marți, 19 iulie 2022

 

 

A P E L

CATRE TOTI MEMBRII S.C.M.D., C.N.S.C., C.S.N. MERIDIAN SI AI SINDICATELOR POLITISTILOR

 

Excelentele Voastre,

Ne adresam dvs. astfel, deoarece, intr-o democratie reala, puterea apartine exclusiv poporului si nu ”tiriplicilor” propulsati in frunte, in interes strain, de servicii straine, intru transformarea tarii respective in ”stat esuat”, prin distrugere economica, fizica si spirituala. Concluzia apartine ”Miscarii vestelor kaki”, adica rezervistilor francezi, sustinuti (Cinste lor!) de generalii in activitate, care l-au acuzat anul trecut pe comunistul gerontofil Macron ca, prin vinderea ultimelor active ale statului, transforma Franta in ”stat esuat”. Ea a fost insusita, in Tara Plagiatelor, de presedintele nostru, ale carui guverne patroneaza vinderea pe nimic si pe repede inainte a ultimelor active ale statului – Hidroelectrica, TAROM, CFR- Marfa, CFR- Calatori, etc.

Mesajul nostru din 11 iulie a.c., ca propunere de pichetare a resedintelor ”stapanilor” (europeni deocamdata) a bulversat atat de mult ”serviciile”, cu totul obediente intereselor si omologilor lor straini, care taie si spanzura in Romania, incat au produs un text tipic securisto-pupincuristic, lansat in media prin intermediul naivilor cu parapon, in urma caruia ne-am trezit in fata a doua propuneri de actiune:

1.     Sa ne milogim ”Marelui Dulap”, pentru ”dreptate”, chestie inutila, deoarece marionetele danseaza pe sfori si n-au sentimente! Si chiar daca ar vrea, n-ar putea bietul om, pentru ca nu scrie in fisa postului. Asa ca degeaba apar pe la televiziuni, deplangandu-ne, la spartul targului, soarta, batranii utecisti, cu aere de mari comandanti NATO;

2.     Pichetarea non-stop, prin rotatie, a sediilor ”stapanilor”, care este propunerea noastra. La aceasta s-a adaugat, pe langa pichetarea Reprezentantei Comisiei europene la Bucuresti, a ambasadelor Frantei si Germaniei si pichetarea Consiliului Concurentei, ca sa ne explice bugetofagii de partid in cauza cum de permit, prin criminala legislatie a ”liberalizarii preturilor la energie si carburanti”, sa ne concuram noi cu noi, in interes strain, pe propriul nostru gaz, pe petrolul si carbunele care ne apartin sau pe curentul electric produs ieftin de noi, pe care sa le dam pe nimic Comisiei Europene, urmand sa ne rascumparam de la aceasta necesarul, pe preturi ucigase. Evident cu sprijinul media, care sustine, bine platita, inventatele ”apocalipse” numite ”COVID 19” sau ”22”, ”incalzirea globala”, ”criza apei”, ”foametea”, Pericolul Putin” etc.

Tinand cont de perioada, de clima, de iminenta deciziilor politice care ii vor ingropa 50 de ani pe salariatii si pensionarii romani, de spolierea rapida a statului de ultimele active, de trecerea, prin cresterea exobitanta a preturilor, taxelor si impozitelor, la deposedarea noastra, ca cetateni, de proprietati, si de ultimele resurse necesare supravietuirii, se contureaza urmatoarele modalitati de actiune:     

       MANIFESTATII – AVERTISMENT IN CAPITALA, IN ZIUA DE JOI, 25AUGUST        A.C. astfel…

-         Intre orele 09.30-11.00, pichetarea ambasadelor Frantei si Germaniei, a Reprezentantei Comisiei europene si a Consiliului Concurentei. Materialele depuse vor cuprinde solicitarile negociate de noi toti cu Premierul si Guvernul, la 4 mai a.c. si, de nevoie ”acceptate”, vizand modificarea PNRR, aplicarea in integralitatea lor, asa cum au fost promulgate, a legilor salarizarii si pensiilor, si pentru civili si pentru militarii si politistii in activitate, in rezerva si retragere, drepturi conforme obligatiilor pentru civilii din structurile militare si pentru veteranii misiunilor de lupta, stoparea actiunii criminale de vindere a activelor statului si inchiderii de mine (ex. Rosia) ori spitale specializate (ex. spitalele CFR), pedepsirea pentru inalta tradare a initiatorilor, etc.;

-         Intre 11.00-11.30, deplasarea pichetelor la monumetul militarilor si CFR-istilor de la Gara de Nord;

-         Intre 11.30-13.00, manifestatie in fata Ministerului Transporturilor pentru stoparea lichidarii TAROM, CFR-Marfa si CFR-Calatori, companii strategice ale statului, care ar putea aduce mari profituri, in conditiile hemoragiei actuale de calatori si marfuri dinspre Ucraina. Vom cere demisia intregii conduceri a ministerului. Deocamdata!

2.             DECLANSAREA, DIN 8 SEPTEMBRIE A.C., A PICHETARII NON-STOP A         OBIECTIVELOR ENUNTATE, PRIN ROTATIE, pana la caderea Guvernului de           marionete sau anularea masurilor genocidului romanesc.

Excelentele Voastre,

Va reamintim ca: de 13 ani ne adresam Justitiei care inmormanteaza deliberat, la ordinul ministrilor, cauzele noastre, ori dau, din ordin strain, hotarari care contravin oricarui principiu de drept, magistrati facuti la apelul de seara actionand ca mafioti platiti, in dispretul a insasi ideii de justitie; am negociat cu presedinti, premieri si ministri, cu presedinti de partide, camere si comisii parlamentare, care ne-au promis, inclusiv in scris, prin semnatura (in 2012) ca vor actiona in interesul nostru, al romanilor, conform mandatelor lor, si care, numai sub presiunea strazii si electorala, au dat legile solicitate in domeniile salarizarii si pensiilor, legi care ori n-au fost aplicate (284/2010 sau 127/2019) ori au fost aplicate preferential si partial (153/2017) ori au fost anulate chiar inainte de aplicare prin OUG-uri (ex. 223/2015). Drept urmare, nu le mai putem acorda incredere si nu mai putem trata cu slugile, fapt ce explica orientarea protestelor noastre spre adevaratii ”stapani”! Cu cateva exceptii! Pentru ca speranta moare ultima, stabilim ”pacea armata”, pe moment, doar cu domnii ministri Petre Daea, Marius Budai, Vasile Dincu si, mai nou, Lucian Bode, care par a se impotrivi valului politic sinucigas, actionand in sensul solicitarilor noastre. Daca nu cumva, in Tara ”jocurilor” fara ”paine”, nu ne ”traduc” si domniile lor, ca sa stam linistiti pana cand ne vor lovi, in plina iarna, cu o noua legislatie a exterminarii!

In rest, nu mai negociem in plan intern, ca nu mai avem cu cine. Ne multumim sa atragem atentia ”stapanilor” ca politica lor in Romania atinge cotele dementei si ca rezultatele acesteia au inceput sa se vada si la noi, ducand, matematic, spre explozii sociale ca in Olanda, Franta, Germania, Albania, Spania, Italia etc. Si ca nu suntem atat de idioti incat sa-l acceptam pe Putin drept tap ispasitor, cand masurile genocidului au fost luate cu mult inainte sa inceapa el sa-si faca ordine in ceea ce considera propria ograda, iar ”apocalipsele” enuntate, in frunte cu aceea numita ”COVID”, au fost declansate mediatic inca din 2019, pentru ca turmele de oi sa se indrepte, dirijat si fericite, spre abator!

Excelentele Voastre,

Va transmitem, prin prezenta, rugamintea de a va inscrie, cu numar de delegati pe obiective, pentru manifestatiile din 25 august a.c. si de a va anunta preferintele pentru zilele si obiectivele pe care le alegeti pentru pichetarile care vor incepe la 8 septembrie. Excludem cu desavarsire ideea de manifestare ampla, ”cu toate fortele”, pentru ca aceasta va fi cu certitudine deturnata de ”specialisti” si noi – vanati inclusiv de fortele M.Ap.N., actualmente pregatite, anticonstitutional, in acest scop. Basca de militarii francezi, platiti tot de noi, inzecit, sa mentina ordinea ”pe flanc”, nu pe ”frontul”, eventual ”atmosferic”, pe care-l bat zilnic, pe Putin, la televiziunile necrofage, ”respectatii” colonei si generali de mucava, lansati imagologic de comanditarii lui Iohannis. Asta daca vom mai avea militari si politisti in activitate, deoarece nu numai ”hemoragia” pensionărilor a cuprins M.Ap.N. si M.A.I., ci si aceea a demisiilor! Pentru ca mai tinerii nostri camarazi nu sunt nebuni sa lupte pentru himerele comunist-globaliste, pe salariu minim pe economie!

Au distrus, la ordin, Armata si Politia nationala! Si au creat forte de mercenari pe care nu vrem sa-i platim decat cu promisiuni, indemnadu-i sa-si lase oasele aiurea pentru interese straine. Asta ca sa inteleaga si idiotii care ii invidiaza pe militari si politisti pentru soldele si pensiile lor, uitand de pretul sangelui, de restrictii si riscuri, ce invidiaza de fapt, pentru ca asa i-au manipulat ”teleastii”, ”analistii” si postacii platiti pe bani grei de serviciile si ONG-urile intereselor straine!

Neavand o clasa politica reala, ori ii aducem pe ”stapanii” externi cu picioarele pe pamant (ca prea si-au luat-o in cap si se cred dumnezei) ori crapam! Asa sa ne ajute pe noi si sa-i fereasca pe ei Dumnezeu Cel Adevarat!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU