joi, 7 aprilie 2022

 

SCMD FACE RECURS

-         In atentia Fun-Clubului de presa si presari ”Traian Basescu” –

Doamnelor si domnilor,

Dupa 4 ani de tergiversare juridica si trei amanari succesive, datorate neprimirii la timp a ordinului in plic (Nici posta militara nu mai functioneaza cum trebuie!), Instanta s-a pronuntat in aceasta dimineata, in procesul SCMD (SCMD domnilor jurnalisti si teleasti nu ”rezervistii”) vs. colonelul (r) Traian Basescu. Actiunea SCMD a fost respinsa, cu drept de recus in 15 zile. Evident vom face recurs, colonelul, astazi in retragere, Traian Basescu neputand sa scape atat de usor de noi!

Reamintim tuturor ca numitul colonel (rtg.) a stat la originea dezastrului Tarii, fiind cel care a declansat, cu exces de zel si razboiul hibrid impotriva structurilor militare ale Romaniei. Inca din 2009, prin Legea nr. 329! Minciuna, calomnie, manipulare cu ajutorul Media, in scopul destructurarii fara proteste a capacitatii de aparare a statului, astazi fictiv, datorita lui, numit Romania. Fara proteste deoarece, 13 ani de minciuni, de atatare a urii pegrei si disperatilor, impotriva propriilor aparatori, isi spun astazi cuvantul!

SCMD l-a dat in judecata pe colonelul, astazi in retragere, Traian Basescu, pentru insultele nemeritate aduse rezervistilor in martie 2018 (sintetizand programul primit din afara si aplicat cu sfintenie de el si epigonii lui): ”profesionisti” nu sunt militarii care au scapat Romania de sfartecare in 1989 si au convins NATO ca merita si tara noastra sa intre in Alianta, ci aceia care n-au cunoscut decat pistoalele cu apa, au fost luati de pe strada, cand nu erau neveste, fiice, fii, nepoti sau nepoate si facuti militari peste noapte pentru a cara tucalul ”fratelui strategic”, in asa zisele ”teatre de operatii” unde cei ce-si aparau dreptul la viata in traditia strabuna si resursele naturale, au fost masacrati in numele ”Pacii”. Asta in timp ce comandantii eroi ai noilor ”profesionisti” au zacut prin corturile Crucii Rosii, punandu-si in final primii coada pe spinare, cand a fost sa lase Afganistanul, ametit de lozincile despre ”Freedom” si ”Democracy”, prada razbunarii talibane!

Colonelul Traian Basescu a fost cel care, in paralel cu destructurarea armatei, politiei si serviciilor, a lansat toate ”etichetele” despre adevaratii profesionisti ai armatei, ca ar fi ”comunisti”, anti-NATO, ”militari de la porumb” etc., ca singurii care merita pensii militare sunt cei din ”teatre”, facandu-se ca uita faptul ca misiuni de lupta, inclusiv sub stindard NATO, soldate adesea cu morti si raniti, se executa si in Tara! Mai mult, ca primejdia pentru noi romanii nu este in Afganistan ci in Marea Neagra si la Gurile Dunarii!

Nici macar in aceste momente, cand razboiul ne bate la usa, Justitia aservita nu vrea sa redea demnitatea militarilor si politistilor patrioti, fiind in asentimentul Media, la fel de aservita. Toate televiziunile il plang pe bietul colonel ”detinator de secrete”, ca a ramas ”homeless” si isi cauta, saracul, un apartament intr-un bloc, langa o piata si o gura de metrou incat ne vine sa facem, de mila lui, cheta publica. Nu sub lozinca parintilor nostri – ”Dati un leu pentru Ateneu”, ci ”Dati un leu pentru …” (Ghiciti dvs. care e rima)!

De ce am insistat asupra gradului de colonel? Pentru ca asa s-a prezentat numitul parat la CNCD, precizand ca are o pensie militara de stat de 2900 lei (in 2018). Poate pricepeti ca povestea cu turnatoria este o vrajeala. Colonelul Traian Basescu nu l-a ”turnat” pe numitul George Padure (pe care il ”albiti” astazi) ci l-a anchetat si a raportat rezultatul.

Pentru bataia de joc la care ne-a supus, otravindu-ne ultimii ani ai vietii, doar pentru a-si mentine pozitia, cumparand, din banii nostri de pensie, epave neplutitoare si nezburatoare, noi nu i-am cerut miliarde, ci ”1 ban” si scuze publice. Instanta a stabilit ”1 leu” pe motiv ca este suma divizibila. In recurs vom cere ”2 bani”, pentru ca asta este valoarea reala a … Si, evident, scuze publice pentru cei care si-au distrus sanatatea, viata si familia in slujba Patriei, spre a fi supusi astazi batjocurii tuturor acefalilor, indiferent ”de gen”, ajunsi la decizie!

In ceea ce priveste bataia de joc numita ”Justitie” in Romania, cand vom iesi in strada, si asta se va intampla foarte curand, vom cere cu prioritate si reformarea ei totala si pedepsirea criminalilor in roba, vinovati de distrugerea de destine romanesti. Cat priveste procesul cu dl. colonel Basescu Traian, ca si cele cu domnii colonei si generali din M.Ap.N., M.A.I., Ministerul Muncii si Guvern, la care vom adauga Media, in egala masura vinovati fata de noi, militarii si politistii in activitate, in rezerva si retragere, vom merge pana in panzele albe. Adica pana cand vom epuiza toate instantele internationale! Fiindca, din punct de vedere militar, se fac vinovati de inalta tradare! Fata de noi si fata de Tara!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

P.S. Ne este limpede ca hotararea instantei este in concordanta cu ticaloasa lege a pensiilor care ni se pregateste, si cu ordinul primit de Media de a ingropa in tacere si SCMD si actiunile lui!