de sprit, sarmale si carnati, romanul nu se trezeste decat dupa Sfantul Ion!

Nu este cazul, asadar, sa se teama nici Ciuca, nici Iohannis! Pentru ca vom sta acasa de 1 Decembrie, preocupati de lovitura preturilor la energie si pentru ca noi aparam ideea de Unire prin toate mijloacele, nu o terfelim prin pseudodefilari cu 200 de insi, glorificand statutul de caratori de tucal pentru noii stapani. Si mai stim ca rezistenta in fata agresiunii complexe si concentrice la care sunt supuse poporul roman si statul sau, nu poate fi condusa decat de profesionisti patrioti. Nu de ambuscati exaltati!

“Unire-n cuget si-n simtiri!”

 

Honor et Patria! Vae Victis!

 

Presedintele SCMD,

            Col. (r) dr. Mircea DOGARU